Fotrik Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Ahoj Rapidaci, Chci se zeptat, jestli muzete doporucit nejaky e-shop s kvalitnimi samolepkami na auto. Potrebuju neco jako "Pozor, dite v aute". Ja jsem nasel treba tohle. Dalsi otazka je kam to na Rapida nalepit? Resil to nekdo? Editováno: 5. Květen 2014, autor: Fotrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) K čemu ta nálepka je? troufám si říct že 99% řidičů, pokud si nálepky vůbec všimne, tak stejně žádným způsobem jízdu nepřizpůsobí ani nevím jak by měl... Btw co to je za zadní nárazník Editováno: 5. Květen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Ja bych to tipoval na indickou verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Indický Rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 5. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Sry, nahral jsem jinou fotku (Indicky Rapid je pryc ). Slo mi o to, aby tam byla videt ta hrana na kufru, ta je u obou stejna. Editováno: 5. Květen 2014, autor: Fotrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 5. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Vetsinu cest travim ve meste a lidi jezdi jak hovada. Slibuju si od toho vetsi ohleduplnost od ostatnich ridicu, kdyz budou vedet, ze vezu decko. Samozrejme necekam zazraky ale kdyby to aspon trochu pomohlo budu rad. Editováno: 10. Květen 2014, autor: Fotrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Ja to mam resene takto.. http://photos-f.ak.instagram.com/hphotos-ak-ash/1527553_485030138275037_564020897_n.jpgSnad jako inspirace pomuze 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 5. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 M_ike, na to jsem se uz dival ve tvym vlakne. To se mne hodne libi Chtel bych tam nalepit neco vetsiho viz muj link nahore ale u Rapidu mam asi smulu. BTW doufam, ze ti daji auto brzo do kupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 No, musis trosku s rozumem a vzit mensi velikost samolepky Diky, doufam ze to do 14ti dnu bude ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 V 5. 5. 2014 na 14:12, Fotrik napsal: Vetsinu cest travim ve meste (Brno) a lidi jezdi jak hovada. Slibuju si od toho vetsi ohleduplnost od ostatnich ridicu, kdyz budou vedet, ze vezu decko. Samozrejme necekam zazraky ale kdyby to aspon trochu pomohlo budu rad. Obávam sa, že dnešní vodiči ak si aj nejaké nálepky všimnú, ohľad na teba a dieťa v aute nemajú. Bohužiaľ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Abych byl upřímný. Mám bohaté zkušenosti v této oblasti podložené výzkumnou praxí, a to označením vozidla přenosným znakem "Z" - začátečník. Pokud tento znak byl na vozidle umístěn při jízdě, tak se na řidiče tohoto vozidla 85% řidičů "vytahovalo" a dokonce i nebezpečně předjíždělo jen aby mu ukázali, jaký jsou borci. Pokud bylo tímto znakem vybaveno stojící vozidlo na parkovišti, tak už znak nějaký efekt měl. Totiž 80% řidičů zanechávalo vedle tohoto vozidla větší boční odstup. Nic víc. To je jak s označeným vozidlem autoškoly. To střešní označení je rudý hadr na býka. Ano, něco je špatně. Myslím si, že přílišná nezdravá demokracie na komunikacích a přílišné omezení pravomocí policii. Editováno: 6. Květen 2014, autor: MiKy* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Na druhou stranu, když mi auto v kopci trochu couvne a někoho ťukne, bude to jeho problém, popř spoluúčast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 "Z" potkávám poslední dobou často. Když to beru podle sebe, tak to znamená držet si větší odstup a pokud mu to na semaforu chcípne nebo se pomale rozjíždí, tak na něho nebudu troubit jak blázen. Každý se musel naučit řídit. Škoda, že to v praxi, jak pišeš, nefunguje. Něco podobnýho znám, protože moje předchozí auto byla Fabia a Fabia se musí předjet za každou cenu i když jedu v koloně . A nemyslim, že u Rapida to bude jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza hlach Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Já mám tohle koupené z Aliexpressu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Na SBu je to dobrý Taky asi budu muset začít řešt nalepení SPZ. Doufam, že to dobře drží. Videl jsem tady na foru, ze to nekdo mel na srouby. Já tam mám zatím ten černý rámeček s reklamou a je to hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza hlach Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Stačí 3 nebo 4 proužky kvalitní oboustranky a máš vystaráno. Minulý týden se mi jedna pani šoupla bokem auta o přední nárazník a SPZ se ani nehla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.