Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau všem. Koupil jsem auto Škoda Octávie 1, je to dovoz Itálie a chybí mi bajonet tažného zařízení. Je tam tažné zařízení značky Ellebi 050798. Hledal jsem všude na netu a zatím marně. Nevíte a jestli to vůbec jde sehnat.

post-68391-0-39849000-1408092513_thumb.j

post-68391-0-64070200-1408092561_thumb.j

Upraveno od stoupa1980

Co má název tématu "dovezené auto z Itálie" společného s jeho obsahem? Nic... Název jsem upravil v souladu s pravidly a obsahem tématu.

• Autor

omlouvám se za špatnou citaci--- beru zpět , jsi příliš arogantní

Upraveno od stoupa1980

Nebo si sežeň jiný tažný, jen se stejnou specifikací co máš ve velkým TP a je to ;)

• Autor

no to bude následovat pokud ten bajonet neseženu, zatím obesílám vrakoviště atd

Skutečně bude nejrychlejší a nejjednodušší kontaktovat to obchodní zastoupení na Slovensku ;). Když jsem dělal GO tažného na FI, tak jsem taky byl v kontaktu přímo s výrobcem,

• Autor

Já myslím že ten odkaz co jsi zasílal tak je na slovenský bazar- něco jako u nás  Sbazar atd

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek.

• Autor

Nikdo nikdenic ?no tak ze by opravdu nebylo k sehnani.Ten slovak se mi vubec neozyva a nereaguje.

• 2 týdny později...

:kol-47:

• Autor

Perlička - jelikož jsem v techničáku měl zapsaný tažné zařízení tak i přes to že jsem změnil značku tažného zařízení mi bylo na STK řečeno že neni třeba nové tažné zařízení (které jsem si sám namontoval a tuto skutečnost i zdělil technikovi na Stk) zapisovat protože již jednou tažné zařízení mám zapsáno a je prý jedno jestli je to výrobce Ellebi a nebo Autohak. Tkže jsem si dal jen technickou vozíku která byla 6měsíců propadlá :kol-18: a to za 300kč a pohoda.Takže tažné mě vyšlo na 1700kč a tím to skončilo.

Žádná perlička, před 18 lety jsem přihlašoval š105 z dovozu na papíry š100 které mělo zapsané tažné a to jsem domontoval z prodávaneho auta a nikdo nic neřešil, na O1 jsem si dal tažné sám, stk kontroluje jen typový list a v.č. pak to nikoho paradoxně nezajímá, minulý týden se na té sračce D1 urval obyťák prý i s koulí tipoval bych to na bajonet? Já mám pevné tuším Sportjacht a pro občasné parkování v Praze ho nesundávám.

• Autor

Já byl rád že jsem nemusel vyhodit 200 nebo 300 za zápis nového tažného a pak zas měco taky na úřadě. Prostě já jsem s pokojen s STK  Nové Veselí u Žďáru nad Sázavou. Jezdím tam již nějakou dobu a spokojenost.

JJ v TP je zapsán jen typ tažného (A-50-X apod.) Takže je výhoda, když tažný sundáš, můžeš ho kdykoliv nandat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.