Duben 12, 20205 r Caute chlapi, zas mam nejaky problem :D na Bolere mi nejak nechce fungovat OFF-ROAD displej, nakodoval vsetko podla pokynov. V menu radia sa mi tato moznost sice obravila, ale nezobrazuju sa mi v nej tie kruhy s datami. Zostava to prazdne. Neviete nahodov kde moze byt problem. 3x prekontrolvane, a vsetko je nakodene spravne (wirerov navod) PS: ano, radio som restartoval Diky za rady a tipy :-) Upraveno Duben 12, 20205 r od lac1kam
Duben 12, 20205 r ja to zkousel asi na 5-6 autech.. a uspesnost 50 na 50 tak..ale vzdy se tam neco objevila..nekde natoceni kol, telota oleje a teplota vody...na zbytku vzdy jen natoceni kol a kompas...ale ne ty teploty...a nevim cim to muze byt.
Duben 13, 20205 r Dnia 12.04.2020 o 12:26, lac1kam napisał: Caute chlapi, zas mam nejaky problem :D na Bolere mi nejak nechce fungovat OFF-ROAD displej, nakodoval vsetko podla pokynov. V menu radia sa mi tato moznost sice obravila, ale nezobrazuju sa mi v nej tie kruhy s datami. Zostava to prazdne. Neviete nahodov kde moze byt problem. 3x prekontrolvane, a vsetko je nakodene spravne (wirerov navod) PS: ano, radio som restartoval Diky za rady a tipy :-) Dobrý deň, zmeňte kožu v rádiu tak, že podržíte servisné menu, čo by malo pomôcť pri nastavení továrne na kožu. Upraveno Duben 14, 20205 r od Langusta 2018 uaktualnienie
Duben 14, 20205 r 13 godzin temu, TOMUS napisał: @Langusta 2018 prosil bych český :) Aktivace režimu „OFFROAD“ v nabídce Rádio 5F ovladač Adaptace: Najdeme "Car_Function_Adaptations_Gen2" Poté „menu_display_compass“ - zapněte ji Vrátíme se a najdeme "Car_Function_Adaptations_Gen2" Pak: "menu_display_compass_over_threshold_high" - povolení active (mělo by být aktivní ve verzi L&K) Vrátíme se a najdeme "Car_Function_List_BAP_Gen2" Pak "compass_0x15" - zapneme to dlouhý řadič kódování 17 Bajt 24 - NavigationSystem_turn aktivní * Zobrazený úhel odklonu v nabídce OFFRAD <Vyžaduje aktivaci OFFROAD MENU> Vyberte ovladač 5F (Informační elektronika) Zabezpečený přístup (20103) Adaptace Vyberte - Přizpůsobení funkce vozu Gen 2 - Find podnabídka - Úhel zobrazení zastavení (ON) - Find podnabídka - Úhel zobrazení nabídky zastavení nad prahovou hodnotu (ON) Zvolte - Seznam funkcí aut Bap Gen 2 - Vyhledejte podnabídku - úhel zastavení 0x24 (ON) - Najít podnabídku - 0x24 Úhel zastávky msg bus (komfort datové sběrnice) Resetujeme rádio (10-15 sekund držíme rádiový vypínač) Zapněte / vypněte zapalování. Stiskněte CAR (ve smyčce je několik nastavení a mělo by se objevit OFFROAD) Na obrazovce Infotanimet můžeme změnit zobrazené hodnoty pohybem ukazováčku (např. Nahoru a dolů) - k dispozici jsou: * Kompas, stupeň řízení, * výška teplota oleje, teplota chladicí kapaliny. * Nedochází, pokud v rádiu není GPS. aktualizovat; Offroad Monitor, bez (GPS) Zobrazte indikátory sportovní teploty na obrazovce Off Road Díky tomuto režimu lze obrazovku Off Road použít k zobrazení indikátorů teploty vody a oleje bez aktivace sportovní obrazovky pomocí ODIS. Byl testován na veškerém softwaru 04xx Amundsen FL a na softwaru MIB2.5 Columbus 11xx. A pracuje na Boleru (bez GPS) Tento režim neumožňuje všechny funkce bez NAV. Logicky se nadmořská výška a kompas nezobrazují. Také hlásí chybu v modulu 5F a říká, že chybí údaje o životním prostředí (Pouze analytické sestavy používající OBDeleven, na obrazovce se nic nezobrazuje) Menu Display Úhel sklonu - úhel natočení kol S touto úpravou můžete do nabídky zobrazení MOD OFFROAD přidat nové funkce. To graficky ukáže úhel natočení kol. ??? Upraveno Duben 14, 20205 r od Langusta 2018 Aktualizacja
