MilanHos Vloženo 24. Listopad 2017 Vloženo 24. Listopad 2017 Já to mám zaplý nonstop od doby kdy se po ránu mlží zrcátka To není žádnej provlém ne až na to že to něco málo odebírá Citovat
wirer Vloženo 24. Listopad 2017 Vloženo 24. Listopad 2017 (editace) s tým výhrevom je zatiaľ problém... - návod z F2/Rapid 2013 nepôjde - v kalkulačke sú rozdielne info - podľa verzie programu a "tabuliek" je tam Start/Stop systém - v kalkulačke na inom byte je zase info o vyhrievaných spätných, resp. ohľadom tlačidla výhrevu/nastavovania spätných a aby to nebol príspevok proti srsti, tak jedna featurka Rozsvietenie hmloviek pri diaľkových svetlách Poznámka: okrem rozsvietenia diaľkových svetiel sa rozsvietia aj predné hmlovky. Ide o nezávislé nastavenie voči predošlej kapitole. Kódovanie: - Modul 09 – Central Electronics - Adaptations 10 (9)-Leuchte12NL LB40-Lichtfunktion C12 zmeniť na Left high beam (10)-Leuchte12NL LB40-Dimming_CD_12 zmeniť na 100 (11)-Leuchte12NL LB40-Dimming_Direction_CD_12 zmeniť na maximize (9)-Leuchte13NL RB3-Lichtfunktion C13 zmeniť na Right high beam (10)-Leuchte13NL RB3-Dimming_CD_13 zmeniť na 100 (11)-Leuchte13NL RB3-Dimming_Direction_CD_13 zmeniť na maximize všetko spisujem a dokumentujem, video ale asi až zajtra, ak nezabudnem Editováno: 7. Prosinec 2017, autor: wirer oprava C13 na Right high beam Citovat
wirer Vloženo 27. Listopad 2017 Vloženo 27. Listopad 2017 O tom, ze je mozne zmenit logo zapinania radia, je asi zname. Tak par foto a videjko. Este musim prezistit Monte Carlo, lebo som na neho pozabudol Citovat
wirer Vloženo 27. Listopad 2017 Vloženo 27. Listopad 2017 V 23. 11. 2017 na 17:31, brabisson napsal: Nevíte někdo prosím jak nakókdovat vyhřívání zpětných zrcátek společně se zadním oknem? riešilo sa to aj na briskoda.net, odpoveď: Citovat It is not possible by coding teda po našom, nie je to možné... Citovat
bajobb Vloženo 30. Listopad 2017 Vloženo 30. Listopad 2017 niekto z BA alebo okolia kto by dokodoval na FIII HHC a Corner? Citovat
sk0d@ Vloženo 30. Listopad 2017 Vloženo 30. Listopad 2017 Ak potvrdi coding guru wirer ze to ide aj cez Caristu, tak viem pomoct. Citovat
wirer Vloženo 30. Listopad 2017 Vloženo 30. Listopad 2017 Corner funguje: HHC funguje: Ja som skor za kabel, aj ked na blbnutie mam aj Caristu Citovat
sk0d@ Vloženo 30. Listopad 2017 Vloženo 30. Listopad 2017 Dik, bol som lenivy hrabat sa vo vlastnej teme @bajobb ak chces napis mi teda SS. Citovat
wirer Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 zmena skinu Boler MR2017 na 2018: Kódovanie: - Modul 5F – Information Electr. - Coding 07 – Long coding calculator - Byte 17 – Bit 0-7 03 byte_17_Skinning, Skin_3 zvoliť z rozbaľovacieho menu a potvrdiť info: foto: 2 Citovat
kvetosm Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 V 24. 11. 2017 na 19:30, wirer napsal: s tým výhrevom je zatiaľ problém... - návod z F2/Rapid 2013 nepôjde - v kalkulačke sú rozdielne info - podľa verzie programu a "tabuliek" je tam Start/Stop systém - v kalkulačke na inom byte je zase info o vyhrievaných spätných, resp. ohľadom tlačidla výhrevu/nastavovania spätných a aby to nebol príspevok proti srsti, tak jedna featurka Rozsvietenie hmloviek pri diaľkových svetlách Poznámka: okrem rozsvietenia diaľkových svetiel sa rozsvietia aj predné hmlovky. Ide o nezávislé nastavenie voči predošlej kapitole. Kódovanie: - Modul 09 – Central Electronics - Adaptations 10 (9)-Leuchte12NL LB40-Lichtfunktion C12 zmeniť na Left high beam (10)-Leuchte12NL LB40-Dimming_CD_12 zmeniť na 100 (11)-Leuchte12NL LB40-Dimming_Direction_CD_12 zmeniť na maximize (9)-Leuchte13NL RB3-Lichtfunktion D13 zmeniť na Right high beam (10)-Leuchte13NL RB3-Dimming_CD_13 zmeniť na 100 (11)-Leuchte13NL RB3-Dimming_Direction_CD_13 zmeniť na maximize všetko spisujem a dokumentujem, video ale asi až zajtra, ak nezabudnem nezavisle..myslis to tak, ze kdyz budu mit nakodovane jen toto , tak pri svetelne houkacce to nepujde a musim mit nakodovane oboji??Nakodovane jak mlhovky pri svetelne houkacce tak i mlhovky pri dalkovych svetlech? Citovat
