radim00 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 čauky chlapy. Mám fabii II,motor 1,2 benzín a nefunguje mi klimaatizace.Není to automatická,ale manuální. Náplň je ok a po napíchnutí na VAG,to nevykazuje vůbec žádnou chybu.Kontrolka na panelu se mi rozsvítí,ale ventilátor na chladiči se nesepne,jen při zahřátí motoru. Na kompresor napětí po stisku tlačítka jde.Tlakové čidlo je vyměněno. Nesetkali jste se s tím někdy? Díky za jakoukoliv radu. Radim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 to že se neroztočí sahara je normální - rozhodující je zda z toho leze studený vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Měli jsme doma na Golfu podobnou závadu. Také se absolvovala cesta s plněním klimatizace, napojením auta, ale nikde nic nezjistili.. Kompresor spínal, kontrolka klimatizace svítila a v servisu na to jen blbě koukali, až pak v jiném jeden mechanik nechal nastartované, klimu naplno a po asi 20 minutách se začalo mírně kouřit z chladiče klimatizace, byl prasklý...Po jeho výměně už to bylo v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 kdyby byl prasklý chladič, tak by uteklo médium, resp. jeho tlak by klesl na nulu a to by se VAG ozval, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim00 Vloženo 9. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2014 studený vzduch z větráků nejde.Plnivo je v pořádku. Nechal jsem kdysi vyčistit interiér auta a nejsem si jistý,jestli mi náhodou nevytopili třeba nějaké čidlo v interiéru. Spíše mě zaráží,že VAG mi vůbec žádnou chybu nenajde a čínské náhražky také ne. Auto má najeto 60.000 km,takže skoro nic. Já myslel že ventilátor na sahaře se musí spustit hned po sepnutí klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_b_b Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Zdravím, kdysi mi v servise řekli, že záleží také na teplotě vnějšího vzduchu, teplotě motoru a dalších okolnostech, které čidla vyhodnocují. To se mi opět potvrdilo v pondělí, kdy klimatizace spustila až po nějaké době, cca 10 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.