Mark008 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Zdravím, našel jsem na toto na internetu :http://www.autoevolution.com/news/tron-nissan-gt-r-appears-on-the-chinese-grid-78585.html myslíte si že s tím u nás nebudou mít problém policajti? Prosím o radu, abych to nenalepil a pak nemusel sundávat. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 no já myslím, že co se týče odrazových míst, tak vyhláška mluví celkem jasně. Já bych řekl, že spíš půjde o to, v jakém množství si tím zaplácáš auto. Můj skromný odhad je, že žlutá je trochu problém a polepení ve stylu toho GT-R asi nenechá jednu policejní hlavu chladnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark008 Vloženo 25. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2014 konkrátně by se jednalo o červenou barvu odrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 PaCh mají reflexní polepy zavedené Íčkem a je to v zákoně? Myslím že u požárnìkú a sanitek jsou taky reflexní polepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 já myslím, že to je určitě zakázaný, páč by to v noci plašilo zvěř a děsilo pověrčivé lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Jezdím s tímto (VIZ profilové foto) již 8 let a NIKDY nebyl s policií žádný problém ač svítím po setmění jak sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Tak ty to máš jako reklamu a máš to jen na dveřích, tam se to dá pochopit. Upřímně, k čemu to tam budeš chtít? Vždyť to ani v podstatě neuvidíš. Sice budeš viděn, ale když se zeptáš na jedno: je to homologované? Myslím, že asi ne a co není homologované je pro ně porušení zákona.. a z dálky to může mást. Můžeš to prostě zkusit a uvidíš nebo se zeptej nějákého policajta a máš to jednodušší. Jinak zajímavý a moc pěkný to je, to musím uznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.