Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj Všem,

chtěl jsem se zeptat zdali má někdo na autě : Dekorativní fólie Octavia Combi,Dekorativní lišta předního nárazníku.Docela mně to zajímá jak to vypadá na autě jelikož nad tím přemýšlím.Má někdo foto ?

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/dekorativni-folie-octavia-combi-iii-5e9064317ax/0/1/24/43/1001

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/dekorativni-lista-predniho-narazniku--5e0071311x/22/2/24/43/1001

mám černou lištu předního nárazníku, vypadá to dobře...  :kol-47:na fotce to ale tak nevynikne

Upraveno od Hravec

• Autor

Tak už jde jdu objednat :-) k modré to bude dobré :kol-31:

chce to ale lepit dle návodu, má to nejen samolepku, ale je tom třeba dát škodovkou oblíbené lepidlo (je třeba koupit separátně) HHA 381 015,Terostat MS930

fólie neorig. má na autě Lucasse a na bílé to vypadá dobře - třeba zde

dobře vypadá i zadní lišta

Upraveno od Hravec

• Autor

Já to nechám zrovna ve škodovce i lepem na boku.Ale ta černá maska vypadá fakt parádně ještě přemýšlím nad zrcátkama.

je to lepší, ale ať ti nenaúčtují celou kartuši lepidla, používají to běžně a je třeba jen malé housenka...

masku svěř taky servisu = strašná drbačka a zrcátka mám taky, to se dá zvládnout i doma, ale je tam taky co ulomit  :kol-47:

• Autor

Maska se dá koupit normál v černém laku ?

Upraveno od Pawouk
Odstraněny citace.

určitě u ŠA nebo zde podobně zrcátka zde jsou to orig. díly ŠA, takže je koupíš i u prodejce....

edit: na této fotce lišta mezi mlhovkama ještě není....

Upraveno od Hravec

• Autor

Hravec dík už to mám jasný :kol-47: lišty,zrcátka a máska a lep :kol-28:

pokud to chceš vidět naživo není problém, se dívám že jsi z Brna....

kdyžtak mi napiš do SZ

Upraveno od Hravec

• 4 roky později...

Nechat nalepku RS alebo dat dole? ?

20190315_111240.jpg

Znáček RS bych nechal, ale zvážil bych posunutí té nálepky na nárazníku, tak aby "navazovala" na ty pruhy v mřížce.

Aj som to povodne tak chcel urobit,ale po odlepovani pasikov na nadstavci narazniku som prave ten nadstavec poskrabal a to aj po pouziti teplovzdusnej pistole,preto som dal tu nalepku do stredu...hold moja nesikovnost ?

dual2.PNG

Upraveno od ritch

Tak to potom jo :)

• 3 týdny později...
V 29. 4. 2014 na 20:20, Dannys napsal:

Ahoj Všem,

chtěl jsem se zeptat zdali má někdo na autě : Dekorativní fólie Octavia Combi,Dekorativní lišta předního nárazníku.Docela mně to zajímá jak to vypadá na autě jelikož nad tím přemýšlím.Má někdo foto ?

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/dekorativni-folie-octavia-combi-iii-5e9064317ax/0/1/24/43/1001

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/dekorativni-lista-predniho-narazniku--5e0071311x/22/2/24/43/1001

To se nalepi na tu chrom listu co je v zakladu u vybavy Style nebo se to vymeni kus za kus?

Kde bych sehnal origo sportovni lizatko predniho narazniku na OIII? Neco jak maji RSa....

• 1 rok později...

Ahoj,

nechtěl jsem zakládat nové téma, tak se ptám zde. Má někdo zkušenosti s montáží dekorativní lišty předního nárazníku na Octavii 3 (5E0071004). V návodu je všelijaká chemie. Nebude stačit zdrsnit, odmastit a použít Chemoprén Transparent?

Dík za postřehy 🙂

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.