Jan R. Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Ani dojezd u řidiče bohužel není u všech a jednotky ve dveří schází...na zrcátko při zpátečce zapomeňte. To je nad možnosti tohoto auta. Teď jsem se v sekci Vaše O3 dočetl, že se to někomu povedlo dokódovat. Majitel nemá sklápění zrcátek ke karosérii, tudíž stejné jako my. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Stejne v zadnem pripade... Zapomeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Kde nakoduji zadní osvětlení led SPZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 V adaptacich´ návod tu je stačí hledat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Nevim jestli to tady není - KLIK K čemu tam je ten dlouhý seznam u FIII kde je Leuchte a nějaké označení? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Snazil jsem se to procist cele, ale stejne nejsem moudry s tim, jak je to se zarukou. Kdyz si neco necham dokodovat do Fabky, "jen zapnu fce", tak o zaruku neprijdu a pri garancce to bude v poradku? Nebo musim pred kazdou garanckou kodovat do puvodniho stavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Já měl auto v mém autorizáku po nehodě, kdy jasně viděli dokódované protočení ručiček, později jim mohlo dojít dokódované corner, ale nic neřešili, to samé když jsem měl auto v jiném autorizáku kvůli ostřikovačům, jasně viděli po nastartování zásah do ŘJ, ale neřešili to. Nebál bych se toho V nejhorším přehrají soft jednotky při garančce a necháš si to znovu dokódovat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Přesně tak, toho se neboj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Tak nějak se mi nepodařilo nakodovat HHC..Přepsal jsem byte 22 bit 0 z 0 na 1.. v adaptacích je možnost HHC nastavení ale bohužel je tam napsáno ze systémových důvodů není možné.. Tudíž netuším co je zle, poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Prosím zkušenější - kokta nebo ferda:Nefunguje senzor stěračů, když je na pozici automatu, tak nestírá až na hranici viditelnosti a pak setře 8x a zase nic, s tím že třeba je na něm pár kapek tak setře opět 8x i přesto, že je okno čisté a suché.. Technik v ŠA řekl že to tak prostě je, že se jedná o základní senzor a tím pádem jde jako když nejde...Můj dotaz, lze někde nastavit intenzitu snímače (nemyslím na páčce tam jsem to již zkoušel = bez změny) ale někde v diagnostice, popřípadě kde bych to v diagnostice našel a upravil/opravil?Vcelku to hoří, protože mě to sere. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Jo tak se senzory světla a destě, mám problém. Přímí sluneční svit začne svítit na senzor a on z ničeho nic zapne světla, začne stírat. Druhej den to zase neudělá.... Hold to není 100%... Plno řidiču si pak radši stírá i samo pohybem páčky "dolů" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 To jsi mě moc nepotesil, ještě chvíli a hodím jim to na hlavu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajkooo Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 (editace) Dnes úspešne dokodovana a otestovana zvuková signalizácia pri zamknutí/ odomknutí. A greendrive menu na swingu Editováno: 21. Únor 2016, autor: vajkooo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Funguje i bez alarmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajkooo Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Neviem potvrdiť ale malo by. Nemám k dispozícii fábiu bez alarmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Dá se dokódovat funkce zamykání SAFE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doudo Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Není, viz Elektronická servisní knížka. Ahojte, som tu síce len ako "nováčik" a fábiu III mám tiež len asi mesiac, ale servisnú knihu mám riadne v papierovej/knižnej forme a auto mám vyrobené už v r. 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Ahojte, mam dva dny starou Style+, Bolero, BT, multivolant s telefonem, ale zapomel jsem na hlasove ovladani. Je moznost teoreticka nakodovat, nebo je tam jina jednotka? zkousel jsem hledat (i v Rapid a O3), ale marne, nenasel jsem odpoved. Diky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ehjohnyk Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Cez swap kód. Treba kúpiť origos. Osobne som to skúšal a nepodarilo sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agexp Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Ahoj, někdo kdo koduje v Hradci Králové, nebo v Pardubicích? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Jak aktivovat "DRIVE GREEN (Eco rating)" menu v navigaci u Fabia III VCDS -> 5F Elektro info -> 10. Prizpusobeni -> Kanal: (186)-Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_user_eco_rating -> Nova hodnota: Aktivovano Jak aktivovat na Maxidotu "Množství k čerpání" - Ukazatel mnostvi paliva ktere se aktualne vejde do nadreze. VCDS -> 17. Pristrojova deska -> 07. Kodovani -> Byte 10 -> Bit 4 "zaskrtnout" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Někdo o víkendu v okolí Hradce, kdo mi udělá HHC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Mám od úterý nakódován HHC, ručičky, dotankovat ( i bez MaxiDotu) a Corner. Zajímalo by mě, jak funguje to HHC. Docela nezvyk. Vím, že na základě čidel ABS, ESP podrží přední brzdy trochu déle, ale jak pozná ta elektronika, že je auto na kopci? Náklonové čidlo, když nemá auto alarm tam není, tak z čeho si vezme tu informaci elektronika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 (editace) Esp ma tyto cidla. A nekdy hhc funguje i z kopce. Pri parkovani otravne Editováno: 24. Březen 2016, autor: mpiotrovsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.