Ubo Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Zdravím, koupil jsem Fabii 1.9SDI a nesvítí mi kontrolka elektroniky motoru při zapnutí klíčku před startem (nerosvítí se a nezhasne jak by měla). Nevím kde je chyba. Zjistí VAG špatnou kontrolku v budících? Abych to zbytečně nekuchal. Nevytáhl bazarník nějakou pojistku, aby to zamaskoval? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 (editace) jj zjistí, myslím že se to jmenuje zkouška akčních členů. Editováno: 18. Červenec 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubo Vloženo 18. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 (editace) Tak jsem zjistil, že kontrolky v budících jsou ledky. Takže tam chyba asi nebude... Třeba to tu kontrolku vůbec nemělo. Je to fabia combi classic 1.9SDI r.v. 12/2002, model 2003. Třeba ji někdo máte, tak poraďte , prosím! K této úvaze mě přimělo téma http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5714 kde Octavia 1.9TDi/81kW z r.v. 11/2000 kontrolku také nemá... Ale Fabia by ji asi mít měla, má novější elektriku. Editováno: 18. Červenec 2014, autor: Ubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Koukni do návodu na obsluhu. Tam se u kontrolek dozvíš, že EPC je pouze u zážehového motoru. http://forum.skodahome.cz/files/file/3-%C5%A1koda-fabia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubo Vloženo 20. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Ano kontrolka EPC je uzážehového a kontrolka žhavení u dieslu. Já se ale bavím o kontrolce elektroniky motoru - to je kontrolce se symbolem motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 MIL - jinak řečeno "vrtulník". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 (editace) To není kontrolka elektroniky motoru, ale kontrolka systému kontroly výfukových plynů. Editováno: 20. Červenec 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Já vím, ale obecně se jí tak říká. I tady na foru. I když to není úplně správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubo Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 No v origo návodu Škoda kontrolku vrtulník nazývají "kontrolka elektroniky motoru". Takže by ji asi SDI a TDI měly mít. No mě se nerosvítí ani při zapnutí klíčku před startem (nerosvítí se a nezhasne jak by měla). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) jo fakt, máš pravdu, v tom letáku (zkrácený návod) je to jako elektronika motoru. Nicméně chce to zkontrolovat palubku přes vag. Možná ještě kouknout na pojistky 7 a 24 kdyby náhodou. Editováno: 21. Červenec 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Přátelé pkřídleného šípu, pro: Ubo - v chytrých knížkách, zase nazývají tuto kontrolku - palubní diagnostika OBD pro kontrolu obsahu emisí ve výfikových plynech. Mám Fabii TDI PD 2002 a jsem přesvědčen na 99,9%, že mi také nesvítí. Bude to tím, že tyto dieselové motory nepotřebovaly kontrolu výfukových plynů, u benzínu je to něco jiné. Tam hraje poměr kyslíku ve výfukových plynech velkou roli. Ale, podívám se a dám vědět. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 No nevím, stačí se podívat do motorové sekce TDI a je tam docela dost témat, kde jim svítí tato kontrolka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubo Vloženo 22. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Taže nejlepší by bylo, kdyby napsal někdo, kdo má Fabii SDI - zdali tam má kontrolku elektroniky motoru (vrtulník) nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Přátelé okřídleného šípu, pro: Ubo - u mojí 1.9 TDi PD 2002, nevítí. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.