Publikováno Říjen 10, 201410 r Lze do Fabie1 takový ukazatel namontovat a který. Na motorky jsou, ale na Fabii jsem nic nevygooglil.
Říjen 10, 201410 r Maxidot tuším umí zobrazit jen rychlostní stupně automatu... A na co to chceš, že jsem tak zvědavý Upraveno Říjen 10, 201410 r od Wittmann
Říjen 10, 201410 r Já myslím že by šel každej elektronickej, stačí ti najít správný kabely od snímače otáček a snímače rychlosti. Zapojíš, nastavíš podle přiloženýho návodu stejně jako na motorce. Tomu ukazateli je jedno, jestli řadíš sekvenčkou, hřebenem nebo máš třeba automat. Ale taky nějak nevím k čemu to je u klasickýho řazení dobrý, stačí se podívat na klacek edit: teda nevím co bude dělat když tam zařadíš zpátečku, na to musí odpovědět někdo kdo to zkusil. Upraveno Říjen 10, 201410 r od tomik.cesko
Říjen 18, 201410 r Autor Maxidot tuším umí zobrazit jen rychlostní stupně automatu... A na co to chceš, že jsem tak zvědavý Jsem nahluchlý, takže někdy hodím pozdě pětku i čtverku. Jde to samozřejmě vyčumět z otáčkoměru, ale to není ono. Prostě jsem to viděl v závodním voze, měl to na palubní desce. Vidím, že je to složitější než jsem si myslel.
Říjen 18, 201410 r Tak v tom případě by to mělo ještě ukazovat, kdy přeřadit - to je ale ještě složitější, protože je nutné brát v úvahu nejen otáčky, ale i zatížení motoru... No pokud něco vymyslíš, tak to sem určitě napiš
Listopad 15, 201410 r Autor Tak v tom případě by to mělo ještě ukazovat, kdy přeřadit - to je ale ještě složitější, protože je nutné brát v úvahu nejen otáčky, ale i zatížení motoru... No pokud něco vymyslíš, tak to sem určitě napiš No a proč ten závodník rallye to tam měl? Proč si to montují motorkáři?
Listopad 16, 201410 r kdyz mate problem s tim, ze nevite kdy preradit, co se podivat po svetylku signalizujici aby clovek preradil? taky to je v zavodnich autech ...funguje to nejak takto (cas 4:50): Upraveno Listopad 16, 201410 r od Martin Zwierzyna
Listopad 19, 201410 r No a proč ten závodník rallye to tam měl? Proč si to montují motorkáři? Tak motorkáři dělají spoustu věcí, u kterým mi uniká smysl... V každém případě to nemůže být jen obyčejný "otáčkoměr". "Nápovědu" k řazení mám v O2 a tam to právě bere v potaz jestli jedeš do kopce nebo jen udržuješ rychlost na rovině. Bez zohlednění zátěže motoru by to bylo úplně k ničemu. U závodních aut si to dovedu představit jako upozornění na dosažení kritických otáček, to ale při běžném ježdění přeci nepotřebuješ.
Listopad 19, 201410 r Tak u auta koukneš na řadící páku a hned víš co tam máš za rychlost. U mašiny víš prd, když máš sklerózu a hluchotu.:-)
Listopad 19, 201410 r "Nápovědu" k řazení mám v O2 a tam to právě bere v potaz jestli jedeš do kopce nebo jen udržuješ rychlost na rovině. Bez zohlednění zátěže motoru by to bylo úplně k ničemu. A to jako fakt? Já bych neřekl, že to takto funguje. U své OII to tedy nemá vysledované, ale na FII to takto v žádném případě nefunguje.
Listopad 19, 201410 r No jsem o tom přesvědčený. Rádce mě "donutí" tam dát šestku, ale jakmile je to na hranici a začne to být do kopce (motor se přidušuje, nedej bože abych ještě přišlápl plyn), tak chce podřadit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.