riderfery Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 zdravim mam lehkou vuli sedacky vypada to ze se hybe v kolejnici da se to nejak pritahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Mám ten samý problem, ocenil bych nějakou radu od zkušenějších Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Zkusenejsi asi nevi, jinak by napsali. Takze konec nasavani informaci, pustte se do toho a podejte nam info, at taky pomuzete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Ono se na to stačí podívat: kolejnice a kolečka, takže to poštelovat nepůjde. Mělo by se to sem tam namazat... Viděl bych to na jedinou možnost, a to zapajsrovat/pobouchat horní a spodní část k sobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Ja to vyresil pred pul rokem, sedacky mam elektricke a vule byla do boku. V rreci plose mezi listou sedacka - karoserie jsou plastovy vymezovaci obdelniky, ktery jsem vypodlozil izolačkou ptz byly sedreny. Cely je to zdlouhava operace, kterou tezko popisovat... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peat Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 řešil jsem teď zřejmě ten samý problém, při průjezdu do zatáčky, nebo kruhák, nebo ostřejší předjíždění - cvaknutí do spodku sedačky, takovej hnusnej lupavej zvuk, samouzřejmě vždy dvakrát, jednou když jsem šel do zatáčky a pod a pak hned druhej když jsem se rovnal. Hledali jsme kde se dalo, vyměňovali jsme čepy co se zdály vymačkaný za šrouby s pevným utážením, ať se to prostě nějak vyřeší, ale cvakalo to dál, vzhledem k tomu, že ten rám sedačky má x-poloh a furů možností kde to mohlo být uvolněný, tak jsme nakonec vyndali sedačku a zjistili jsme, že ta plastová kolečka co jsou uchycená na sedačku a jezdí v kolejničkách jsou vymačkaná v čepech úchytu k sedačce, takže výměna obou plastových koleček to vyřešila. Konečně je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 a kde si zohnal tie plastove kolecka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.