kokta7 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Kokto - pěkný, těď nám ještě prosím upřesni - na co to koukáme (že je to čiplej 2.0 TSI to samořehmě vídím ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) http://www.kreatormocy.pl/portfolioentry/skoda-octavia-iii-rs-2-0-tsi-220-km-podniesienie-mocy šikovná firma. Editováno: 26. Duben 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantisek1979 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 jako ze v serii je 202 koni a 317 Nm ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Dnes jsem měl tu možnost se projet s autem od APR s jejich úpravou a pocity jsou úžasné. Po dlouhé době jsem musel řídit auto. Občas jsem se měl možnost projet s autem po čipu, ale tohle je opravdu změna velká. Fakt pěkná práce... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 a doprdele....to musí mít Mustafa radost. to je lepší reklama než za půl mega na www.vědmy.cz..... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) Myslím, že Ferda25 je opravdu borec přes diagnostiku a jezdí k němu dost různých aut. Tak má s čím porovnávat Editováno: 12. Únor 2016, autor: Mustafa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tak už jdou úpravy na 206kw? Neco normálního, žádný extrém:) Co na to DSG? A jak je to s těmi služebními auty? Přijde na to někdo ze: - jednotka byla upravena - jednotka je upravena Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 když se v tom sveze, pojme podezření, ale jinak mi není jasný, jak by to měli zjistit. Jedině, pokud byla rozdělaná ř.j., že to je poznat. Ale to by po ní museli vysloveně jít a tudíž něco rozebírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Zdravim Vas. Poprosil by som Vas o radu. Planujem kupit bud octaviu RS 230 v manuali alebo cupru 290 tiez v manuali.Pisem tu to preto,lebo planujem aspon stage 1 upravu. Neviem co si vybrat. Momentalne mam Leon Homola edition v stage 1 uprave 165k a pred tym bola octavia rs2 FL stage 3 uprava 373k. To preco som predal octaviu - sa radsej nevyjadrujem. Fotky v albume. Pre porovnanie i s cenou: Octavia rs 230 vs. Cupra 290 odmerany vykon na 100okt. benzine: 250k vs. 310k 340mm kotuce v predu a 272mm vzadu vs. 370mm predne 4-piestikove a 310mm zadne 590l kufor vs. 380l kufor biela farba vs. biela/cervena bi Xenony vs. bi LED nevypinatelne ESP vs. vypinatelne ESP registracna dan 1397eur vs. 2047eur 1445kg vs. 1395kg cena auta 31796eur vs 33421eur s DPH Upravy: stage 1+ druhe turbo IS38 (golf R,S3,cupra),sanie, (cca 370k) vs. stage 1 (370k) Nepotrebujem pohon 4x4 - golf R,ci novy focus RS. Rozmyslal som i nad hondou civic type R-GT 310k na 95okt. benz, 350mm kotuce 4-piestikove a 296mm zadne 498l kufor, 4 miestne biela/cervena farba LED tlmene svetla a halogeny dialkove svetla vypinatelne ESP registracna dan 2047eur 1382kg cena 34709eur s DPH Upravy: stage 1 (360k?) Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 přemýšlel jsem v podstatě o tom samém. Já bych tam zařadil ještě G VII GTI Performance, kterej je ještě za normální peníze.Verze 280 koní už je cenově blízko GVII R. Největší pila je ovšem Focus RS a paradoxně vychází cenově skoro nejlépe. Jen nechci vidět tu raketu, když se na tom motoru něco posere. Mám za to, že to je Cosworth a tam stojí každej šroub nesmysl. Já bych asi šáhnul po tom GTI Performance s DSG. Je to solidní auto s dobrými materiály v interiéru a pěkným zpracováním. Když v něm sedíš, máš pocit, že jsi v autě vyšší třídy. To se bohužel o OIII RS říct nedá a o Cupře ani omylem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Toto není téma určené k výběru vozu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Tí,co by mi sa chceli vyjadrit k tomu,co som napisal,nech mi napisu sukromnu spravu. Vdaka. Prajem pekny