Červenec 15, 201510 r Zkoušel někdo jestli jde Bluetooth párování i s Windows telefony? Např lumia 640. Díky
Červenec 16, 201510 r czab - Zkoušel jsem párování s 640 LTE, to běží v pohodě, rozhodně volání a kontakty, více jsem nekoumal (sms, hudba)...
Červenec 23, 201510 r Již dvakrát během 3 tisíc km se mi seklo Bolero, jednou hrálo pouze rádio a nešlo nic jiného přepnout, podruhé tam zůstala viset ta uvítací obrazovka. Má někdo podobný problém s Bolerem?
Červenec 23, 201510 r Ahoj, i mě se to už stalo asi 3x a mam najeto 1400km. Ale po cca 2min. se to restartovalo a běželo jak ma.Ja to zatím neřeším,jo i pc mají své dny Upraveno Červenec 23, 201510 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Červenec 26, 201510 r Aktualizace obrázků log pro rádiové stanice neprobíhá, protože v souboru Metainfo2.txt je chybný digitální podpis. Celkem zarážející, že všechny majitele v tom nechají plácat a nikdo to neřeší.
Srpen 7, 201510 r V brožuře od Fabie čtu, že součásti rádia Bolero je suround a miror link. Jakto, že miror link nemůžu najít v autě?
Srpen 17, 201510 r Teď jo, ale když jsem objednaval v květnu, tak bylo psáno, že se dodáva rádio vč. surround a mirorlink.
Srpen 17, 201510 r V kvetnu byl jiz posledni platny cenik od 20.4.2015(MR2016), kde byl smartlink za priplatek.
Září 5, 20159 r Teď jo, ale když jsem objednaval v květnu, tak bylo psáno, že se dodáva rádio vč. surround a mirorlink. Tak to bude asi i můj případ. Když jsem šel objednávat vůz tak jsem se dozvěděl že je nový ceník pro rok 2016, a že se to musí překonfigurovat. A já že proč to tam ten mirrorlink neni když tam byl :x Btw, jedná se pouze o soft ne? Takže by se dal mirrorlink dokopat do Bolera ve kterém (teď momentálně) neni?
Září 5, 20159 r toto aj mna zaujima, v cenniku ked som objednaval (15.5.) bol vo vybave style aj mirrorlink - mam ho aj v konfiguracii. v novom cenniku uz chyba - co tam budem v skutocnosti mat?
Září 7, 20159 r Já tam mirrorlink taky nemám, prý ho tam škodovka přestala dávat. (objednáno v březnu) Dostal jsem slevu 800,- že tam není.
Září 7, 20159 r ibaze na SK nemame v ponuke ani smrtlink...takze prosim ak mate niekto info co je tam namontovane pre slovensko - objednane pred 1.6.2015 s mirrorlinkom a vyrobene ako MY2016. dakujem
Září 8, 20159 r Tuším,že je to závislé na tom, co jsi objednal. Jestli jen bolero se Smartlink, tak tam nebude nic a pokud je to bolero v nějakém tom packetu, tak to bude se Smartlink. Já v boleru nemám ani jedno, ale když jsem zjistil,že mi auto není schopné dobíjet telefon se zaplou navigaci, přestalo mi to vadit
Září 8, 20159 r Já objednával pouze bolero - bez packetu. Po změně MR jsem se u prodejce ujištoval, zda ve voze mirorlink bude a bylo mě zděleno že ano. Dodáno bolero se smartlinkem - ke spokojenosti používám apple carplay, kdy pochopitelně auto při navigování telefon i dobíjí.
Září 8, 20159 r Tak potom nevím, ale ani mirrorlink ani Smartlink tam nemám. Asi jsem se málo informoval u prodejce Mě ten telefon taky dobíjí, bohužel ne dost, aby přibývala procenta, pomalu se vybíjí.
Září 8, 20159 r Na to nabíjení pozor. Pokud svítí obrazovka a je zapnutá navigace, spotřeba je poměrně velká a telefon se zahřívá. Jestliže ho máte na přísavce na skle, tak do něj ještě pere sluníčko. No a protože se přehřívá, tak se automaticky snižuje nabíjecí proud, až k nule. Řešení je pořídit si držák do výdechů klimatizace, telefon pak bude chlazený. Telefon mám na držáku na výdechu, používám AndroidAuto, takže obrazovka je vypnutá. Normálně se dobíjí.
Září 8, 20159 r No pokud jste objednávali v době platnosti starého ceníku Bolero s Mirrorlinkem a dostali Bolero bez Mirrorlinku či Smartlinku, tak proč jste to auto přebrali?
Září 8, 20159 r No pokud jste objednávali v době platnosti starého ceníku Bolero s Mirrorlinkem a dostali Bolero bez Mirrorlinku či Smartlinku, tak proč jste to auto přebrali? To se lehko řekne a těžko provede. Přiznam se, je mi 21 a mám své první vlastní auto, "vpodstatě" fábku v plné palbě. Nevěřil bys mi, jak moc jsem byl natěšenej na předání, kde jsem skákal kolem auta jak malej Jarda. A jediné co jsem zkontroloval byl lak, kola a interiér jestli tam neni někde šlinc (znám to, protože jsem dělal v logistice nových vozů a čas od času se někomu povedlo to auto oťuknout nebo nešikovně škrábnout..). Jinak abych se držel tématu. Dnes jsem se stavil v zákaznickém centru v MB, kde jsem si ověřil že vůz jsem objednával už v novém ceníku pro rok 2016. Čili to byla má chyba že jsem si to nezkontroloval a nedal navíc "smart link". Ptal jsem se i zda se dá ten soft dohrát navíc a odkázali mě do servisu. Měl jsem cestu kolem tak jsem sjel rovnou do Kosmonos a dostal jsem kontakt na nějakého člověka ve škodovce. Tak jsem tam cinknul s tím že teď mi nic momentálně nemuže říct. Ale že za tři týdny se mam ozvat znovu, že už by měl vědět zda to pujde nahrát a za jakou cenu. Snad to někomu pomohlo.
Září 9, 20159 r No pokud jste objednávali v době platnosti starého ceníku Bolero s Mirrorlinkem a dostali Bolero bez Mirrorlinku či Smartlinku, tak proč jste to auto přebrali? Tak jednak bych mohl zrušit celou dovolenou a druhak jsem dostal slevu 800 za ten mirrorlink.
Září 11, 20159 r potvrdene od predajcu - ak bolo objednane bolero s mirrorlinkom v starom cenniku, dodane bude bolero so smart linkom.
Říjen 24, 20159 r Nekoumal uz nekdo jestli je nejaka moznost prehrat si na boleru nejaky film? Upraveno Říjen 24, 20159 r od Menty91
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.