wirer Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) presne tak. teda ak chceš pri húkačke aj pri klasických diaľkových, musíš toto, plus húkačku. predpokladám že bude na to dopyt, tak zde: Kódovanie: - Modul 09 – Central Electronics - Adaptations 10 Leuchte12NL LB40-Lichtfunktion D12 zmeniť na Lichthupe bei Abblendicht Leuchte13NL RB3-Lichtfunktion D13 zmeniť na Lichthupe bei Abblendicht dimming a dimming_direction ostávajú rovnaké hodnoty pre obe funkcie. prípadne ak chceš rozdielny jas pre svetlenú húkačku a zase iný pre diaľkové, využi inú dvojicu, napr. D nahraď E, a CD nahraď EF Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: wirer Citovat
AceLooop Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 Zdravím, niekto na SVK, najlepšie trnavský kraj kto sa venuje kódovaniu? Citovat
Effendi Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) Stretnutia v Piešťanoch, lubino ... pohľadaj na http://forum.octaviaclub.cz/. Myslím, že skôr pomôžu, ak je to okolo TT. Nech admin prepáči za zverejňovanie iného webu. Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: Effendi Citovat
AceLooop Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 před 2 minutami, Effendi napsal: Stretnutia v Piešťanoch, lubino ... pohľadaj na http://forum.octaviaclub.cz/. Myslím, že skôr pomôžu, ak je to okolo TT. Nech admin prepáči za zverejňovanie iného webu. Ďakujem, skúsim pohľadať. Citovat
lubomir.kozak Vloženo 7. Prosinec 2017 Vloženo 7. Prosinec 2017 Tak jsem si včera nakódoval mlhovky spolu s dálkovými a funguje dobře jen funkce Leuchte13NL RB3-Lichtfunktion D13 zmeniť na Right high beam se mi pere s Leuchte13NL RB3-Lichtfunktion D13 zmeniť na Lichthupe bei Abblendicht Nyní mi svítí dálkové světla s mlhovkami avšak při světelné houkačce mi svítí jen levá mlhovka. Kde je prosím chybka? Jinak se mi včera podařilo aktivovat směr jízdy auta při parkovacím asistentu což je super. Bohužel nový vzhled rádia mi už nešel přesto že byl v nabídce. Citovat
wirer Vloženo 7. Prosinec 2017 Vloženo 7. Prosinec 2017 (editace) před 22 minutami, lubomir.kozak napsal: Leuchte13NL RB3-Lichtfunktion D13 zmeniť na Right high beam C13, nie D13...nebolo zatiaľ nikomu divné, že nesedí dvojica C-C, ale je kombinácia C-D? ja už niektoré veci beriem ako samozrejmosť asi, preto pri prepisovaní som sa sekol C13 zmeniť na Right high beam D13 zmeniť na Lichthupe bei Abblendicht vďaka za upozornenie, opravujem Editováno: 7. Prosinec 2017, autor: wirer Citovat
tomas89 Vloženo 7. Prosinec 2017 Vloženo 7. Prosinec 2017 Ahoj , najde se zde někdo z Ústecka na dokódování funkci ? Diky Citovat
psemrad Vloženo 7. Prosinec 2017 Vloženo 7. Prosinec 2017 Aktivace HHC. Sice jde o známý a již několikrát diskutovaný postup, ale připojuji i ten mnou ověřený a sepsaný do dvou stránek pdf. Výpis před kódováním: Address 03: ABS Brakes (J104) Labels:. 6R0-907-37x-ESP90.clb Part No SW: 6C0 907 379 K HW: 6R0 907 379 BA Component: ESP9.0i H03 0004 Serial number: 08504979160402 Coding: 41F5487D4A2B33C0091D10710054821252CC9008000DCAF98F00 Shop #: WSC 13765 031 00000 ASAM Dataset: EV_Brake1ESP90iBOSCHPQ26 100020 ROD: EV_Brake1ESP90iBOSCHPQ26.rod VCID: 377C13408E4D85FE7B-8062 HHC.pdf Citovat
