signoflife Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Ahoj všem, dostal jsem od známého tip na chipování motorů na http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/tabulky/skoda/skoda-octavia-2-16-tdi-cr-105-hp/ Máte někdo zkušenosti s chipem tohoto motoru? Parametry nevypadají špatně a pokud by to znamenalo ještě zachování životnosti motoru, docela by to stálo za zamyšlení...... Editováno: 5. Květen 2014, autor: signoflife Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 špatně ses díval, ten chip je pro O II, pokud sis tedy nespletl sekci fóra... 1,6 TDI 77 kW pro O III (3) tato firma v nabídce doposud nemá, alespoň né na webu!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Graystorm88 Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Máš dobré znamé, asi jako já... Jednou mi byla doporučena známým jeho kamarádka, antibiotika jsem žral 3 měsíce a do dneška, když někam přijdu, tak jsem zdraven větou "máš to hezký, hlavně si to neškrab" Ale to je nic, proti týhle firmě, to ti opravdu nedoporučil moc dobře. A za 2. což je důležitější, tak v III okině je nová generace jednotek, které jsou prozatím neupravitelné a jestli někdo tvrdí opak, tak lže! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 jj, volal jsem tam a tvrdili, že je to stejné jako OII. Asi potřebovali hejla, který se nezaptá jinde a hned jim poběží zaplatit. Anebo jsem narazil na někoho, kdo o tom ví nic. Mezitím jsem tady na fóru také našel několik zmínek o této firmě, které pozitivně nezněly. Myšlenku zatím odkládám....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Zde prosím řešit pouze čipování motoru 1.6 TDI CR. Obecné vlákno o čipování je ZDE. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 máte někdo nějaké nové info k tomuto motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Telefonoval jsem s brachou, kterej ma ctyrkolku, a prej mu sef slibil cip u MTM. Udelaji mu pry cip + vymenu sani a po teto uprave by mel mit neco malo pres 120 kW a 320 Nm. Uvidime, jak to dopadne, protoze se me to zda nejak moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Tento model již mohu nabídnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Můžu jen spíš dotaz na pozadí (firma mi asi nedovolí úpravu) ale jde to u EDC 17 bez hardwarového zásahu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Ano jde !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 už nemusíš rozdělávat jednotku? a děláš i ty nové TFSI benziny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 už nemusíš rozdělávat jednotku? To už jsem nemusel i za tebe, ale není problém s rozděláním a vrácením do origa. Nyní už umím i klon. Virtual read se kterým se všichni prsí jsem praktikoval již před dvěma roky. Viz přepis jednotek. a děláš i ty nové TFSI benziny? Flasher který používám nepodporuje, a metoda zápisu kterou používám je dobrá na pokusy, ne do provozu. Myslím si však, že během měsíce padne i toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Klonovak je dobrej. Tak to je dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 (editace) Tak trochu přispěji s grafem.V originálu mělo auto 110PS. Editováno: 1. Listopad 2014, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktak Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Brácha má po čipu G7 1.6 tdi. Proč má každý jiný křivky a která je ta správně? Každý si chvalī to svoje a mi jen platíme, ale jestli je to správný nastavení to ví asi jen pánbůh. Tak kdo řekne pravdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Minulej týden jsem absolvoval chip u autochip.eu. I přes ne moc lichotivý recenze na netu jsem do toho šel a rozdíl je vážně znatelnej... +21kW, +67Nm je slušnej rozdíl... úsporu paliva zatím moc nepociťuju, asi to žere o trošku míň... každopádně už od 1200rpm to pěkně táhne, takže za mě rozhodně doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Graf nekde mam, ale ted nevim kde. Za ty penize jsem maximalne spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 A ak smiem tak cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ja som zase pocul ze tie motory velmi chipovat nechcu lebo ze uz aj bez toho su dost vyhulene. Ci je to pravda netusim. Verim ze nejaka "rezerva" tam je ale aka je hranica? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Cena 4,2... Slo by to prej na 108kW,ale to uz by dostaval motor zahulit, takze 98kW optimal. A raf jezdim svizne, takze je to opravdu znat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Ta cena je spotreba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Podezrela nepodezrela, auto jezdi svizneji, ja jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Zdravím, máte někdo osobní zkušenost či reference o chipu u firmy Xtuning? Firma působí seriózně a hlavně tak, že ví co dělá. Libí se mi také možnost doživotního přehrání SW a poskytovaná záruka a zvýšení výkonu na 96 Kw, které nabízejí, mi přijde tak akorát. Nebudu lhát, o chipu u této firmy uvažuji hlavně kvůli tomu, co jsem o nich již dříve a dnes ráno viděl reportáž v Autosalonu. Tak jestli je skutečně tato firma dobrá a o něco vyšší cena za chip odpovídá kvalitě, nebo si jen umí zařídit dobrou reklamu... Předem díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 10 999,- bez daně Teď vidím, že máš tento motor chipnutý na 110 Kw a to už mi teda přijde slušný záhul.. nicméně, mohu se zeptat, u koho sis to nechal dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Nemáš ten link aktivní....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.