bojler Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Potvrzuji, že hlasové ovládání aplikací přes AA funguje i u auta, kde nebyla zaplacené hlasové ovládání auta jako takového. Na volantu je třeba tlačítko místo krátkého stisku zmáčknout dlouze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaOctavia Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Super vdaka, pomohla informacia. Ale kedze som to riesil hned, tak este je moznost ho tam doplnit , aj napriek tomu ze objednavka bola uz minuly tyzden. Doplatok je 18eur , takze nic tym nepokazim - fungovat to bude tak ci tak. mozno sa v buducnosti vyuzije aj to original hlas.ovladanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 To rozhodně využiješ. Taky jsem si říkal, že bych to moc nevyužil, ale manželka mě ukecala, abychom si to tam nechali aktivovat a super. Už jenom to, že občas chceš z poza volantu za jízdy volat a nemusíš odvádět pozornost od řízení k hledání kontaktu a vytáčení, ale pokecáš si s příjemným hlasem Tvojí mazly Octavie. Navíc, pokud máš u kontaktů více čísel, dá Ti na výběr, které přesně volat. Hlasové ovládání je rozhodně dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Mé google fu je asi v tomto nedostatečné, ale netušíte někdo, jestli Android Auto resp. Apple CarPlay umí brát GPS data z auta, pokud je jím auto vybaveno? Nebo ten mobil prostě natvrdo používá svou GPS anténu (která může být v mnoha ohledech nevyhovující)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Nie, nevie. Berie to polohu pomocou telefonu (GPS, WiFi a GSM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 a pokud je signál GPS nevyhovující uvnitř vozu, mohu nabídnout GPS replikátor, napájený z USB, dílka kabelů cca 5 metrů. Cena kolem 500,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Jeden se mi vali doma. Po zapojeni telefon paradoxne chytal GPS jeste hur....Ale jenom v aute. Mimo auto to fungovalo dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Vyzkoušeno v Supu III, když jsem měl ještě Galaxy S2 pod předním sklem s vyhřívání, tak se chudák stařičký nechytal. Stačilo ale GPS anténu dát pod zadní sklo ( uvnitř vozu ) a aktivní vysílač do blízkosti S2 a měl jsem rázem kolem 16 družic. :-). Pak jsem ale koupil Galaxy A3 (2017) a ten si poradí i pod vyhřívaným sklem bez problémů, takže se mi stal GPS replikátor přebytečný. Možná měl pan Bednář v autě vysílací a příjmovou anténu příliš blízko k sobě a ve Farradayově kleci se mu ovlivňovaly, u mne to chodilo bez problémů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Růža Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Ahoj všichni, včera jsem si nechal v autorizovaném servisu aktivovat smart link pro rok a půl starou škodu octavia mající radio bolero. Už jsem vyzkoušel x druhů telefonů na platformách iOS, androidů i windows a stále to odmítá komunikovat... Vzhledem k tomu, že některé vyzkoušené telefony by měli být kompatabilní (podle stránek ŠA), už nevím kde dělám chybu. Není problém spíše v nastavení telefonu? Nebo kdoví kde? Díky za odpovědi, sorry jestli dabluju dotaz, který tu už byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 V tom případě vyvstává otázka - opravdu Ti to aktivovali? Předvedl jsi jim, jak se to chová? Zkus si ještě nainstalovat AndroidAuto, co to dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Mně osobně pomohla aktivace “Siri” na iPhonu s iOS 11. Do té doby byl CarPlay nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 před 8 hodinami, Růža napsal: Ahoj všichni, včera jsem si nechal v autorizovaném servisu aktivovat smart link pro rok a půl starou škodu octavia mající radio bolero. Už jsem vyzkoušel x druhů telefonů na platformách iOS, androidů i windows a stále to odmítá komunikovat... .... Bereš to moc zeširoka. Windows telefony - nepojede žádný. iOS neumím. Android - pro začátek: (1) zkus si z apkmirror.com nainstalovat do telefonu přes instalační soubor aplikaci Android Auto, jestli ti to pojede v autě. To je jeden způsob smartlinkového spojení. (2) kompatibilitu telefonů ověř na mirrorlink.com (3) v telefonu si zkontroluj, na seznamu aplikací - přepnout na zobrazení i systémových aplikací - zda tam máš systémovou aplikaci "mirrorlink", např. Samsung Mirrolink. Jo pozor, někdy je to nestabilní díky USB kabelu, vyzkoušej