Fulino Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 Robil aktualizáciu pred nedávnom. Ale vďaka za odpoveď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 jak už se tu píše..sice to dělá roky, ale zřejmě na rok 2019 má starý kabel :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 Dobehni do PO a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 Toto téma není o výběru kabelů! Respektujte laskavě pravidla fora! Příspěvky smazány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 (editace) @wirer prosimte v prirucce v kapitole 4.11.4 Zmena nastavení svetelného senzora. Nezkoušel jsi na to na swingu 2015?? Mám nakodovsno ale ve Swingu to pořád nemám :(. Senzor mám zapojen, connig-leaving home funguje. Světlo se taky rožíná. Dík za info Editováno: 29. Září 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 taky mam swing 2015.. nastaveni svetelneho senzoru mi radio ukazuje...ale zase mi nejde nakodovat abych mel v nabidce komfortni ovladani oken ? PS: to, ze by to stejne nefungovalo, maximalne okno ridice vim ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 @zwan skus reset radia. A aj tak ti to je pri senzore v palubke mam pocit nafigu. Neviem ci to nereaguje az pri senzorr v skle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 @zwan už jsem to tady taky řešil, bohužel nastavení citlivosti se nezobrazí v menu swingu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) Kto chce jazdit ekologicky, tak je mozne aktivovat ECO-typy na maxidote (podla mna tam ma v infotainmente byt tiez makke I). Zatial mi vybehli 2 hlasenia. O zaradenej rychlosti pravidelne, nie je to teda len jednorazovo Modul 17 - Coding 07 - Long Coding Calculator - Byte 1 - bit 7 zaskrtnut (z 0 na 1) - Modul 19 - Coding 07 - Long Coding Calculator - Byte 13 - bit 0 zaskrtnut (z 0 na 1) - Adaptations 10 - skontrolocat aktivaciu jednotlivych poloziek: - Show the efficiency program -Tip - aerodynamic drag: close the glass / sunroof. - Show the effectiveness program-Tip - torm. dvig .: vyzh. clutch only at rev. less than 1300. - Show the efficiency program -Tip - when starting the engine, do not press the accelerator pedal. - Show performance program -Tip - include recommended gears (INC only). - Display program effectiveness-Tip - use the start-stop system. - Display program effectiveness-Tip - turn on the start-stop system. - Show the efficiency program -Tip - climate control: close the glass / sunroof. - Display program effectiveness-Tip - use position D. - Show the efficiency program -Tip - do not press the accelerator pedal while the vehicle is stationary. - Show the effectiveness program -Tip - the roof is open: turn off the climate. installation (AC key). Skontrolovat zobrazovanie na infotainmente cez rádio v casti Car - Nastavenie - Zdruzene pristroje - ECO-typy Editováno: 4. Listopad 2019, autor: wirer 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 (editace) Můžete mi prosím někdo zjistit zdali máte pro tento bit ve VCS popisek a jak ho máte nastaven? Nemám tam popisek pouze možnost zaškrtnout. A info máte li autoamtické svícení. Modul 09 – Central Electronics / Coding – Long coding calculator / Byte 6 – Bit 3 dík Edit pokud máte automatické svícení musí být roven 1, že nemá popisek je v pořádku. Zaktivnněním začnou fungovat mhlovky v poloze AUTO. Editováno: 28. Prosinec 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Ahoj poradite mi jak nakodovat led do prednich mlhovek? Aby zarovka nepsala chybu. Nikde jsem nenasel navod. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 ani jedna sada mi chybu nehlásila, a to som otestoval 5-15-30 eurové... Leuchte12NL LB40-Type_Of_Load_12 zmeniť na allgemeineLEDmitOpenLoadDiagnose Leuchte13NL RB3-Type_Of_Load_13 zmeniť na allgemeineLEDmitOpenLoadDiagnose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 me taky chybu nehlasi , ale je fakt, ze uz jsem je jednou nekomu kodoval, prootze jemu chybu hlasily ? a to ho staly 500 kc :-)) ale tady u nas no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Diky moc, ja ledky jeste nemam, jsou objednane, tak treba hlasit taky nebudou, ale chtel jsem mit navod kdyby nahodou. Moc diky za navod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 netuším koľko ľudí sleduje môj web pravidelne, no prinášam nepravideľné čítanie ako takmer každý rok :) novinky: Citovat – automatické zamknutie dverí po rozjazde (8.2.4) – zmena zobrazovaného vozidla na infotainmente Swing a vyššie (7.2.19) – aktivácia AUX po výmene Swing na Swing+ (7.2.20) – zmena intenzity svietenia DRL v pozícii IBA parkovacie svetlá (4.5.10) – zmena názvu kapitoly 4.5.9 na „parkovacie pri stretávacích“ – oprava textu v kapitole 4.10.5. Pôvodne Leuchte 0 a 1 zmenené na správne 16 a 17 – doplnenie kapitoly 7.2.3 o logo Monte Carlo – pridané upozornenie na sťahovanie okien diaľkovo v kapitole 8.2.1 – doplnená a opravená poznámka o sušení brzdových kotúčov v kapitole 9.1.3 – postupné rozsvecovanie a zhasínanie podsvietenie interiéru (4.9.3) – ručičky budíkov svietia aj po vypnutí zapaľovania (4.9.4) – zobrazenie ECO-tipov na maxidote (7.1.9) link: https://wirer.sk/vcds2-2/ PS: je tam i stiahnutie free...sú sviatky, stačí si počkať ;) 3 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 @wirer zatial nejde, kod 404 chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 (editace) Asi nejzajímavější u Fábie3 je přestavba na Columbuse typu MIB2 - tj. panel pro Amundsena pro F3 - 6V0919604C + jednotka MIB2 pro Columbuse typu 3V00350... + USB konektor: 5Q0035726E....+ dle potřeby jiný plast kolem displeje + gps anténa. Výsledek: funkční: navigace, car-play, android-auto, bluetooth, hlasové ovládání, menu Sport(zde záleží na typu motorové jednotky a verze software v gateway), přehrávání filmů....tj. tím je z toho plnohodnotné auto. Editováno: 25. Prosinec 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 @ilmirec ide mi to cez notebook i mobil @ferda25 mas aj orientacnu cenu? Mozno by to zaujimalo viac ludi. Predpokladam 30 000Kc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 @wirer oki skusim este iny mobil, na mojom nejde ani cez notebook :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 Ahoj, tak jsem to taky zkusil a taky mi to nejde ani přes mobil ani přes PC, píše mi to stejné jako @ilmirec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 Jsem na tom stejně 404ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 Skuste teraz. Viac momentalne nevyriesim, az doma cez notebook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 ide ok uz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 Tak už to funguje, moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 Ano funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.