Publikováno Červenec 28, 201411 r Zdravim kolegove.auto me po otoceni klicku haze za doprovodu blikani brzd a rozsviceni zlute ABS kontrolky a trech vystraznych pipnutich chybu vypadek posilovace brzd..vse jsem nechal kontrolovat a uz trikrat me jen na diagnostice smazli chybu, ale nic to neresilo..za chvili nabehlo znovu.. Cyba vadne cidlo posilovace brzd..Skodovka rika..neexistuje cidlo jako samostatny dil..pouze jako celek s posilovacem asi za 9t..coz me prijde zbytecny.pokud je mozny nekde sehnat jen cidlo..nevite nekdo o moznosti koupe dilu? - original cislo 1k0906207a - cidlo tlaku posilovace..
Červenec 30, 201411 r tak mně sem tam hned po nastartovaní maxidot také informuje: "Výpadek posilovače brzd"...ale nic víc auto funguje brzdí perfektně, za jízdy už se hláška neobjeví. V servise mně řekli, že stačí udělat nový flash jednotky ABS a bude to OK ¨(mám starý soft)...pokud už je ale nový SW v jednotce, tak se prý vyměňuje celý posilovač...i když je to jen čidlo a na brzdy jako takové to nemá vliv. Výměna posilovače (tuším že říkal 8tis) kvůli čidlu mě docela šokovala....
Srpen 2, 201411 r Autor Tak uvidim..mam 12/08 a myslim, ze flash ABS se urcite nedelal..jinak samo, ze tlaky a brzdy vse vporadku..jen to blikani kontrolky me depta.ale uz si zvykam :D
Srpen 7, 201411 r Tak mě to napsalo to stejný. Chyba byla vymazána a po týdnu zase. VAG napsal : Chyba senzoru podtlaku posilovače brzd. Škoda Superb ll 3.6, 02/09.
Září 2, 201411 r Čau taky se mě to stává...při startováni:výpadek posilovače brzd...prej náhly odběr el....ale funguje normalně
Listopad 19, 201410 r Hlásím se do klubu. Stojím na parkovišti, motor zapnutý a najednou tato hláška. Brzdovky je dost. Sporadicky svítí i kontrolka ABS. Zítra jde do servisu. RV 2012, 88 000km Upraveno Listopad 19, 201410 r od motosman
Listopad 22, 201410 r Vyřešeno. Vadné podtlakové čidlo posilovače brzd. Odhadní cena opravy 1500,- kč. Přesnou částku nevím, dělal jsem i 90.000 prohlídku a faktura ještě nebyla. Pošlou jí na leasingovku.
Listopad 22, 201410 r Bohužel nevím. Oni neměli vůbec připraveny papíry. Prostě sobota. Zkusím se k tomu nějak dopracovat.
Prosinec 9, 201410 r Autor Motosman..tak jak to teda dopadlo? Mel bych to uz taky doresit a rad bych vedel co mam cekat..bylo me receno, ze dil se samostatne neprodava..pouze celek s posilovacem..Original cislo dilu je 1k0906207a.. A ted jsem byl na Stk a mam to uvedeny jako vaznou zavadu..na mesic prodlouzena a musi se odstranit..chybova hlaska a pred rozjezdem je tam i blikajici kontrolka ABS..hlaska ..vypadek posilovace brzd..diagnostika hlasi vadne cidlo posilovace brzd..diky za pripadne informace.Jara
Prosinec 9, 201410 r Mechanik mi sehnal samostatne ten dil. Po vymene se chyba zase ukazala. Budu muset zkusit prehrat ten software.
Prosinec 9, 201410 r Jak jsem psal výše. Cena do 1500,- v autorizáku. Dnes jsem oslovil leasingovku, jestli by mi neudělali kopii faktury. Tak uvidím.
Prosinec 13, 201410 r To mi udělali taky, vyměnili čidlo na záruku před 2 lety, nepomohlo, přehráli FW, nepomohlo a vyměnili nějaké kroužky za stokoruny či co a pořád to svítí. Hláška je Snímač podtlaku sání - nevěrohodný signál.
Prosinec 16, 201410 r Takže, kód závady nikam neuvedli. Z faktury vyměnili : podtlaková trubka se zpětným....... díl: 3T0612041H (6ka je možná G). Cena dílu je 1712,87 Kč a práce 316 Kč (7,90 × 40 jednotek).
Prosinec 16, 201410 r V případě u Plzeňáček: 3T0 612 041D, ale to je to co mu už jednou měnili...to je řešení u prvních ESPček jak přišla řada 3T0 tak smůla tj. MK60EC1.
Prosinec 18, 201410 r Autor Tak jsem to dal do autorizaku..zalepil 28 t a po dvaceti kilometrech trikrat pipnuti a vypadek posilovace brzd..a to prej dle technika co se tyka tohoto problemu vse ok..a ze je to softwarova chyba..technicky auto v cajku..tak nevim.. Ale asi uz me jebne..
Prosinec 18, 201410 r Dnes jsem se na to ptal v servisu a prý 1. ročníky výměna celého posilovače. Já mám 2012 a tam je to už jinak a lépe.
Prosinec 19, 201410 r Autor Jj..tohle presne mi ted bylo receno..pokud nwvyresi software - vymena posilovace..vesele vanoce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.