den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Já bych si od pána z APR v ČR nenechal připevnit ani RZ, když tady čtu ty jeho neprofesionální výplody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 (editace) V Německu stojí tato úprava 900Euro včetně měření na brzdě před a po. Vzhledem k všeobecně vyšším nájmům a nákladům na zaměstnance je něco špatně, když to u nás stojí víc a bez důkazu na brzdě Nic proti APR, může to být kvalitní, ale když už bych měl zájem o nalejvače SW, tak zajedu do BSR, kde to budu mít za 17tis. Editováno: 12. Únor 2016, autor: Dedek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 V 12. 2. 2016 na 10:36, Dedek007 napsal: V Německu stojí tato úprava 900Euro včetně měření na brzdě před a po. Vzhledem k všeobecně vyšším nájmům a nákladům na zaměstnance je něco špatně, když to u nás stojí víc a bez důkazu na brzdě Nic proti APR, může to být kvalitní, ale když už bych měl zájem o nalejvače SW, tak zajedu do BSR, kde to budu mít za 17tis. Jaky ma BSR parametry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 To je jedno, stoji 17:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 @swenak: To je jedno?? Aha takze cena pred kvalitou a narustem kroutaku minimalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Má 300 koní a 420Nm...vzhledem k použité převodovce v OIII apod bych 500Nm nedával, jestli si chci vůz chvíli nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Ale není se čemu divit, když 99% zákazníků nalévačů rozhled max "Víc proužků, víc Adidas" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 V 12. 2. 2016 na 11:18, Dedek007 napsal: Má 300 koní a 420Nm...vzhledem k použité převodovce v OIII apod bych 500Nm nedával, jestli si chci vůz chvíli nechat Slysel jsem o dost autech, ktere meli slabsi (konkurencni) chipy a odrovnalo je to tak jako tak. Je to o nastupu, prubehu vykonu/kroutaku + o CHOVANI UZIVATELE! A minochodem co me od BSR odsazuje je jejich specializace na vse neverim, ze nekdo muze umet chipy pro vse na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 (editace) Já uvažovat o chipu na své OIIIRS, tak jedině někoho, kdo to individualně upraví a změří na brzdě, takže úpravce typu APR či BSR bych minul obloukem. Jen jsem psal, když už nalévače, tak BSR, protože platíš stejnou loterii jako APR, ale za skoro polovinu nižší S APR úpravou nikoho neznám, s BSR ano...třeba otec si nechal zvýšit výkon u OIIFL 1.8TSI a DSG...nejdebilnější kombinace, ale měl to upravené od novoty a jelo to stejně jako má předešlá OIIFL RS. Akorát bych to řešil po záruce...řečem, že to nejde poznat nevěřím. Když to nejde údajně u APR poznat, tak proč to není smluvně ošetřené? Editováno: 12. Únor 2016, autor: Dedek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 (editace) V 12. 2. 2016 na 11:27, Dedek007 napsal: Já uvažovat o chipu na své OIIIRS, tak jedině někoho, kdo to individualně upraví a změří na brzdě, takže úpravce typu APR či BSR bych minul obloukem. Jen jsem psal, když už nalévače, tak BSR, protože platíš stejnou loterii jako APR, ale za skoro polovinu nižší S APR úpravou nikoho neznám, s BSR ano...třeba otec si nechal zvýšit výkon u OIIFL 1.8TSI a DSG...nejdebilnější kombinace, ale měl to upravené od novoty a jelo to stejně jako má předešlá OIIFL RS. Tak ja to, jak APR jede mam vyzkousene dobre a individualni upravce? Jako nejake matlase, co nemaji vyvojova centra, stovky zamsetnancu a upravu dostatecne netesovali nekolik mesicu? + nadale nevyviji a bezplatne neupdatuji? Ne diky )Takovych par znam co odrovnali chipem i nesmrtelnou 1,9tdi pd Editováno: 12. Únor 2016, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 To samé nabízí BSR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 dedek007: tomu nerozumíš, APR je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.