Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

špatně ses díval, ten chip je pro O II, pokud sis tedy nespletl sekci fóra...

1,6 TDI 77 kW pro O III (3) tato firma v nabídce doposud nemá, alespoň né na webu!!!

Vloženo

Máš dobré znamé, asi jako já... Jednou mi byla doporučena známým jeho kamarádka, antibiotika jsem žral 3 měsíce a do dneška, když někam přijdu, tak jsem zdraven větou "máš to hezký, hlavně si to neškrab" :kol-28:
Ale to je nic, proti týhle firmě, to ti opravdu nedoporučil moc dobře. A za 2. což je důležitější, tak v III okině je nová generace jednotek, které jsou prozatím neupravitelné a jestli někdo tvrdí opak, tak lže!

Vloženo

jj, volal jsem tam a tvrdili, že je to stejné jako OII. Asi potřebovali hejla, který se nezaptá jinde a hned jim poběží zaplatit. Anebo jsem narazil na někoho, kdo o tom ví nic. Mezitím jsem tady na fóru také našel několik zmínek o této firmě, které pozitivně nezněly. Myšlenku zatím odkládám.......

• o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Telefonoval jsem s brachou, kterej ma ctyrkolku, a prej mu sef slibil cip u MTM. Udelaji mu pry cip + vymenu sani a po teto uprave by mel mit neco malo pres 120 kW a 320 Nm. Uvidime, jak to dopadne, protoze se me to zda nejak moc.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

už nemusíš rozdělávat jednotku?

To už jsem nemusel i za tebe, ale není problém s rozděláním a vrácením do origa. Nyní už umím i klon.

Virtual read se kterým se všichni prsí jsem praktikoval již před dvěma roky. Viz přepis jednotek.

a děláš i ty nové TFSI benziny?

Flasher který používám nepodporuje, a metoda zápisu kterou používám je dobrá na pokusy, ne do provozu.

Myslím si však, že během měsíce padne i toto.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Brácha má po čipu G7 1.6 tdi. Proč má každý jiný křivky a která je ta správně? Každý si chvalī to svoje a mi jen platíme, ale jestli je to správný nastavení to ví asi jen pánbůh. Tak kdo řekne pravdu?

post-7920-0-81962300-1419707342_thumb.jp

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Minulej týden jsem absolvoval chip u autochip.eu. I přes ne moc lichotivý recenze na netu jsem do toho šel a rozdíl je vážně znatelnej... 

+21kW, +67Nm je slušnej rozdíl... úsporu paliva zatím moc nepociťuju, asi to žere o trošku míň... každopádně už od 1200rpm to pěkně táhne, takže za mě rozhodně doporučuju.

Vloženo

Ja som zase pocul ze tie motory velmi chipovat nechcu lebo ze uz aj bez toho su dost vyhulene. Ci je to pravda netusim. Verim ze nejaka "rezerva" tam je ale aka je hranica?

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím,

máte někdo osobní zkušenost či reference o chipu u firmy Xtuning? Firma působí seriózně a hlavně tak, že ví co dělá. Libí se mi také možnost doživotního přehrání SW a poskytovaná záruka a zvýšení výkonu na 96 Kw, které nabízejí, mi přijde tak akorát. Nebudu lhát, o chipu u této firmy uvažuji hlavně kvůli tomu, co jsem o nich již dříve a dnes ráno viděl reportáž v Autosalonu. Tak jestli je skutečně tato firma dobrá a o něco vyšší cena za chip odpovídá kvalitě, nebo si jen umí zařídit dobrou reklamu... Předem díky za reakce :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...