czab Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Zkoušel někdo jestli jde Bluetooth párování i s Windows telefony? Např lumia 640. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 czab - Zkoušel jsem párování s 640 LTE, to běží v pohodě, rozhodně volání a kontakty, více jsem nekoumal (sms, hudba)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Již dvakrát během 3 tisíc km se mi seklo Bolero, jednou hrálo pouze rádio a nešlo nic jiného přepnout, podruhé tam zůstala viset ta uvítací obrazovka. Má někdo podobný problém s Bolerem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 (editace) Ahoj, i mě se to už stalo asi 3x a mam najeto 1400km. Ale po cca 2min. se to restartovalo a běželo jak ma.Ja to zatím neřeším,jo i pc mají své dny Editováno: 23. Červenec 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Aktualizace obrázků log pro rádiové stanice neprobíhá, protože v souboru Metainfo2.txt je chybný digitální podpis. Celkem zarážející, že všechny majitele v tom nechají plácat a nikdo to neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 V brožuře od Fabie čtu, že součásti rádia Bolero je suround a miror link. Jakto, že miror link nemůžu najít v autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 A nemáš tam smartlink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Ani jedno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Vždyť mirorlink (smartlink) je za příplatek 3300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Teď jo, ale když jsem objednaval v květnu, tak bylo psáno, že se dodáva rádio vč. surround a mirorlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 V kvetnu byl jiz posledni platny cenik od 20.4.2015(MR2016), kde byl smartlink za priplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda93 Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Teď jo, ale když jsem objednaval v květnu, tak bylo psáno, že se dodáva rádio vč. surround a mirorlink. Tak to bude asi i můj případ. Když jsem šel objednávat vůz tak jsem se dozvěděl že je nový ceník pro rok 2016, a že se to musí překonfigurovat. A já že proč to tam ten mirrorlink neni když tam byl :x Btw, jedná se pouze o soft ne? Takže by se dal mirrorlink dokopat do Bolera ve kterém (teď momentálně) neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newys Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 toto aj mna zaujima, v cenniku ked som objednaval (15.5.) bol vo vybave style aj mirrorlink - mam ho aj v konfiguracii. v novom cenniku uz chyba - co tam budem v skutocnosti mat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BustAmove Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Já tam mirrorlink taky nemám, prý ho tam škodovka přestala dávat. (objednáno v březnu) Dostal jsem slevu 800,- že tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newys Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 ibaze na SK nemame v ponuke ani smrtlink...takze prosim ak mate niekto info co je tam namontovane pre slovensko - objednane pred 1.6.2015 s mirrorlinkom a vyrobene ako MY2016. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Je tam smartlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BustAmove Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Tuším,že je to závislé na tom, co jsi objednal. Jestli jen bolero se Smartlink, tak tam nebude nic a pokud je to bolero v nějakém tom packetu, tak to bude se Smartlink. Já v boleru nemám ani jedno, ale když jsem zjistil,že mi auto není schopné dobíjet telefon se zaplou navigaci, přestalo mi to vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Já objednával pouze bolero - bez packetu. Po změně MR jsem se u prodejce ujištoval, zda ve voze mirorlink bude a bylo mě zděleno že ano. Dodáno bolero se smartlinkem - ke spokojenosti používám apple carplay, kdy pochopitelně auto při navigování telefon i dobíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BustAmove Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Tak potom nevím, ale ani mirrorlink ani Smartlink tam nemám. Asi jsem se málo informoval u prodejce Mě ten telefon taky dobíjí, bohužel ne dost, aby přibývala procenta, pomalu se vybíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Na to nabíjení pozor. Pokud svítí obrazovka a je zapnutá navigace, spotřeba je poměrně velká a telefon se zahřívá. Jestliže ho máte na přísavce na skle, tak do něj ještě pere sluníčko. No a protože se přehřívá, tak se automaticky snižuje nabíjecí proud, až k nule. Řešení je pořídit si držák do výdechů klimatizace, telefon pak bude chlazený. Telefon mám na držáku na výdechu, používám AndroidAuto, takže obrazovka je vypnutá. Normálně se dobíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 No pokud jste objednávali v době platnosti starého ceníku Bolero s Mirrorlinkem a dostali Bolero bez Mirrorlinku či Smartlinku, tak proč jste to auto přebrali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda93 Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 No pokud jste objednávali v době platnosti starého ceníku Bolero s Mirrorlinkem a dostali Bolero bez Mirrorlinku či Smartlinku, tak proč jste to auto přebrali? To se lehko řekne a těžko provede. Přiznam se, je mi 21 a mám své první vlastní auto, "vpodstatě" fábku v plné palbě. Nevěřil bys mi, jak moc jsem byl natěšenej na předání, kde jsem skákal kolem auta jak malej Jarda. A jediné co jsem zkontroloval byl lak, kola a interiér jestli tam neni někde šlinc (znám to, protože jsem dělal v logistice nových vozů a čas od času se někomu povedlo to auto oťuknout nebo nešikovně škrábnout..). Jinak abych se držel tématu. Dnes jsem se stavil v zákaznickém centru v MB, kde jsem si ověřil že vůz jsem objednával už v novém ceníku pro rok 2016. Čili to byla má chyba že jsem si to nezkontroloval a nedal navíc "smart link". Ptal jsem se i zda se dá ten soft dohrát navíc a odkázali mě do servisu. Měl jsem cestu kolem tak jsem sjel rovnou do Kosmonos a dostal jsem kontakt na nějakého člověka ve škodovce. Tak jsem tam cinknul s tím že teď mi nic momentálně nemuže říct. Ale že za tři týdny se mam ozvat znovu, že už by měl vědět zda to pujde nahrát a za jakou cenu. Snad to někomu pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BustAmove Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 No pokud jste objednávali v době platnosti starého ceníku Bolero s Mirrorlinkem a dostali Bolero bez Mirrorlinku či Smartlinku, tak proč jste to auto přebrali? Tak jednak bych mohl zrušit celou dovolenou a druhak jsem dostal slevu 800 za ten mirrorlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newys Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 potvrdene od predajcu - ak bolo objednane bolero s mirrorlinkom v starom cenniku, dodane bude bolero so smart linkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Nekoumal uz nekdo jestli je nejaka moznost prehrat si na boleru nejaky film? Editováno: 24. Říjen 2015, autor: Menty91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.