Gomer_Pyle Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Ahoj, neni mi uplne jasny ten zacatek vymeny volantu, prestoze uz jsem precetl asi 50 stran diskuzi ... 1. otočiť volant o 90* do prava, vycvaknúť airbag 2. otočiť volant o 180* do lava, vycvaknúť airbag V teto fazi uz mam mit vypnute zapalovani (resp. odpojenou baterku)? Pak se mi ale ten volant zasekne a nepujde s nim tocit ne? Nebo zapalovani se ma vypnout az pri odpojovani kabelu/svorkovnice airbagu? :-) Dekuju za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 prečo by ti nešlo otáčať volantom,keď máš odpojenú batériu??.... odpoj batériu,klúčikom otoč akoby do prvej polohy a otáčaj volantom koľko chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomer_Pyle Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 ahaaa ok dekuji, ted uz je mi to jasne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Keď vypneš zapalovanie a nevytiahneš kľúč, tak sa da otáčať volantom. Ale z bezpečnostných dôvodov by si mal odpojiť baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stewo91 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 zdravím pánové, chcem si vymeniť volant z FI po facelifte za volant z OIII trojramenný...bude to sedieť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Cau Chtěl jsem se zeptat mám O2 před face r.v 07.Koupil jsem si volant face z multifunkcí,kroužek pod volant z podporou multifunkce a kabel a ptám se a budu rad když mi už někdo odpoví jakou podvolantovou jednotku si mám pořidit je to tato 1K0953549CH? Stačí je ano- ne a když tak jakou diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arrowe Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Dobrý den panové. Chtěl bych si do O2 L&K po FL nainstalovat volant z O3. Je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 to me take zajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Co jsem slyšel, tak to jde v pohodě. Pokud jde ale o multifunkční, tak jedině ze Supa 2 FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChlebaSmaslem Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Zdravim ve spolek..Precetl jsem uspesne cele tema a ma otazka na kterou se chci zeptat uz se tu parkrat objevila, bohuzel bez odpovedi, takze znovu.. Chci vymenit svuj stavajici volant predFL 2008 ctyrraminko za FL triraminko z RS..Problem v tom nevydim krom toho ze mi nebude sedet bag ze stavajiciho, proto ma otazka - staci me koupit napr. tuhle zaslepku bagu - http://www.sbazar.cz/volantech/detail/6528097-prodam-originalni-nove-plastove-zaslepky-airbagu-za s tim ze bych "pytel" vytahl ze sveho stavajiciho a prehodil do zaslepky shodne s RSovym volantem?Dekuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Mělo by to bezproblemu jit tvar pytle je stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Malo by to ist Editováno: 23. Listopad 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 A je těžký kuchnout a přehodit ten pytel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Nie, neni to tazke: http://forum.skodahome.cz/topic/123538-n%C3%A1vod-na-v%C3%BDm%C4%9Bnu-krytky-airbagu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 před budíky si dej zrcátko a krásně vidíš jak máš to odjistit plochým šroubovákem já sem osobně vypojil ještě pojistku airbagu pro jistotu a dělám to opatrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Ahoj chtěl bych se zeptat zdali existuje 3ramenej volant z octavie rs 2 před fc aby byl multifunkční. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Nazdar chalani aky airbag (komplet aj s krytom) pasuje na tento volant http://www.mihocar.cz/volant-skoda-superb-ii-3t0419091h/d-95140/ ??? Bude v pohode pasovat na predfacelift kde mam obycajny stvoramenny bez multifunkcie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Jakykoliv pro 3ramenny volant po fl, pak budes potrebovat jeste svazek ve volantu, airbag ma jiny konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 OK dik a "svazek" myslim kablik ku airbagu alebo podvolantovy kruzok?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 kablik k airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 A když chci vyměnit na OII multifunkční čtyřramenný za normální tříramenný? Předpokládám že by to mělo jít bez úprav (jiný kroužek nebo něco). Multifunkční nepoužívám a tříramínko se mi víc líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Žádná odpověď. No nevadí,už jsem ho vyměnil ale netroubí mi to. Poradíte aspoň jak to rozchodit? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 No jestli se nepletu tak to troubit nemuze, protože si mel multifunkční volant a ten ma jinej kablik na propojeni volantu s autem.musíš dat kablik pro ne multifunkční volant, nebo tady ten nějak předělat. Podvolantova jednotka by na to neměla mít vliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Mám tam originál kabel co je u tříramenného volantu. Porovnával jsem kabely,jeden jde na stejné místo ale druhý jinam jenže ten byl propojený s ovládáním tlačítek na volantu. Nevím jak to zapojit aby to troubilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.