Martin Rušaj Vloženo 7. Prosinec 2017 Vloženo 7. Prosinec 2017 před 13 hodinami, wirer napsal: C13, nie D13...nebolo zatiaľ nikomu divné, že nesedí dvojica C-C, ale je kombinácia C-D? ja už niektoré veci beriem ako samozrejmosť asi, preto pri prepisovaní som sa sekol C13 zmeniť na Right high beam D13 zmeniť na Lichthupe bei Abblendicht vďaka za upozornenie, opravujem A mohu mít hloupou otázku? K čemu to je,.aby.svítily společně tyto světla. Citovat
AceLooop Vloženo 8. Prosinec 2017 Vloženo 8. Prosinec 2017 Chlapi prečítal som asi cele toto vlakno a stále neviem a Niesom si istý odpoveďou na otázku či pripadne nakodovanie nebude robiť problém pri reklamácii. Resp. či takýto zásah a pripojenie bude zaznamenane niekde v aute. A či s tým nebude problém napr pri servisnej prehliadke ďakujem Citovat
wirer Vloženo 8. Prosinec 2017 Vloženo 8. Prosinec 2017 (editace) @Martin Rušaj jasné. pár dôvodov ma napadá hneď: chceš prebliknúť kamošovi - ten bude hneď vedieť podľa hmloviek, že to s veľkou pravdepodobnoťou si ty chceš niekoho cudzieho prebliknúť - skôr si všimne, že sa niečo deje. hlavne keď nemusí registrovať prebliknutie diaľkovými a môže si myslieť, že auto len vbehlo do diery a prehuplo niekto pred tebou oxiduje alebo má zapnuté hmlovky - snáď skôr pochopí, že niečo nie je v poriadku, keď okrem diaľkových mu zasvietíš aj hmlovkami niekto oproti tebe oslňuje hmlovkami keď nemusí - ty nemusíš voči nemu zapínať hmlovky a teda dávať ruku dole z volantu k prepínaču svetiel, ale len preblikneš páčkou diaľkových a snáď pochopí že oslňuje ak ideš po diaľnici/voľnej okreske - diaľkové sú fajn, no občas by si rád videl aj do strany a nechce sa ti stále zapínať osobitne hmlovky a diaľkové? takto to máš spolu a určite sa nájde pár ďalších. alebo sa ti to zdá málo?? @AceLooop na toto neviem či existuje jednoznačná odpoveď. bežné nastavenia nemajú ako overiť, či máš od výroby a väčšina to skúmať nebude. napríklad mám aj svietenie späťákov pri otvorených dverách, čo je viditeľné pri každej návšteve servisu a nepovedali mi nič. to isté svietenie zadku pri DRL. ak by sa v tom chceli hrabať a prechádzať položku po položke, nemajú na to priestor ani čas. ak by si mal problém s elektronikou, ako prvé by mal byť reset BCM, teda maximálne prídeš o všetky nastavenia...a máločo ti vrátia...je to fakt na posúdení konkrétneho technika. určite vedia, že káble sú cenovo dostupné, návodov na internete nespočetné množstvo Editováno: 8. Prosinec 2017, autor: wirer 2 Citovat
igorSN Vloženo 8. Prosinec 2017 Vloženo 8. Prosinec 2017 (editace) Škoda že tie výstražné s hmlovkami nie sú funkčné už v polohe AUTO, resp. zapnuté svetlá, ale až v poslednej polohe prepínača, no to sme už s wirerom po nakodovaní riešili, ibaže to UŽ funguje aj v polohe AUTO ? ??? Editováno: 8. Prosinec 2017, autor: lenka75 Citovat
Trautenberk Vloženo 10. Prosinec 2017 Vloženo 10. Prosinec 2017 Mě to funguje i v poloze auto, ale světla se musí zapnout na základě “tmy” a ne například deště. Stejně tak je i corner. Pokud prší a zapnou se světla tak nejde corner ani výstražné z mlhovkou. Jinak ano. Samozřejmě u mě za předpokladu jak světelného tak deštivého senzorů. 1 Citovat
igorSN Vloženo 10. Prosinec 2017 Vloženo 10. Prosinec 2017 Potvrdzujem, vyskúšané, šlape 100% v polohe AUTO - ak je tma a čidlo reaguje. S @wirer sme to inštalovali v lete za plného svetla, teda pri polohe AUTO to ani neceklo, až na poslednej pozícii - plné stretávacie, kam sa nikdy nedostanem keďže končím na polohe AUTO. @Trautenberk ďakujem za vysvetlenie 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.