ski1961 Vloženo 16. Březen 2018 Vloženo 16. Březen 2018 @loleknos to máš docela hodně nové auto..jakou používáš verzi kabelu ? jestli to vlůbec ten kabel zvládne.. Citovat
loleknos Vloženo 16. Březen 2018 Vloženo 16. Březen 2018 Právě teď, ski1961 napsal: @loleknos to máš docela hodně nové auto..jakou používáš verzi kabelu ? jestli to vlůbec ten kabel zvládne.. Kabel 17.3 VCDS 17.8.0 U ostatních věcí problém kódovat nebyl. Hodnotu to normálně zapíše i uloží, vše jak má být.. Ale ve finále to prostě jaksi motor stejně vypne. Citovat
ski1961 Vloženo 16. Březen 2018 Vloženo 16. Březen 2018 hmm. tak to nevím no..ale ted jsem koukal, že verze kabelu 17.8.0 by měla umět jen auta vyrobená do 7/2017...to neznamená, že nepůjdou i novější, ale některé věci už jít nemusí..ale jestli zrovna tohle kvůli tomu nejde, to netuším.. Citovat
wirer Vloženo 16. Březen 2018 Vloženo 16. Březen 2018 S podobnym problemom som sa stretol minuly rok v septembri (zari?). Len vtedy som mal cinsky kabel a auto malo asi tyzden ci dva. Nezobralo ani metodou kodovania ani zmeny napatia. Odvtedy sme sa nestretli, tak neviem cim to bolo Citovat
Malta Vloženo 17. Březen 2018 Vloženo 17. Březen 2018 mně když Galvi deaktivoval S/S, tak mu taky nešly oba způsoby dle Wirer's manual, zabral až ten napěťový Citovat
ferda25 Vloženo 23. Březen 2018 Vloženo 23. Březen 2018 (editace) Ještě se vrátím k páčkám na dálkové, a protože téma je o kódování...přepínání dálkových se nechá nakódovat v bcm jednotce - tj. jednotka na adrese 09 -> dlouhé kódování Klasické páčky/tj. s polohou pro dálkové: v bytu 18 bit 3 musí být zatržen, páčky bez polohy dálkových bit 3 v bytu 18 nesmí být zvolen...zajímavé je si to zkusit i na klasických páčkách(jen po přepnutí na dálkové si ji musí člověk vrátit vždy zpátky). Dle mého by jen stačilo upravit nebo nahradit jednu část v páčkách. Tady ještě malá ukázka úpravy na starším typu páčky: http://forum.golf6.pl/vw-instrukcje/przerobka-manetki-na-momentary-switch-t2652.html Editováno: 24. Březen 2018, autor: ferda25 5 Citovat
Maverick Vloženo 24. Březen 2018 Vloženo 24. Březen 2018 Cili je proveditelna "cista" uprava aut s puvodni packou s aretovanou polohou na novejsi provedeni s odpruzenou Citovat
Martab Vloženo 24. Březen 2018 Vloženo 24. Březen 2018 Takže to co chtěl @los pakos je proveditelné Citovat
los pakos Vloženo 24. Březen 2018 Vloženo 24. Březen 2018 @ferda25 Přesně tohle jsem potřeboval vědět. Díky. Citovat
camarena Vloženo 1. Duben 2018 Vloženo 1. Duben 2018 Ahojte, dalo by sa dokodovat Hlasove ovladanie? Na volante to tlacitko mam, mikrofon tiez (mam bolero BT telefonom). V skoda konfiguratore s mojou vybavou by stacilo doplatit iba 17€, takze dufam, ze nejaky drahy HW navyse tam asi nevude. Citovat
Martab Vloženo 1. Duben 2018 Vloženo 1. Duben 2018 Podle vyjádření ŠA nelze (ptal jsem se na to u svého auta, MR17, Bolero). Citovat
