HTP Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Zdravím, měnil někdo žárovku předních blinkrů? Musí se demontovat celé světlo? V manuálu nic nemůžu najít a nemůžu se k žárovce nějak dostat, díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP Vloženo 8. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Takže vyřešeno...je to na servis, demontáž předního nárazníku, vyjmutí celého světlometu, proražení záslepky a výměna žárovky. Je s tím spojená objednávka opravárenské sady (kroužek, krytka, 2x šroub). Cena sady cca 150,-, práce je na 90 minut, dle ceníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Tak proto to není v manuálu... Něco jsem našel na briskoda.net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP Vloženo 8. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Taky jsem to hledal v manuálu...marně...je tam akorát zmínka o tom, že výměnu žárovek, o kterých se manuál nezmiňuje, řeší odborný servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 pravda ale je,že tie žiarovky sa nemenia skoro vôbec .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Tady je návod podle DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 už tam chýba len ten nárazník číslo opravnej sady 5L0998295 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 OIII má to isté riešenie , ale zase tieto žiarovky sú "skoro" večné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Je pravda ze sem snad směrovku v životě neměnil i žádnýho auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP Vloženo 9. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Má to prý takto vymyšlené i Rapid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Můj názor je ten, že je to ostuda konstruktérů dnešní doby. Nemám slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Jak píše Choceňák je to ostuda, aby se pro výměnu žárovky jezdilo do servisu a ještě se rozmontovalo půl auta. Asi mě to nemine, zatím si auto se mnou dopisuje "zkontrolujte levou přední směrovku" - vylezu ven směrovka bliká. Vypnu zapalování - kontrolka zhasne - několik dní je klid a pak zase znovu. Jednou se mi podařilo, že blinkr neblikal - stačilo ťuknout do světlometu a už zase bliká. A pořád do kola - asi vachlkontakt. No nic počkám, až klekne úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 na výmenu bežne skapajúcej H7 sa chodí do servisu bežne na kope áut a nikto neremcá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Přidám jednu zkušenost spíš pro pobavení. Nějakou dobu mi svítila-nesvítila kontrola vadné žárovky. Celkem pravidelně, ale zdaleka ne vždy, se to stalo, když jsem přijel a zajížděl třeba do garáže. Nemaje maxidot nevěděl jsem která to je. Až náhodou jsem přišel na to, že když prásknu dveřmi kufru, poskočila žarovka osvětlení SPZ do nějaké "nevodivé" polohy a přestala na chvilku svítit, jakoby blikla. Systém to vyhodnotil jako poruchu a rozsvítil kontrolku... Nakonec ta žárovka umřela definitivně a po výměně - trochu jsem přitlačil kontakty - už to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 tak jsem dnes chtel vymenit zarovky v bliknru za neoranzove a cumel jsem jak puk ze to maji tak kokotsky vyresene,takze sem dal akorat do zadu,mrknu se jeste pres podbeh jestli to nepujde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 (editace) Přes podběh je to zbytečné, pokud nebyla měněná žárovka, tak se obal musí rozbít a nahradit krytkou - viz. výše. A myslím si, že pokud by jsi tuto akci podnikl, tak se zastavíš u toho, že je tak tam není klasická 21 W žárovka, ale speciální s paticí - viz. foto. Editováno: 6. leden 2016, autor: Kedarek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 jj uz jsem to zjistil jak jsem dnes menil ostrikovac,tak vepredu zustane oranzova :)dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miňonka Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Ahojj. Mám dotaz, prosbu.... nevíte někdo jaká je barva kabelu pro přední blinkr Škoda Yeti 2009? ? Moc děkuju za odpověď, správná odpověď bude odměněna zlatým bludišťákem ✌️?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Stáhni si dílenskou příručku, jsou tam schémata jednotlivých ročníků, kde jsou i barvy vodičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Pouze v rychlosti jsem našel ročník 2013 a vodič je černo-bílý levý světlomet, černo-zelený pravý světlomet, ale rok 2009 může být samozřejmě jiný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 (editace) Jen dodatek: Pozor u pravého světla je ten černo-zelený kablík dvakrát(jeden na blinkr a druhej na denní svícení). Na obou stranách je blinkr v konektoru na světle pin č.9. Platí pro MR2010 Editováno: 21. Říjen 2019, autor: majkl.s 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miňonka Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 Děkuju ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reyder Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 prosím pošle mi niekto dielensku priručku ako dať dole ľave svetlo? odišiel mi blinker. verzia po faceliftu 2015 halogen Mimochodom som konštrukter prednych svetlometov a dôvod prečo je resvis čím ďalej horší je prozaický. 1. Design je prvorady, na servisoch automobilky zarabaju najlepšie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino11 Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 Tu to máš D3E801E02DC-Elektrická_zarízení.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.