Publikováno Květen 25, 201411 r Zdravím, poslední dobou mi začalo cosi pískat pod palubkou v době, kdy je zapnutá klimatizace. Normálně nic nepíská, ventilátory běží tiše a je i slyšet jejich měnící se rychlost. Jakmile ale zapnu klima, začne nepříjemné pískání, které chvílemi ustává, ale nikdy úplně nepřestane. Vypnu klima a pískání zmizí. Kde je problém? Díky za rady
Květen 25, 201411 r Mohlo by to byt malo media v okruhu. Delalo mi to na OII taky, po dopleni je klid. Upraveno Květen 25, 201411 r od LiveBomb
Červen 4, 201411 r Já pozoruju podobný problém. Při zapnuté klimatizaci (climatronic) kolem cca 2tis. otáček se z motoru ozývá hučení/pískání a je závislé na otáčkách motoru. Když vypnu klimatizaci, tak toto hučení/pískání ihned přestane. Přitom klimatizaci mi plnili a kontrolovali při servisní prohlídce loni v červenci. Napadá mě, jestli by to nemohlo být nějaké ložisko v kompresoru, případně něco podobného?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.