Září 29, 20195 r Toto téma není o výběru kabelů! Respektujte laskavě pravidla fora! Příspěvky smazány.
Září 29, 20195 r @wirer prosimte v prirucce v kapitole 4.11.4 Zmena nastavení svetelného senzora. Nezkoušel jsi na to na swingu 2015?? Mám nakodovsno ale ve Swingu to pořád nemám :(. Senzor mám zapojen, connig-leaving home funguje. Světlo se taky rožíná. Dík za info Upraveno Září 29, 20195 r od zwan
Září 29, 20195 r taky mam swing 2015.. nastaveni svetelneho senzoru mi radio ukazuje...ale zase mi nejde nakodovat abych mel v nabidce komfortni ovladani oken ? PS: to, ze by to stejne nefungovalo, maximalne okno ridice vim ?
Září 30, 20195 r @zwan skus reset radia. A aj tak ti to je pri senzore v palubke mam pocit nafigu. Neviem ci to nereaguje az pri senzorr v skle
Září 30, 20195 r @zwan už jsem to tady taky řešil, bohužel nastavení citlivosti se nezobrazí v menu swingu.
Listopad 4, 20195 r Kto chce jazdit ekologicky, tak je mozne aktivovat ECO-typy na maxidote (podla mna tam ma v infotainmente byt tiez makke I). Zatial mi vybehli 2 hlasenia. O zaradenej rychlosti pravidelne, nie je to teda len jednorazovo Modul 17 - Coding 07 - Long Coding Calculator - Byte 1 - bit 7 zaskrtnut (z 0 na 1) - Modul 19 - Coding 07 - Long Coding Calculator - Byte 13 - bit 0 zaskrtnut (z 0 na 1) - Adaptations 10 - skontrolocat aktivaciu jednotlivych poloziek: - Show the efficiency program -Tip - aerodynamic drag: close the glass / sunroof. - Show the effectiveness program-Tip - torm. dvig .: vyzh. clutch only at rev. less than 1300. - Show the efficiency program -Tip - when starting the engine, do not press the accelerator pedal. - Show performance program -Tip - include recommended gears (INC only). - Display program effectiveness-Tip - use the start-stop system. - Display program effectiveness-Tip - turn on the start-stop system. - Show the efficiency program -Tip - climate control: close the glass / sunroof. - Display program effectiveness-Tip - use position D. - Show the efficiency program -Tip - do not press the accelerator pedal while the vehicle is stationary. - Show the effectiveness program -Tip - the roof is open: turn off the climate. installation (AC key). Skontrolovat zobrazovanie na infotainmente cez rádio v casti Car - Nastavenie - Zdruzene pristroje - ECO-typy Upraveno Listopad 4, 20195 r od wirer
Listopad 29, 20195 r Můžete mi prosím někdo zjistit zdali máte pro tento bit ve VCS popisek a jak ho máte nastaven? Nemám tam popisek pouze možnost zaškrtnout. A info máte li autoamtické svícení. Modul 09 – Central Electronics / Coding – Long coding calculator / Byte 6 – Bit 3 dík Edit pokud máte automatické svícení musí být roven 1, že nemá popisek je v pořádku. Zaktivnněním začnou fungovat mhlovky v poloze AUTO. Upraveno Prosinec 28, 20195 r od zwan
Listopad 30, 20195 r Ahoj poradite mi jak nakodovat led do prednich mlhovek? Aby zarovka nepsala chybu. Nikde jsem nenasel navod. Diky
Listopad 30, 20195 r ani jedna sada mi chybu nehlásila, a to som otestoval 5-15-30 eurové... Leuchte12NL LB40-Type_Of_Load_12 zmeniť na allgemeineLEDmitOpenLoadDiagnose Leuchte13NL RB3-Type_Of_Load_13 zmeniť na allgemeineLEDmitOpenLoadDiagnose
Prosinec 2, 20195 r me taky chybu nehlasi , ale je fakt, ze uz jsem je jednou nekomu kodoval, prootze jemu chybu hlasily ? a to ho staly 500 kc :-)) ale tady u nas no ...
Prosinec 3, 20195 r Diky moc, ja ledky jeste nemam, jsou objednane, tak treba hlasit taky nebudou, ale chtel jsem mit navod kdyby nahodou. Moc diky za navod ?
Prosinec 25, 20195 r netuším koľko ľudí sleduje môj web pravidelne, no prinášam nepravideľné čítanie ako takmer každý rok :) novinky: Citovat – automatické zamknutie dverí po rozjazde (8.2.4) – zmena zobrazovaného vozidla na infotainmente Swing a vyššie (7.2.19) – aktivácia AUX po výmene Swing na Swing+ (7.2.20) – zmena intenzity svietenia DRL v pozícii IBA parkovacie svetlá (4.5.10) – zmena názvu kapitoly 4.5.9 na „parkovacie pri stretávacích“ – oprava textu v kapitole 4.10.5. Pôvodne Leuchte 0 a 1 zmenené na správne 16 a 17 – doplnenie kapitoly 7.2.3 o logo Monte Carlo – pridané upozornenie na sťahovanie okien diaľkovo v kapitole 8.2.1 – doplnená a opravená poznámka o sušení brzdových kotúčov v kapitole 9.1.3 – postupné rozsvecovanie a zhasínanie podsvietenie interiéru (4.9.3) – ručičky budíkov svietia aj po vypnutí zapaľovania (4.9.4) – zobrazenie ECO-tipov na maxidote (7.1.9) link: https://wirer.sk/vcds2-2/ PS: je tam i stiahnutie free...sú sviatky, stačí si počkať ;)
Prosinec 25, 20195 r Asi nejzajímavější u Fábie3 je přestavba na Columbuse typu MIB2 - tj. panel pro Amundsena pro F3 - 6V0919604C + jednotka MIB2 pro Columbuse typu 3V00350... + USB konektor: 5Q0035726E....+ dle potřeby jiný plast kolem displeje + gps anténa. Výsledek: funkční: navigace, car-play, android-auto, bluetooth, hlasové ovládání, menu Sport(zde záleží na typu motorové jednotky a verze software v gateway), přehrávání filmů....tj. tím je z toho plnohodnotné auto. Upraveno Prosinec 25, 20195 r od ferda25
Prosinec 25, 20195 r @ilmirec ide mi to cez notebook i mobil @ferda25 mas aj orientacnu cenu? Mozno by to zaujimalo viac ludi. Predpokladam 30 000Kc?
Prosinec 25, 20195 r Ahoj, tak jsem to taky zkusil a taky mi to nejde ani přes mobil ani přes PC, píše mi to stejné jako @ilmirec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.