Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Od víkendu kryt namontován, s nájezdy se to zvládnout na dvorku za chvilku. Ulevilo se mi, že jsem nemusel nic sundavat, s tenkou rukou a trochou šikovnosti se to dá zvládnout bez vyndavání mlhovek nebo tak něco. Za ten pocit sucha a bezpečí tech patnáct stovek stojí :-D 

• 2 roky později...

Zdravím.  Pánové nemáte někdo zkušenosti s nákupem dilu v dnešní době? Všude píši že je to nedostupné.  Nemáte někdo zdroj ? Díky 

• 4 měsíce později...

Zdravím. Měl bych prosím dotaz, zda někdo z odborně zdatných na tomto fóru by mě mohl poradit, zda tento velký kompozitní kryt motoru /číslo ETKA : 5E0 071 608 /, je určen výhradně pro předfaceliftové verze Škoda Octavia III. v benzinové motorizaci, nebo je kompatibilní / stejné číslo dle ETKA /, i pro pofaceliftové verze Octavia III. Škoda Octavia III., 12/2017, liftback, 1,4TSI/ 110.kW. Vůz vybaven již z továrny nezávislým topením WEBASTO.

Děkuji předem za veškeré Vaše informace...IN.

Mám facelift a kryt již nějaký pátek na autě. Vše OK.

Zdravím. Prosím o doplňující info, zda má ten Vámi namontovaný kryt na faceliftové Škoda Octavia III. toto číslo náhradního dílu dle elektronického katalogu náhradních dílů ETKA : 5E0 071 608.

Děkuji...IN.

Podívej se o jednu stránku tohoto vlákna zpět, píšu to tam.

• 4 měsíce později...

Zdravím. Prosím, mohl by zde někdo z uživatelů pofaceliftové verze Škoda Octavia III. , benzínové motorizace 1,4TSI/ 110.kW, manuální převodovka,verzi s  továrně nainstalovaným nezávislým topením WEBASTO, kteří již mají namontovaný velký kompozitní kryt, zda by se zde mohli podělit o své zkušenosti s montáží, případně, zda by jste zde mohli zveřejnit nějaké fota tohoto  nainstalovaného krytu na autě. / ŠA u tohoto originálního příslušenství uvádí / 5E0  že není vhodný pro vozy s nezávislým topením /...Děkuji Vám za všechny Vaše postřehy...

S pozdravem I. N.

Ahoj, měl jsem z výroby přesně specifikaci, kterou píšeš. 

Upraveno od Clerfayt

Zdravím.

Předpokládám, že tento kryt si tam z výroby měl díky tomu, že na voze byla jako příplatková výbava paket pro špatné cesty, v rámci které tam byl i ten kompozitní kryt. Škoda, že mě to nemúžeš nafotit, docela by mě to zajímalo, jak je to zespoda sesazeno...

Děkuji za informace...

S pozdravem I. N.

Přesně tak to bylo. 

Bohužel to nenafotím. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.