JirkaCFC Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 V 3. 11. 2020 na 9:35, mimous napsal: U iPhonů to je tak, že pokud ten stroj carplay podporuje, tak jsi v pohodě. Ty problémy, co bývají, bych řekl, že jsou spíš infotainmentem, který si občas postaví hlavu a "funguje" si po svém. Mně třeba při navigaci přes waze a zapnutém radiu při delším stání s nastartovaným motorem vypne zvuk rádia. Případně občas odmítá telefon na kabelu rozpoznat. Já právě mám problém s tím připojením iPhonu 11. Propojím auto a telefon, auto iPhone rozpozná, ale když chci vytvořit spojení, tak to celé spadne. Čím by se to dalo vyřešit? Flashem softwaru u dealera? Už jsem zkoušel různé kabely a stejný problém :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Mas zapnutou Siri?? Bez ni to nejede. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCFC Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Ups. To je pro mě novinka. Přiznám se, že ji nepoužívám a mám ji vypnutou. Díky za radu, vyzkouším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 (editace) K používání CarPlay musí běžet Siri. Jinak to nejde.👍 Editováno: 25. Listopad 2020, autor: komodo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabukabu Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 (editace) Ahoj, mam octavii 3 2016, je tam columbus, a mam problem zprovoznit carplay/smartlink. V radiu smartlink je. Na iphonu carplay v nastaveni vidim, diky zapnute siri a USA regionu. Kdyz pripojim kabelem iphone (11pro, aktualizovany iOS), tak se zobrazi hlaska, ze je pripojeno zarizeni pres USB, za chvilku zmizi, a dal se nic nedeje (vrati se na uvodni obrazovku smartlinku). Na telefonu, po otevreni nastaveni carplay, probiha vyhledavani auta, jen se toci kolecko a nic nenajde. Kabel bude OK, dokazu z nej poustet muziku do radia. Napada vas neco? Restarty telefonu a auta jsem zkousel. Je vadny columbus? Dekuji predem za vase rady a napady. Editováno: 26. Listopad 2020, autor: kabukabu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 zdar kabukabu, v tom case este nezvykol byt smartlink automaticky aktivovany. ty ho urcite mas? ak nie, tak treba aktivovat smartlink v servise, alebo uz to vedia niektory chalani spravit. Aspon podla tvojho popisu mi to tak pride, ze to nemas aktivne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabukabu Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 ja bych prave cekal, ze mi to v takovem pripade oznami, ze neni aktivni (jako to hlasi kolegovi v novejsi octavii 3 FL). Myslite tedy ze aktivni neni? V menu je, a da se na nej kliknout, a nabizi mi pripojit zarizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Region USA můžeš klidne zrušit dej si tam CZ ten na to vliv nemá. Zkus deaktivovat kompletně celou siri. a znova nastavit. Pokud to pak nepůjde nejspíš mas opravdu v rádiu aktivní jenom mirorlink bez CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabukabu Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 sice to absolutne nechapu, ale prepnul sem region zpatky na cesko a rozjelo se to Diky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Víte někdo jaký je rozdíl mezi Smartlink a Smartlink+? Mám ve voze jednotku mib2 a píše to tam pouze Smartlink. Po připojení nové aplikace Myskoda mi to však na píše že vozidlo není vybaveno Smartlink+. Předchozí aplikace škoda OneApp a Myškoda mi fungovali bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 @marsiano SmartLink+ Pomáha zobraziť užitočné jazdné údaje priamo na displeji systému Infotainment. Stačí, keď si prepojíte mobilný telefón s vozidlom a veľmi ľahko budete môcť: – Zobrazovať aktuálne jazdné údaje v priebehu jazdy. Tu tiež môžete nájsť informácie o množstve zostávajúceho paliva, celkovej prejazdenej vzdialenosti a počte dní, ktoré zostávajú do servisnej prehliadky. – Spustiť záznam jázd a bez problémov podrobne zaznamenať priebeh cesty, uložiť informácie o druhu cesty, jej trase, dátume, dĺžke, zastávkach a maximálnej rýchlosti i počte otáčok motora za minútu. Môžete tiež priložiť snímky z jázd, napríklad fotografie účtenky za doplnené palivo alebo iné užitočné fotografie. – Zobrazovať aktuálne údaje o výkone motora alebo efektívnosti jazdy počas cesty. – Skontrolovať všetky nedostatky, ktoré oznámi systém vozidla. Zobraziť kontaktné informácie o servisnom partnerovi a otváracích hodinách v jeho prevádzke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtietz Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 (editace) Tak nevím, mám O3 FL 2019/9 s Bolero 8" na faktuře smartlink+ a nikdy jsem to nerozchodil že by mi to na Androidu 9 přes data ukazovalo nějaká jízdní data.. Editováno: 8. Prosinec 2020, autor: jtietz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 @jtietz mobil s androidom musíš pripojiť cez mŕtvy Mirrorlink. Pozor, nie každý mobil podporoval Mirrorlink. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atletmar Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Ahoj, mám problém s App Connect s telefon už apple 8 a 11, při telefonování mi po pár minutách začne pískat v reparacích. Na druhé straně jsem slyšet v pohodě, ale já nic neslyším. Nemá někdo s tím zkušenost? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 (editace) Ahoj, někdo tip jak na hlasové ovládání AA - nějak se mi nedaří zadat povel pro GMapy. Mam nativní AA - součástí A11. Díky za radu. Editováno: 13. Prosinec 2020, autor: spartakcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 myslis hlasove prikazy? Nebo zpusob ovladani? Pokud mas tlacitka na volantu, dlouze podrzet tlacitko voice. Pokud nemas, tak nech zapnuty Ok-google v asistenovi. Pak staci tento prikaz a nasleduji klasicke prikazy AA Navigovat do ... Navigace ukoncit. Kde jsem? Jake je pocasi v ... https://support.google.com/maps/answer/6041199?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Bohužel nyní mi v češtině taky nejdou v AA zadávat příkazy. Dříve to fungovalo obstojně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 https://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=1918&t=1303687&start=15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 před 4 hodinami, Kuchar7 napsal: Bohužel nyní mi v češtině taky nejdou v AA zadávat příkazy. Dříve to fungovalo obstojně. odinstalovat aktualizace Google - ponechat zakladni verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Predpokladám, že odinštalovanie aktualizácii pomáha iba na starších Androidoch.. či to platí aj pre nové, ktoré majú od výroby Android 10/11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Mam Android 10 - tady to funguje. Android 11 nemam k dispozici, nemohu referovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 (editace) Dnes mi z začal Columbus O3 FL vypisovat “Vaše vozidlo nepodporuje SmartLink+”. Předtím problém nebyl. Někdo stejnou potíž? Nebo radu? Editováno: 21. Prosinec 2020, autor: cz921172 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 (editace) Aktivace Smart link a nezobrazuje se vam nabidka Apple CarPlay? SmartLink a bez nabídky Apple CarPlay? Editováno: 20. Prosinec 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 On 12/13/2020 at 11:08 AM, spartakcz said: Ahoj, někdo tip jak na hlasové ovládání AA - nějak se mi nedaří zadat povel pro GMapy. Mam nativní AA - součástí A11. Díky za radu. info od admina FB stranky Waze Ceska republika: Pro ty, kterým nejde vyhledávání hlasem v android auto, taky jsem to řešil a zde je výsledek. Spravovat účet Google a zmáčknout používat bez účtu. Waze opět hledá hlasem. Opět funguje hlasové ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 ten Google asistent je opravdu cim dal vetsi odpad ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.