Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

špatně ses díval, ten chip je pro O II, pokud sis tedy nespletl sekci fóra...

1,6 TDI 77 kW pro O III (3) tato firma v nabídce doposud nemá, alespoň né na webu!!!

Máš dobré znamé, asi jako já... Jednou mi byla doporučena známým jeho kamarádka, antibiotika jsem žral 3 měsíce a do dneška, když někam přijdu, tak jsem zdraven větou "máš to hezký, hlavně si to neškrab" :kol-28:
Ale to je nic, proti týhle firmě, to ti opravdu nedoporučil moc dobře. A za 2. což je důležitější, tak v III okině je nová generace jednotek, které jsou prozatím neupravitelné a jestli někdo tvrdí opak, tak lže!

• Autor

jj, volal jsem tam a tvrdili, že je to stejné jako OII. Asi potřebovali hejla, který se nezaptá jinde a hned jim poběží zaplatit. Anebo jsem narazil na někoho, kdo o tom ví nic. Mezitím jsem tady na fóru také našel několik zmínek o této firmě, které pozitivně nezněly. Myšlenku zatím odkládám.......

Zde prosím řešit pouze čipování motoru 1.6 TDI CR. Obecné vlákno o čipování je ZDE.

• 3 měsíce později...

máte někdo nějaké nové info k tomuto motoru?

• 2 týdny později...

Telefonoval jsem s brachou, kterej ma ctyrkolku, a prej mu sef slibil cip u MTM. Udelaji mu pry cip + vymenu sani a po teto uprave by mel mit neco malo pres 120 kW a 320 Nm. Uvidime, jak to dopadne, protoze se me to zda nejak moc.

• 1 měsíc později...

Tento model již mohu nabídnout.

Můžu jen spíš dotaz na pozadí (firma mi asi nedovolí úpravu) ale jde to u EDC 17 bez hardwarového zásahu? 

už nemusíš rozdělávat jednotku? a děláš i ty nové TFSI benziny?

už nemusíš rozdělávat jednotku?

To už jsem nemusel i za tebe, ale není problém s rozděláním a vrácením do origa. Nyní už umím i klon.

Virtual read se kterým se všichni prsí jsem praktikoval již před dvěma roky. Viz přepis jednotek.

a děláš i ty nové TFSI benziny?

Flasher který používám nepodporuje, a metoda zápisu kterou používám je dobrá na pokusy, ne do provozu.

Myslím si však, že během měsíce padne i toto.

Klonovak je dobrej.

Tak to je dobře!

Tak trochu přispěji s grafem.V originálu mělo auto 110PS.

post-8354-0-56866900-1414839619_thumb.jp

Upraveno od motorpower

• 1 měsíc později...

Brácha má po čipu G7 1.6 tdi. Proč má každý jiný křivky a která je ta správně? Každý si chvalī to svoje a mi jen platíme, ale jestli je to správný nastavení to ví asi jen pánbůh. Tak kdo řekne pravdu?

post-7920-0-81962300-1419707342_thumb.jp

• 3 měsíce později...

Minulej týden jsem absolvoval chip u autochip.eu. I přes ne moc lichotivý recenze na netu jsem do toho šel a rozdíl je vážně znatelnej... 

+21kW, +67Nm je slušnej rozdíl... úsporu paliva zatím moc nepociťuju, asi to žere o trošku míň... každopádně už od 1200rpm to pěkně táhne, takže za mě rozhodně doporučuju.

Graf nekde mam, ale ted nevim kde. Za ty penize jsem maximalne spokojen.

A ak smiem tak cena?

Ja som zase pocul ze tie motory velmi chipovat nechcu lebo ze uz aj bez toho su dost vyhulene. Ci je to pravda netusim. Verim ze nejaka "rezerva" tam je ale aka je hranica?

Cena 4,2... Slo by to prej na 108kW,ale to uz by dostaval motor zahulit, takze 98kW optimal. A raf jezdim svizne, takze je to opravdu znat.

Ta cena je spotreba? :D

Podezrela nepodezrela, auto jezdi svizneji, ja jsem spokojen.

• 2 měsíce později...

Zdravím,

máte někdo osobní zkušenost či reference o chipu u firmy Xtuning? Firma působí seriózně a hlavně tak, že ví co dělá. Libí se mi také možnost doživotního přehrání SW a poskytovaná záruka a zvýšení výkonu na 96 Kw, které nabízejí, mi přijde tak akorát. Nebudu lhát, o chipu u této firmy uvažuji hlavně kvůli tomu, co jsem o nich již dříve a dnes ráno viděl reportáž v Autosalonu. Tak jestli je skutečně tato firma dobrá a o něco vyšší cena za chip odpovídá kvalitě, nebo si jen umí zařídit dobrou reklamu... Předem díky za reakce :)

10 999,- bez daně

Teď vidím, že máš tento motor chipnutý na 110 Kw a to už mi teda přijde slušný záhul.. nicméně, mohu se zeptat, u koho sis to nechal dělat?

Nemáš ten link aktivní.......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.