Přejít na obsah

Decibel ES

Uživatel
  • Počet příspěvků

    366
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Decibel ES

  1. Strana 3 návodu. Nastav si optimální poměr výšky/středy/basy. Asi máš vytáhlý vejšky na max... http://docplayer.cz/23176985-Radio-swing-navod-k-obsluze.html
  2. Potřebuju ho dostat dolů kvůli výměně masky, nemá tu někdo návod? Díky!
  3. Jak se montuje ta síťka pod plato? A kolik stojí? Moc se mi líbí! Že bych taky pořešil...
  4. Protože se dělají origo jen bez zrcátka nebo s nekrytým zrcátkem. Teď koukám a na VW Polo jsou krytý a mohly by pasovat.
  5. Neví někdo jestli jdou sehnat sluneční clony co mají zakrytá make-up zrcátka tím posuvným plastem? Máme bez a je to otravný. Nebo mě napadlo nějaký vykuchat a přehodit jen to zrcátko s krycím plastem, jde to?
  6. Mě vyšel na krásných 730 u VW. Ani jsem neměl slevu. Ne za ty prachy se asi nevyplatí. Ten rozdíl je víceméně jako mezi 14" a 15" takže malej. Opravdu to líp sedí. Ovšem třeba na nás to bylo už moc drncavý do města...
  7. Přínos tam je. Motor je nyní slyšet víc tlumeně jako by byl dál od řidiče. Určitě doporučuju! Kryt se jen nacvaká, dá se jednoduše sundat a pod ním mýt. Fór je, že ačkoliv u škodovky není k sehnání tak je Made in CZ...
  8. Ty už ho máš piškote? Foto by nebylo?
  9. V týdnu mi dorazí, dám vedet.
  10. VW UP! TSI má standardně z výroby už kryt kapoty, viz foto. Neví někdo pod jakým číslem se dá objednat u VW popř. Škody?
  11. Dnes jsem viděl u soudruhů v DE černou a překvapivě se na to dalo v reálu koukat. Vedle měli černýho Yetiho, černýho Supa Sportline (nádhera!) a venku Kokodáka, taky černá a to už je fakt mastodont, skoro jak Q7...
  12. To bude kostra sedačky... výhřev vypadá např takto:
  13. Decibel ES

    Maxi Dot

    Zkus v mobilu v menu bluetooth najít Autorádio a u něj se podívej jestli ho máš povolený jako hlasitej reprák/handsfree.
  14. Sedadlo spolujezdce bez výškového stavění, se sklopným opěradlem spolujezdce (PH2) 1 800 Kč. Od kdy to je v nabídce nevím.
  15. Do těch dveří by to mělo jít v pohodě, akorát musíš protáhnout dráty někam k pojistkám a udělat odbočku. Zadní světla do led jdou naprosto v pohodě. Stačí najít příslušný žárovky třeba na aliexpress.com Jen to má malej háček, nebude to homologovaný..
  16. mike_k: Nemá, ale možná ve VW UP! už by mohli být.
  17. Decibel ES

    Superb III

    Když jsem to video objevil musel jsem ho sem hned dát! Souhlasím s tebou, aktuálně nejhezčí a nejdotaženější Škodovka.
  18. A proč by nemohli. Tady třeba u VW to dělají běžně... Kdyby tvůj škoda servis nemohl objednat díly skoč je koupit k vw a montáž pak nech udělat u škody. (kdyby neuměli dej jim náš návod )
  19. Jen pro info, i Move Fun v mobilu ukazuje loga.
×
×
  • Vytvořit nový...