Pitrsman Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Teď mě to taky napadlo , flešku zrovna formátuju a vše znovu nahrávám zpět, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 U meho tatinka hraji flac. Ale to byly dělane na pc. Musiš uvidet jakou máš rychlost hudebního souboru či máš zhruba 800kbps či 1500 a vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Tak už je to ok, pomohlo formát flešky a znovu vše nakopírovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 (editace) Zdravím, prosím, jak se tam tenhle zelený lísteček dostane ? To se musí někde něco zapnout nebo nechat někde něco povolit diagnostikou ? V rádiu mám to green score neaktivní.. Editováno: 12. Srpen 2017, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Do bolera se to musi dokodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 @milanxx aha ? mezi tím jsem trochu googlil a našel jsem tohle..nevíš, jestli tohle není náhodou zrovna ten postup ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Zdar mam tuhle verzi bolera (viz obrazek) Jde to aktualizovat? zkousel jsem pres origo web skodovky, kde po zadani vinu to cekne jestli jsou updaty, ale zadne pry nejsou k dipozici...coz se mi nechce moc verit Je nejaka webovka, kde jsou changelogy k firmwaru? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Bohužel pro tento typ rádií neexistuje žádná oficiální aktualizace(první verze MIB2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 @moralles poslední sw je tento, pár dnů starý..ale jestli tvůj funguje, nic nového ti nepřinese.. jinak na webu škodovky ti vypadne, že žádný není..pokud bys chtěl přehrát na poslední, musel bys do servisu a tam zažádat, že ho chceš a oni si ho musí vyžádat ve fabrice..normálně ho tam nemají..tohle je info odjinud od člověka, který si to nechával přehrávat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Diky za odpoved. Pokud to nic neprinese, tak update delat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 (editace) Nie je to náhodou tak, že na H1x ide iba sw 01xx (asi MR2015), na H2x iba sw 02xx (asi MR2016) a na H3x iba sw 03xx (určite MR2017)? Treba ešte prezistiť, či MR2018 už nemá náhodou H4x a teda sw by mal mať 04xx. Inak, ten web je asi iba na aktualizáciu mapových podkladov, čiže pre Fabiu jedine mapy do Amundsena? Editováno: 5. Září 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 @brrrrm zajímavá úvaha, ale klidně by to tak mohlo být..já mám MR 2016 a mám H24, sw 0245 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 @brrrrm hmm, hmm zajimava uvaha, mozna pravdiva co? to auto co mam je z 2014... takze to by Bolero muselo byt vymeneny za novejsi? btw co je MR? "Nabízí možnost aktualizovat software pro infotainment systémy vozů ŠKODA (rádia Swing a Bolero..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 @moralles..tak to ta úvaha by mohlá být opravdu reálná..když máš auto z roku 2014, tak to je MR 2015 a to by sedělo.. jinak MR=modelový rok..a první vyrobení fabie z podzimu 2014 už byly MR 2015.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Nj ale ja mam H30 tudiz by to musel byt MR 2017, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 @moralles že máš H30 ? ale vždyt u příspěvku máš obrázek, kde píšeš, že je to tvoje bolero a tam máš H11 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Tvl sem guma, pardon. koukal jsem na tvuj obrazek. Timpadem to bude asi jak pises. Zitra jedu do servisu, tak se zeptam co a jak. Hodne bych chtel ten smart link na propojeni s iPhonem, ale to pry asi nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 Nevíte někdo prosím jaký je nejnovější firmware pro Bolero? Jde mi o to, že mi vůbec nejde zrcadlení telefonu na radio. Zkoušel jsem mnohé Škoda aplikace, ale nic. Třeba by to aktualizace vyřešila.. Mám Samsung Galaxy S6 android 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 Osobně bych si dovolil říci, že Bolero s tím nemá co dělat..v něm problém nebude..já měl Samsung Galaxy A5 2016 a s androidem 6 jel mirrorlink ok, pak přišel update na android 7 a mirrorlink se nekonal..někdo na androidu 7 jede někdo ne.. zde se to dost probíralo : https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 niekde som cital ze funguje iba s konkretnym androidom a po aktualizacii uz nefunguje... ze v skodovke proste testuju a upravia soft napr. pre Samsung S6s A 6.0.1 a ked pride na telefon aktualizacia, tak potom to uz nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 No parada chcel som neniť telefon za androida mám windows a podľa tohoto je zarážajúce ako si mám kúpiť nový fon, predajcovi idete ho skúsiť či mi bude fungovať v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Eric_ kupuj cez internet a máš 14 dní na vrátenie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 JJ viem je to riešenie a príde aktualizácia systému a je KO je to nezodpovednosť od Škodovky že neaktualizujú fw rádia aby boli kompatibilné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 (editace) Já z WP přešel na iOS, Android jsem nerozdýchal na službním phone Tam je na hovno ta roztříštěnost systému, každý jeden typ telefonu se musí testovat aby to fungovalo?? A pak ještě jednou testovat po aktualizaci? To se pak nedivím že po prvním roce se na aktualizace vykašlou výrobci. By mě zajímalo jestli čistý android jako má třeba Nokia má taky s tímto problém. Bylo by fajn kdyby se prostě otestoval jen ten čistej systém a pak to funovalo ve všech značkách co čistý android používají. Editováno: 22. Září 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.