libero Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 na základe čoho,akcie 20V4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 vždyť to psal, sice v angličtině... pokud tlačil na pedál šikmo ( což je normální ) vrzal... A asi i blbě chodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Dnes provedena vymena plynoveho pedalu. Asi jsem uchylny nebo tak neco ale chod vymeneho pedalu je divny, takovy gumovy. Musim si pujcit v praci nejakeho rapida a srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 vždyť to psal, sice v angličtině... neviem anglicky ...a prekladať sa mi to nechcelo,sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Kolega rafaelsantos je z Portugalska, tak mu to můžeš napsat portugalsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 to mi odľahlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) zítra jdu na výměnu pedálu, šel jsem reklamovat silentblock a při povídání o projevu v mrazech jsem začal i o pedálu a on že o tom ví, že tam je servisní akce, tak že se koukne do kompu jestli tam také patřím, mrknul a zítra mi to vymění... Dám vědět jestli to pomohlo... Editováno: 12. Březen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Svolávačka? Určitě? Byl jsi obeslán? Prosím, neplést neustále tyto naprosto rozdílné akce: Svolávací vs Servisní. Každá znamená něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) upraveno, aby Pawoukovi nepraskla pumpa... VW natož Škoda svolávačky samozřejmě nedělá, protože to jsou kryplové... Editováno: 12. Březen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Neboj, mně nepraskne, ale jsi na automobilovém a technickém foru, tak používej správné názvy. Ono se to tady objevuje stále dokola, dokonce v názvech témat. Pak sem přijdou méně informovaní lidé a jsou z toho zmatení. O nic jiného nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 v poho, svolávačkou to označil mechanik, takhle mi to utkvělo v paměti a popisoval jsem jak probíhala komunikace samozřejmě že to je kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 tak opraveno a cajk, pedál jde krásně lehce a nemá vakl jako tamten... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ahoj, mně ztuhne pedál jen občas když prší, nevíte čím to může být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 a jaký máš pedály ? klasické nebo sportovní ? ono se to může zdát úsměvné, ale pokud prší, máš mokrou podrážku bod a dochází mezi pedálem a botou k velkému tření Ona totiž podrážka při práci s plynem po pedálu klouže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Pedály normální, a ne, určitě to není mokrou podrážkou ten pedál je prostě tužší :-) Editováno: 4. Duben 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 je to divný, pochybuju, že by to bylo z takového plastu, který hodně saje okolní vlhkost a tím se mění jeho vlastnosti... Já jsem si také myslel že ho mám tužší při dešti ale i sněhu v zimě ( kdy je paradoxně nižší vlhkost prostředí ), ale bylo to jenom o tom, že mokrá gumová podrážka adidasek prostě drhne po po hliníkovém pedálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Takze dnes som riesil popri prezuvani na letne aj vrzgajuci plynovy pedal...ako naschval to pri vyssich vonkajsich teplotach aktualne prestalo vrzgat...ale aspon pozreli do pocitaca a zistili ze mna sa vymena netyka a potom ho aspon preventivne precistili a premazali...momentalne ziadne vrzganie ani pukanie....ak to tak ostane tak som spokojny este sa ma prijimaci technik pytal ci si nechcem este spravt vylet do tatier aby sa to pripadne znova prejavilo pri nizzsej teplot a potom by som ho pedal znova prisiel ukazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Dnes během návštěvy servisu vyhledány pro Karkulku dle VIN v databázi ŠA tyto servisní akce. 1/8171 Akce 20V4 - Plynový pedál 2/8171 Akce 48L7 - Řídící jednotka posilovače řízení Podrobnosti a důvody k uvedeným akcím neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Jedná se o kontrolu i zde popisovaného drhnutí plynového pedálu a nějakou kontrolu (resp. přehrání softwaru) řídící jednotky směrem k posilovači. Toto jsem absolvoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 já mám takový dojem, že kontrola plynového pedálu touto servisní akcí, nemá nic společného s drhnutím pedálu jako takového... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 To servo se muze v nekterych pripadech samo vypinat a hazet nahodne chyby. Nevim ale ktery rocniky to postihlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Jedná se o kontrolu i zde popisovaného drhnutí plynového pedálu ... Nesmysl, akce 20V4 je toto (a s drhnutím nemá tudíž nic společného): Technické pozadí: U postižených vozů Rapid může v ojedinělých případech docházet k rozsvícení kontrolky EPC, případně žhavení a současně s tím i rozsvícení kontrolky ESP. Motor je následně uveden do nouzového režimu. Důvodem je nedostatečný kontakt mezi pinem a odporovou destičkou plynového pedálu. Řešení: U postižených vozů proveďte kontrolu, případně výměnu plynového pedálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) Děkuji Pawoukovi za objasnění smyslu akce 20V4. A o akci 48L7 je také něco známo? Editováno: 14. Duben 2015, autor: jazzleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Tímto už bohužel nemohu sloužit a také to sem nepatří. Založte si na to téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Téma k akci 48L7 tedy založeno v sekci elektrika. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.