Duben 14, 20205 r Tenhle postup známe a stejně to nejde všem ? jak jsme zmiňoval.. na nějakých autech mi to neukazovalo teplotu vody a oleje
Duben 25, 20205 r Ahoj, dlouho jsem tady nebyl a nechci projizdet 65 stranek o kodovani znova, kazdopadne se chci zeptat. Ze zacatku se vypinal start/stop zvysenim tresholdu z nejaky 7V na 12V, cimz se odstavil (tak to mam i ja). Neprislo se nahodou od te doby nejak na otoceni funkce tlacitka bez bastleni 2 rele? Predem moc dekuji za ochotu
Duben 30, 20205 r Kdyby se někdo náhodou našel ve východních Čechách kdo by byl ochotnej dokodovat pár maličkostí tak bych byl rád ;-) ( nechci zadarmo )
Květen 16, 20205 r Docela zajímavý projekt, kdo má MIB2 může (na vlastní nebezpečí) vyzkoušet:https://github.com/jilleb/mib2-toolbox/wiki/Graphics-modification:-Famous-clocks
Červen 10, 20205 r Ano ale pre oficiálnu VCDS diagnostiku http://www.pc-autodiagnostika.cz/novinky/vcds-20-4-1 Upraveno Červen 10, 20205 r od Eric_
Červen 13, 20205 r Zdravím, chci se zeptat jestli někdo nevíte "jak na to". Chtěl bych aby mi střídavě blikaly DRL a blinkry.. podle návodu od Wirera mi to bliká stejně jako viz jeho video (ZDE), ale chtěl bych aby DRL pohaslo uplně. Díky za rady a tipy O:) (jinak sem se držel jeho návodu v2.2 stránka 67
Červen 13, 20205 r A víš o tom, že střídavé blikání je vyloženě zakázáno, že? (EHK OSN) č. 48 6.19.7.5 Je-li vzdálenost mezi přední směrovou svítilnou a denní svítilnou 40 mm nebo menší, mohou být elektrická zapojení denní svítilny na příslušné straně vozidla taková, že buď: a) se denní svítilna VYPNE; nebo b) je její svítivost snížena během celého cyklu (ZAPNUTO a VYPNUTO) aktivace přední směrové svítilny. 6.19.7.6 Je-li směrová svítilna sloučená s denní svítilnou, elektrická zapojení denní svítilny na příslušné straně vozidla musí být taková, že denní svítilna je během úplného cyklu (ZAPNUTO a VYPNUTO) aktivace směrové svítilny VYPNUTÁ. Upraveno Červen 13, 20205 r od Kuchar7 doplněn předpis
Červenec 20, 20205 r Ahoj, je zde někdo z okolí Plzně kdo by mi nakodoval pár funkcí na Fabii III 2019 . Vypnout Coming Home a Leaving Home a nastavit automatické zamykání po rozjezdu. Mám jen základní rádio. Nechci to zadarmo. Děkuji. Upraveno Červenec 20, 20205 r od vaclav55
Červenec 29, 20205 r Zkoušel jste už někdo měnit nastavení prisvicovani do zatáček na FL Fabii co má prisvicovani v hlavních světlech?
Červenec 29, 20205 r Ano, zvyšoval jsem si limit rychlosti, do jaké ještě přisvětlují do zatáčky z původních 40km/h na 50km/h (09/Obere Geschwindigkeitsschwelle = Upper speed threshold).
Červenec 29, 20205 r @Kuchar7 uz na to taky koukam.. takze je to vlastne stejny jako kdyz to nastavuju kdyz mam corner v mlhovkach ? takze kdyz mam prisvicovani do zatacek v hlavnich svetlech a aktivuji si jeste corner dolu do mlhovek, tak pak nastaveni tech limitu je jednotne jak pro corner v mlhach tak i ve svetlech?
Červenec 29, 20205 r Nastavení limitů corner v hlavních světlometech u FL Fabie3 : static AFS light-Untere_Geschwindigkeitsschwelle - úprava minimální rychlosti v Km/h (z výroby 0 Km/h) static AFS light-Obere_Geschwindigkeitsschwelle - úprava maximální rychlosti v Km/h (z výroby 40Km/h) static AFS light-Unterer_Lenkradwinkel - spodní úhel natočení volantu (z výroby 30 stupnů) static AFS light-Oberer_Lenkradwinkel - horní úhel natočení volantu (z výroby 90 stupnů)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.