Publikováno Říjen 7, 201410 r Zdravím, měnil někdo žárovku předních blinkrů? Musí se demontovat celé světlo? V manuálu nic nemůžu najít a nemůžu se k žárovce nějak dostat, díky za radu...
Říjen 8, 201410 r Autor Takže vyřešeno...je to na servis, demontáž předního nárazníku, vyjmutí celého světlometu, proražení záslepky a výměna žárovky. Je s tím spojená objednávka opravárenské sady (kroužek, krytka, 2x šroub). Cena sady cca 150,-, práce je na 90 minut, dle ceníku...
Říjen 8, 201410 r Autor Taky jsem to hledal v manuálu...marně...je tam akorát zmínka o tom, že výměnu žárovek, o kterých se manuál nezmiňuje, řeší odborný servis...
Říjen 9, 201410 r Jak píše Choceňák je to ostuda, aby se pro výměnu žárovky jezdilo do servisu a ještě se rozmontovalo půl auta. Asi mě to nemine, zatím si auto se mnou dopisuje "zkontrolujte levou přední směrovku" - vylezu ven směrovka bliká. Vypnu zapalování - kontrolka zhasne - několik dní je klid a pak zase znovu. Jednou se mi podařilo, že blinkr neblikal - stačilo ťuknout do světlometu a už zase bliká. A pořád do kola - asi vachlkontakt. No nic počkám, až klekne úplně.
Říjen 10, 201410 r na výmenu bežne skapajúcej H7 sa chodí do servisu bežne na kope áut a nikto neremcá
Říjen 10, 201410 r Přidám jednu zkušenost spíš pro pobavení. Nějakou dobu mi svítila-nesvítila kontrola vadné žárovky. Celkem pravidelně, ale zdaleka ne vždy, se to stalo, když jsem přijel a zajížděl třeba do garáže. Nemaje maxidot nevěděl jsem která to je. Až náhodou jsem přišel na to, že když prásknu dveřmi kufru, poskočila žarovka osvětlení SPZ do nějaké "nevodivé" polohy a přestala na chvilku svítit, jakoby blikla. Systém to vyhodnotil jako poruchu a rozsvítil kontrolku... Nakonec ta žárovka umřela definitivně a po výměně - trochu jsem přitlačil kontakty - už to nedělá.
Leden 4, 20169 r tak jsem dnes chtel vymenit zarovky v bliknru za neoranzove a cumel jsem jak puk ze to maji tak kokotsky vyresene,takze sem dal akorat do zadu,mrknu se jeste pres podbeh jestli to nepujde
Leden 6, 20169 r Přes podběh je to zbytečné, pokud nebyla měněná žárovka, tak se obal musí rozbít a nahradit krytkou - viz. výše. A myslím si, že pokud by jsi tuto akci podnikl, tak se zastavíš u toho, že je tak tam není klasická 21 W žárovka, ale speciální s paticí - viz. foto. Upraveno Leden 6, 20169 r od Kedarek1
Leden 6, 20169 r jj uz jsem to zjistil jak jsem dnes menil ostrikovac,tak vepredu zustane oranzova :)dik za info
Říjen 21, 20195 r Ahojj. Mám dotaz, prosbu.... nevíte někdo jaká je barva kabelu pro přední blinkr Škoda Yeti 2009? ? Moc děkuju za odpověď, správná odpověď bude odměněna zlatým bludišťákem ✌️??
Říjen 21, 20195 r Stáhni si dílenskou příručku, jsou tam schémata jednotlivých ročníků, kde jsou i barvy vodičů.
Říjen 21, 20195 r Pouze v rychlosti jsem našel ročník 2013 a vodič je černo-bílý levý světlomet, černo-zelený pravý světlomet, ale rok 2009 může být samozřejmě jiný.
Říjen 21, 20195 r Jen dodatek: Pozor u pravého světla je ten černo-zelený kablík dvakrát(jeden na blinkr a druhej na denní svícení). Na obou stranách je blinkr v konektoru na světle pin č.9. Platí pro MR2010 Upraveno Říjen 21, 20195 r od majkl.s
Březen 5, 20232 r prosím pošle mi niekto dielensku priručku ako dať dole ľave svetlo? odišiel mi blinker. verzia po faceliftu 2015 halogen Mimochodom som konštrukter prednych svetlometov a dôvod prečo je resvis čím ďalej horší je prozaický. 1. Design je prvorady, na servisoch automobilky zarabaju najlepšie :)
Únor 25Úno 25 Ahoj. Kvuli výměně žárovky blikače určitě nemusíte do servisu 😂 každý kdo je trošku šikovný to zvládne vyměnit doma za pár minut👍🏻
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.