Sir_Jarek Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) Přední nárazník se mi líbí víc ten současný - smajlík. Stejně tak obliny středu přístrojovky. Naopak víc se mi líbí nové budíky - zejména větší a přehlednější otáčkoměr, také displej pro palubní počítač vyrostl. Zajímavé jsou i zadní lampy, ale líbí se mi i ty současné. Editováno: 24. Únor 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) Tak ten stredovy panel a radio je lepsi, ale oproti konkurenci z Kolina je to porad dosti ubohe. Tam je navigace soucasti radia za temer stejne penize jako zde externi a displej ma normalni velikost nikoliv mikroskopickou. Nevim proc je za kazdou cenu treba, aby z toho byla lacinnost videt uz na prvni pohled. Mě ta vyndavací navigace nevadí - naopak, myslim, že jí využiju i pěšmo (rád chodím v přírodě "zkratkama" a občas se hodí zjistit, "kde je světýlko" ). Lacinost posuzuju spíš dle ergonomie, jízdního komfortu, kvality materiálů, dílenského zpracování. A asi jsem konzerva, ale Kolíňata jsou na mě příliš extravagantní - ovšem: Proti gustu žádný dišputát ať má každý co má rád. Až mi přijde UP!ík, svezu si v něm pupík. Editováno: 22. Únor 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) Obojí Bojlere :-) Na německým autobildu píšou prodej od podzimu. Za mě facelift UP! v pohodě. Ten, kdo ho měl na starosti shrábnul určitě tučný prémie aneb jak za co nejmíň udělat co nejvíc- z dílů toho nemuseli moc měnit a ty co měnili jen kosmeticky upravili, přitom to vypadá hodně dobře... Editováno: 22. Únor 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 V souvislosti s nouzovym volanim u Brtniqa a jeho zavedeni do dalsich modelu bylo poprve oficialne potvrzeno, ze FL Citiga bude az v druhe polovine 2017. A pak tuto vybavu taky pry dostane. Tak schvalne, po celozavodce a nebo az 45KT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 45KT! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.