ski1961 Vloženo 1. Duben 2018 Vloženo 1. Duben 2018 Tak, po mé roční zkušenosti, kdy jsem do škodovky volal a psal několikrát kvůli různým dodělávkám apod..tak se mi ještě nestalo, že bych dostal odpověd, že něco jde. Dle nich nejde nic, ačkoliv se pak stačí podívat třeba na youtube, kde ta konkrétní věc jde, protože, kdo je šikovný a znalý, tak to dokáže. Škodovka prostě nechce a nemá zájem na tom, aby jsme si něco do auta dodělávali, to je celé :-) Citovat
Heini Vloženo 1. Duben 2018 Vloženo 1. Duben 2018 Jo jo, oni si to nechávají na horší časy, kdy ty funkce odemknou a budou to vydávat za extra výbavu za stejnou cenu. Citovat
kocin Vloženo 12. Duben 2018 Vloženo 12. Duben 2018 Ahoj potřeboval bych trvale vypnout start stop na fabii 3. Aby to nebylo moc viditelne v autorizaku a na technicke. Je nekdo na vysocine v okoli Čáslav, Pardubice, Havlíčkův brod..dekuji Citovat
Milhausek Vloženo 12. Duben 2018 Vloženo 12. Duben 2018 kousek u Humpolce není problém vypnout a cokoliv dokodovat Citovat
rudasn Vloženo 12. Duben 2018 Vloženo 12. Duben 2018 (editace) @Milhausek A nevíte náhodou o někom na dokódování z okolí Prostějova, Olomouce či Litovle? Taktéž na Fabii 3. Předem děkuji za info. Editováno: 12. Duben 2018, autor: rudasn Citovat
LukášCBR Vloženo 12. Duben 2018 Vloženo 12. Duben 2018 [mention=109727]rudasn[/mention] Vaša Prostějov http://www.cardiagnostik.cz/ Citovat
rudasn Vloženo 12. Duben 2018 Vloženo 12. Duben 2018 @Martab @LukášCBR Díky za informaci. Prohlédnu si, co by se dalo doplnit v mé verzi a pak bych se ozval. Citovat
psf3 Vloženo 16. Duben 2018 Vloženo 16. Duben 2018 Vyměnil jsem osvětlení SPZ za LED origo že škoda eshopu. Musí se kodovat, když to nehlásí žádnou chybu? Není někde chyba, když auto nic nehlásí? Citovat
wirer Vloženo 16. Duben 2018 Vloženo 16. Duben 2018 a zapol s svetlá? resp. aspoň parkovačky, aby ŠPZ svietila? Citovat
psf3 Vloženo 16. Duben 2018 Vloženo 16. Duben 2018 (editace) Zapnul. Předpokládám, že Style vybava by měla mít hlídání prasklé žárovky. Editováno: 16. Duben 2018, autor: psf3 Citovat
Mira28 Vloženo 16. Duben 2018 Vloženo 16. Duben 2018 Hlídání žárovky to určitě má ale nejsem si jistý že to hlídá i osvětlení SPZ a pokavaď ti to nehlásí chybu tak je to jedině dobře. Citovat
hubyk Vloženo 16. Duben 2018 Vloženo 16. Duben 2018 neviete niekto ci sa da dokodovat, aby ked na climatronicu zapnem auto, aby sa automaticky nepustala klimatizacia? chcem ju pustat iba manualne tlacitkom Citovat
Malta Vloženo 16. Duben 2018 Vloženo 16. Duben 2018 tak toto by jsem uvítal i na klasické klimatizaci, páč mám pocit že si to žije vlastním životem, protože kontrolka mi na tlačítku nesvítí, knoflík mám otočený na min. a z průduchu jde chladný vzduch a vylezu z auta a klima hučí. Budu se muset podívat zbaběle do manuálu, jak se s tím zachází. Protože výše popisovaný problém, kdy jsem vyjel od baráku, knoflík na minimu, kontrolka o zaplé klimě nesvítila, přijedu po 500m ke garáži, vylezu ven a hučí klima, tak jsem zalezl pro jistotu zpět mrknout na tlačítko, zda nesvítí (nesvítilo), otočím knoflíkem na max.topení a hned zpět na min., vylezu ven a klima nejede ... tož nevím Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.