Publikováno Duben 30, 201411 r Ahoj, zatim jsem to tu nikde nenašel, tak zkoušim nové téma. Mám problém se spínačem na otevírání kufru. Když jdu do auta - odemknu dveře řidiče a jdu ke kufru, tak nejde otevřít. Jakmile zavřu a otevřu zadní dveře, tak to najednou jde. Kamarád mi vysvětloval, že auto je sice odemčené, ale spínač si myslí že ne - a když otevřu jiné dveře než u řidiče, tak to spínači "dojde" a pustí mě do kufru. Jde s tim něco udělat aby to otevřít kufr šlo hned? A hlavně teda jak , Je to dost otravné, když mám plné ruce a chci něco nejdřív naložit do kufru Předem díky za rady
Duben 30, 201411 r Ještě k tomu dodám že má v háji spínač v zámku u řidiče (nerozsvící mu to stropní lampičku při otevření dveří),ale u spolujezdce je zámek v pořádku a ani když odemkne auto spolujezdcovým zámkem,tak kufr nejde otevřít dokud neotevře a nezavře zadní dveře.
Květen 6, 201411 r zkontroluj mikrospínač ve dveřích a u pátých dveří (tam jsou tři) dva v mechanizmu a jeden pod gumou, neměl si vyndanou baterku? Jednou jsem to řešil u cizí fabii, měl to samé a potom sem zjistil, že měl vyndanou baterku a nějakym způsobem se vymazalo kodování z jednotky na funkci otvírání kufru z venku, potom jsem to musel zase nakodovat ) Upraveno Květen 6, 201411 r od chiquillo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.