xx30 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Chtěl bych se zeptat na podsvícení přístrojů při denním svícení ( poloha otočného voliče na nulu ). Dnes se mi stalo, že jsem dojel se zapnutým denním svícením v cca 20 hod. Vylezl jsem z auta které bylo nastartované abych něco vytáhnul z kufru. A najednou se ozval nějaký varovný signál ale nic se nikde nezobrazilo a přestalo mi svítit podsvícení přístrojů a snížil se také jas Bolera. Svítili jen ručičky na přístrojích. Když jsem zapnul normální svícení vše se normálně podsvítilo, ale při denním svícení stejná situace ( přístroje po tmě jen ručičky a slabě podsvícené Bolero ). Má na to vliv denní doba? Nebo nevíte co se mohlo přihodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Už se tu o tom psalo, někde se na to ptal bicista ....nicméně asi máš auto bez světelného senzoru, nebo s? Při denním svícení u auta bez standardně podsvícení přístrojů nesvítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 24. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 (editace) Myslím, že světelný senzor nemám. Nevím kde by měl být. Na voliči světel mám polohy 0, obrysové a potkavaci světla. Auto mi tam chybí. Skutečnost je ale taková, že budiky mám při poloze 0 podsvicene. Tohle se mi zatím stalo jen jednou když jsem dojel později na denní sviceni v poloze 0. Ráno opět byly budiky podsvicene. ( ty čárky a háčky - píšu z tabletu ) Editováno: 24. Květen 2014, autor: xx30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Svetelný senzor pre reguláciu podsvietenia prístrojov je v budíkoch. Takže prístroje sú podsvietené aj pridennom svietení ak si to svetelné podmienky vyžiadajú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 (editace) Ano je to tak, psal jsem, ze se na to psal bicista... ale u auta bez automatických světel se to chová trochu jinak.... nicméně jak pises, např při vjezdu do tunelu nebo vjezdu do prújezdu se rozsvítí.... Editováno: 25. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Dá se u O3 nastavit/nakodovat trvale podsviceni pristroju (po zapnuti zapalovani) tak jako to jde i u O2 FL ? Samozrejme bez ohledu na nastaveni osvetleni... Editováno: 2. Červen 2014, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 K čemu je to dobre? Defaultne je to u supa, u o2 fl to musíš dokodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 však on psal: "Dá se u O3 ... nakodovat trvale podsviceni pristroju .... tak jako to jde i u O2 FL ? ..." nepsal tak jako to je u O2 FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Zapnout stálý podsvit budíků u žádné Octávie 2 kódováním nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Eéé Jirko, ty mě prudíš :-), takže ještě jednou správně - jde trvalý podsvit budíků, co mě udělal Ferda (Jirka) u mé O2FL, udělat/nastavit/nakodovat/nastavit/přeprogramovat také u O3 ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda 1 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Ano je to tak, psal jsem, ze se na to psal bicista... ale u auta bez automatických světel se to chová trochu jinak.... nicméně jak pises, např při vjezdu do tunelu nebo vjezdu do prújezdu se rozsvítí.... ahoj,jak to funguje,kdyz mas preple na auto svěla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 tak jak jsem psal, při vjezdu do tunelu nebo vjezdu, do průjezdu se budíky na chvíli rozsvítí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Tak nevím, mám senzor na světla a teď jsem to pár dní studoval a podsvětlení budíků se chová pro mě nějak nepochopitelně... V poloze 0 je osvětlení budíků zapnuto při normálním denním světle neustále, resp. jsem si nevšiml, že by se vypnulo. Jakmile vjedu do garáže, do tunelu, když prostě dojde k poklesu hladiny vnějšího světla, svítí pouze ručičky a když je joo tmavá garáž, není vidět na čísla. :-D V poloze Auto svítí budíky pořád, nevšiml jsem si, že by někdy zhasnuly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Ano, přesně tak se to chová, ale je to dle mě logické. V poloze O svítí jen denní svícení. Tedy nikoliv podsvícení přístrojů. Za denního světla je přístrojová deska dobře čitelná, dle mě přístroje nesvítí. Když se vjede do tmavého prostoru, tak se na chvíli přístroje rozsvítí, dle mě je to myšleno, aby člověk stačil přepnout světla, než se mu přístroje stanou nečitelnými. Po pár sekundách toto podsvícení zmizí, svítí jen ručičky. Nevím, co to má za smysl. V poloze Auto se při vjezdu do tmavšího prostoru (a stačí i les) rozsvítí vnější osvětlení a tím i automaticky podsvícení přístrojů. Z hlediska řidiče to vypadá, že přístroje svítí stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Budiky jsou ve dne (volic na nule - sviti denni svetla) za dostatku svetla podsvicene stale, jen pri poklesu vnejsiho osvetleni ztmavnou (sviti jen rucicky), aby si ridic uvedomil, ze uz je dost sero na to, aby zapnul potkavaci svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Má to smysl ten, že to má upozornit opticky že je snížená viditelnost a nesvítíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Aha, díky za vysvětlení, tomu už rozumím. Takže na Auto vlastně svítí furt, na 0 pohasnou když je šero, aby mě to trklo zapnout světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Na Auto furt nesvítí. Tam si to auto řeší potom samo pomocí nějakého sensoru osvětlení. Nevím podle jakého klíče je zhasíná, ale někdy je zhasíná. Nicméně to asi dělá dobře, protože jsem s tím nikdy neměl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Taky jsem si toho všiml... Jedu a (naproti zvyku z Fabie 2) prostě svítí budíky... Tak na to čumím jestli jsem zapnul potkávačky a ne... pak jsem to sledoval a viděl jsem že se to tlumí a zase rožíná... Pak mě napadlo budíky zakrýt rukou a okamžitě změna... Takže sem si oddychl že to není závada ale vlastnost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Já bych měl opačný dotaz - dá se podsvícení ztlumit? V noci při delší cestě to neni úplně příjemný a nenašel jsem nikde regulaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Podívej se do návodu k tvému infotainmentu (rádiu): Vozidlo-Systémy vozidla-Světla-Osvětlení přístrojů/spínačů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Díky, pravda to sem neudělal. Ostuda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Podívej se do návodu k tvému infotainmentu (rádiu): Vozidlo-Systémy vozidla-Světla-Osvětlení přístrojů/spínačů Nicméně tady je dobré podotknout, že je to kokotismus a šetření na debilním místě. Kolečko jsem využíval poměrně často, lozit někam do menu se mi za jízdy fakt nechce :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 No spousta věcí by si zasloužila svoje tlačítko. Pro rychlejší dostupnost a přehlednost. Místa je u řadící páky dost a dost. Dokonce výbavy bez rádia mají tlačítko pro kontrolu tlaku. Mě to přijde, jako by ty tlačítka někdo z návrhu OIII seškrtal až před výrobou. No ušetřit minimálně 2 eura na každým autě, to je přeci terno ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 No to podsvětlení přístrojů že chybí mi až tak nevadí. Já postrádám tlačítko vypnutí ASR. Teď v zimě víc než aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.