Listopad 9, 20204 r Od víkendu kryt namontován, s nájezdy se to zvládnout na dvorku za chvilku. Ulevilo se mi, že jsem nemusel nic sundavat, s tenkou rukou a trochou šikovnosti se to dá zvládnout bez vyndavání mlhovek nebo tak něco. Za ten pocit sucha a bezpečí tech patnáct stovek stojí :-D
Březen 14, 20232 r Zdravím. Pánové nemáte někdo zkušenosti s nákupem dilu v dnešní době? Všude píši že je to nedostupné. Nemáte někdo zdroj ? Díky
Červenec 15, 20232 r Zdravím. Měl bych prosím dotaz, zda někdo z odborně zdatných na tomto fóru by mě mohl poradit, zda tento velký kompozitní kryt motoru /číslo ETKA : 5E0 071 608 /, je určen výhradně pro předfaceliftové verze Škoda Octavia III. v benzinové motorizaci, nebo je kompatibilní / stejné číslo dle ETKA /, i pro pofaceliftové verze Octavia III. Škoda Octavia III., 12/2017, liftback, 1,4TSI/ 110.kW. Vůz vybaven již z továrny nezávislým topením WEBASTO. Děkuji předem za veškeré Vaše informace...IN.
Červenec 16, 20232 r Zdravím. Prosím o doplňující info, zda má ten Vámi namontovaný kryt na faceliftové Škoda Octavia III. toto číslo náhradního dílu dle elektronického katalogu náhradních dílů ETKA : 5E0 071 608. Děkuji...IN.
Listopad 17, 20231 r Zdravím. Prosím, mohl by zde někdo z uživatelů pofaceliftové verze Škoda Octavia III. , benzínové motorizace 1,4TSI/ 110.kW, manuální převodovka,verzi s továrně nainstalovaným nezávislým topením WEBASTO, kteří již mají namontovaný velký kompozitní kryt, zda by se zde mohli podělit o své zkušenosti s montáží, případně, zda by jste zde mohli zveřejnit nějaké fota tohoto nainstalovaného krytu na autě. / ŠA u tohoto originálního příslušenství uvádí / 5E0 že není vhodný pro vozy s nezávislým topením /...Děkuji Vám za všechny Vaše postřehy... S pozdravem I. N.
Listopad 17, 20231 r Ahoj, měl jsem z výroby přesně specifikaci, kterou píšeš. Upraveno Listopad 17, 20231 r od Clerfayt
Listopad 17, 20231 r Měl jsem tam tento. Vlevo na okraji je vidět výkroj pro výfuk webasta. Ty dvojdíry v rozích vyžadují do auta instalaci držáků. https://www.sbazar.cz/autodilyskoda/detail/179026288-kryt-motoru-spodni-original-3q0825901a-3q0825902a
Listopad 17, 20231 r Zdravím. Předpokládám, že tento kryt si tam z výroby měl díky tomu, že na voze byla jako příplatková výbava paket pro špatné cesty, v rámci které tam byl i ten kompozitní kryt. Škoda, že mě to nemúžeš nafotit, docela by mě to zajímalo, jak je to zespoda sesazeno... Děkuji za informace... S pozdravem I. N.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.