Přejít na obsah

Jarný zraz superbclubu 2015 na Slovensku


Ghostbuster

Doporučené příspěvky

no to mna bude caka zadny narazník a nevyhnem sa asi ani tým ramenám, nechcem to siliť. Možno ešte nejaké to lakovanie, uvidíme koľko mi pošle poisťovňa, idem ešte na doobhliadku v utorok... Prenocovanie nestojí až tak veľa, tak ešte skús zvážiť :-) merať takú cestu na otočku nie je bohviečo :-) treba si dopriať aj pivečko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak o čas nejde spíš o finance :(. Kdyby nás nečekalo v srpnu Chorvatsko. tak to neřeším. Ale když ještě máme tuhle dovolenou tak to trošku zamrzí. :(.

 

Ale bohužel to opravdu bude jen ze soboty na neděli. :(.A pivečko si dám to si neodpustím :). V neděli můžem vyrazit déle :)

 

Tak Mišo se mnou a s mojí přítelkyní počítej ze soboty na neděli.  Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miško,

zatím hlásím jeden stan určitě a druhý ještě potvrdím ;) 

Naši určitě chatka ;) 

Pravděpodobně já, taťka s mamčou a Adam s Market dojedeme všichni ve čtvrtek ;) 

 

Už se na všechny těšíme, tak ještě měsííííííc se všichni opatrujte a opatrně na cestách ;)

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To uvidíme, až keď ju aj naozaj donesieš :-) čo sa týka netu tak ak máš ozaj nejaký ten súrny email, tak ti prinajhorsom spravim wifinu z telefonu... Inak rezervovane to uz samozrejme je, ale pocty este nie su upresnene, stale sa mozno dohlasit :-) Musim restauraciu vybrat nejaku co by Vam vyhovovala... :kol-28: Tazko je to ked to tam az tak nepoznám, u nás v nemšovej by som nasiel hned, ale 40km kvoli dobremu "žrádlu" asi nepôjdeme :-) Parametre mám jasne dané: velke parkovisko, kvantita a kvalita na tanieri a nizka cena :kol-140: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mišo já bych se nebál jet 40km kvůli dobrému žrádlu jak píšeš :-) Pěkný výlet spojený s projížďkou.Navíc když jsme byli na Vranově tak jsme taky do restaurace jeli cca 30km takže to není nic strašného.Ale samozřejmě to byla pouze glosa ode mě.Já klidně pojím i v kempu v jejich restauraci.

Co se týká placení kartou tak to nelze ani v kempu ani v restauraci.To jen pro info pokud to tu ještě není někde.psal jsem jim a dostal takovou informaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...