více kabelů, co nejkratší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Růža Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Takže se ukázalo, že jsem neměl nainstalovanou aplikaci Android auto, dnes ráno vyzkoušeno a konečně to funguje. Díky za radu to Wdog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Růža Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 A ještě jeden poznatek, aby apk android auto správně fungovala, musel jsem odinstalovat aplikaci Waze, což mě mrzí. Důvod byl ten, že apk android auto má nějak přednostně nastaveno používání navigace od google maps. Waze fungoval vždy, když jsem vše přeinstaloval, nainstaloval nové verze apk android auto i waze ten den, kdy jsem to zkoušel. Druhý den si to, ale všechno žilo svým vlastním životem a nefungovala ani jedna nabízená navigace google, ani waze. Mimojiné jsem zkoušel i odinstalovat google mapy, respektive zakázat, odinstalovat to nešlo a nechat jenom waze... taky nic. Jinak telefon mám Honor 8 (FDR-09). Kdyby vás někoho něco napadlo, dejte prosím postřehy. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Nám všem funguje oboje, nastřídačku lze přepínat levou spodní ikonou na liště, pak si to pamatuje poslední volbu. Máš tam nejaktuálnější verzi AndroidAuto? https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-8-5745-release/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Mám Samsung S7 Edge a jede mi to výborně...Waze poslední aktualizace...vše funguje...moýná to bude ROMkou mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Růža Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Asi fakt bude problém v mém telefonu, protože vše mám zaktualizované, tak jak napsal petous22. ...a přesto mi to nabízí jen mapy od googlu. Nebo, možná dozrál čas na výměnu telefonu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) pozor, asi děláte jednu zásadní chybu :-). To je zákeřnost MirrorLinku i Android Auta! Něco jiného totiž nabízí aplikace spuštěná pouze na telefonu, a něco jiného aplikace spuštěná přes systém Android Auto, ale ve vozidle! V android autu v telefonu nabídku Waze skutečně neuvidíte, ale v Android Autu, spuštěném na infotaimentu vozidla ( s připojeným telefonem) už tam nabídka Wazu bude ! Podobně se chová např. Parkopedie nebo Sygiq car Navigation v MirrorLinku. Pokud nemáte koupenou Premiovou verzi, tak tam naopak v telefonu běží, ale v MirrorLinku na vozidle Vám to napíše, že musíte koupit Premium verzi.... Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: horamil doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Růža Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Potvrzuji, že Waze v nabídce infotaimentu auta nabízen byl, ale po kliknutí na něj dojde k zablokování aplikace, kterou pak už můžu jen restartovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Máš najnovšiu verziu apiek Android Auto aj Waze?Sent using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slycosh Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 me na AA funguji obe navigace, google i waze. mam vse zaktualizovane, Sony XZ Compact a Bolero (Seat Media) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Na AA už delší dobu používám Waze (na displeji infotainmentu) - nikdy žádný problém. Mirrorlink sem jen zkoušel a přišel mi šíleně nestabilní - Samsung Galaxy S8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 ML by se měl behem pár dní vyřešit novou aplikací (informace ze zákulisí). Takže jakmile bude apka venku, určitě sem "horamil" dá patřičné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Jako appka do telefonu? Tam přece není? Nebo update FW do auta? Ono tedy stejně mi ML přidaná tak nějak před smrtí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 hadam neprezradim nic tajne, kedze je to verejne dostupne na FB... https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/ vyzera, ze Zdenek a spol budu schopni vdychnut ML novy rozmer pomocou mobilnej apky (ML musi podporovat mobil aj infotainment samozrejme), no moznosti ktore su nacrtnute na tejto stranke su velmi zaujimave... mne osobne by aktualne stacilo Waze cez CarPlay (kedy sa konecne dockame?), no aj tak este musim pockat na nove auto (S3, este nie je objednane...) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.