Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak me se to zatim samo srovnalo, natankoval jsem plnou a nadrz uz nepada. Tak zatim budu jezdit a uvidim co se bude dit.

• 4 týdny později...

Ahoj všem, tak mě taky zlobily budiky přesně jak píšete - pískala voda,teplota venkovní mínus nesmysl a další popisovaný věci.A zjistil jsem,že co se palivoměru týče, tak když blbnul,tak neměl kostru a ani snímač na vodu a venkovní teplotu. Tak jsem jezdil se střídavýma potížema,kdy stačilo jen znovu zapnout budíky a bylo po problémů asi měsíc a pak se jednou nenacet imo a bylo hotovo.

Při vyndavani budíků jsem zjistil,ze ten černý konektor má velkou vůly. Tak jsem koupil nový a vyměnil. A ještě projistotu znovu prokostril ty čidla, sice se to nemá, ale od ty doby fungují,a bez pájení.

• 3 týdny později...

Dnes jsem v práci řešil fabii, budíky nepadaly, tak mi bylo divný že by se ty budíky vykašili. Na autě jsem měl chybu na motoru a airbagu, ty svítily normálně ale všechny ostatní co tam byly svítili slabě. Šel jsem po kostrách a po plusech a vše v pohodě. Nakonec jsem zkusil přehodit budíky a problém je pryč. Takže zítra objednávám budíky....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.