Publikováno Srpen 17, 201411 r Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli má motor od Citigo 1,0 MPI chladič oleje nebo ne? Zajímá mě to, protože na motorech HTP tento prvek chyběl a proto docházelo k přehříváním oleje, což mělo razantní vliv na snížení životnosti motoru.. Nejsem žádný rýpal, mám už druhou generaci Fabie HTP a Citigo se mě moc líbí, jen bych nerad kupoval zajíce v pytli :-) Díky...
Srpen 17, 201411 r Autor Bezva :-D Díky za odpověď !! Je pravdou, že ja netuším, jak to má u malých motorů konkurence, jako například kolínské toyoty 1,0 VTT, Ford Fiesta 1,25, Opel Corsa 1,0 atd.. U větších obsahů (1.4,1.6 apod.)to mají asi všichni, ale u těch malých nemůžu najít info..
Srpen 18, 201411 r podle tvrzení prodejců je tento motor konstrukčně jiný než HTP ve Fabii a prý se myslelo i na olej... ale jak, to už mi neřekli...
Srpen 25, 201411 r Autor Někdy se tomu výměníku říká "oil cooler", takže chladič oleje. Pravdou je, že nemůžu najít výměník ani u konkurenčních malých vozů :-) Blbě se to hledá...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.