Květen 9, 20169 r Aha dakujem za informaciu :-( nepotesili ste ma lebo nemam tam tu ikonku Smartlink... Noo problem bol ten ze som bral skladove vozidlo takze tak bolo tam len pisane ze obsahuje bolero a uz som myslel ze tam bude aj tato funkcia no ale prisli sme nato ze to neobsahuje a nejde :-( A ten carplay a android car to je aplikacia do mobilneho telefonu ci ako to presne funguje
Květen 9, 20169 r Neviem ako je to s Androidom, ale ja som na capplay nemusel nic instalovat. Iba som pripojil telefon cez usb a bolero to rozpoznalo samo.
Květen 9, 20169 r Android Auto je podobny, problem je, ze zrovna v nasich zemich neni Googlem oficialne uvolnen, musis ho tedy do telefonu nainstalovat manualne, nikoliv pres PlayStore. Navic potrebujes telefon s verzi 5.0 a vyssi. Ale kdyz tohle zvladnes, je podle me Android Auto lepsi nez CarPlay (kterej sam pouzivam).
Květen 12, 20169 r Smartlink jde dodělat, ať už v servisu říkají cokoli. Řešil jsem to přímo telefonicky se ŠA. Člověk, který to tam má na starost mi během jednoho dne poslal kompletní návod na dodělání. Včetně pokynů pro servis a číslo dílu, který je potřeba objednat. Celá sranda vyjde potom na 5500 Kč, tudíž jsem se na dodělání vykašlal. Ale jde to! Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Upraveno Květen 12, 20169 r od czab
Květen 12, 20169 r Cislo dilu? Muzes prosim poskytnout kompletni info, co je tedy potreba, at jen zajedu do servisu a nadiktuji, co chci
Květen 12, 20169 r Smartlink jde dodělat, ať už v servisu říkají cokoli. Řešil jsem to přímo telefonicky se ŠA. Člověk, který to tam má na starost mi během jednoho dne poslal kompletní návod na dodělání. Včetně pokynů pro servis a číslo dílu, který je potřeba objednat. Celá sranda vyjde potom na 5500 Kč, tudíž jsem se na dodělání vykašlal. Ale jde to! Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Jestli jde tak bych o to měl zájem o kontakt. V servisu mi neporadili s tím, že to prostě nejde a hotovo. Na netu se člověk leda dozví z různých německých nebo ruských diskuzí, že možná snad existují jednotky MIB1.5 a MIB2, kde pokud si človek při objednávání Fabie nebo Rapida nedá funkci Smartlink tak dostane MIB1.5 který vypadá stejně jak MIB2 ale hardwarově to není to samé atd. U Octavii to prý jde vždy, tam se ty "osekané" jednotky nedávájí. Jen mimochodem info z Bolera: číslo: 5Q0035819A Hardware: H25 Software: 0245 V menu nemám funkci SmartLink. S telefonem Galaxy S5 by Android Auto měl fungovat. Diky
Květen 12, 20169 r Vložím sem citaci nejdůležitější části mailu. Mělo by to stačit. Navíc pán, který to semnou řešil byl velmi ochotný a dal mi kontakt s tím, že pokud nebude servis spolupracovat, mám mu zavolat a bude to s nimi řešit on. "Navštivte prosím nejdříve Vašeho autorizovaného partnera ŠKODA http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/autorizovani-partneri-skoda a požádejte ho, aby pro Vás objednal položku 000 054 830A (v ceníkuhttp://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/nova-fabia-cenik.pdf na straně 4 položka „Funkce SmartLink“). Servis následně za úplatu provede aktivaci této konektivity na Vašem infotainmentu Bolero." Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk
Květen 12, 20169 r Jak píše hellou, nejde to díky mib 1.5 které má F3 a rapid. Pan se plete opravdu mirrorlink pokud není z výroby tak dodělat nejde. Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk
Květen 12, 20169 r Pokud jsi nevzal mirrorlink z výroby do bolera, nejde dodělat, ani skrze swap příslušenství. Takže využijes maximálně tak carplay a Android auto. No jestli ma AA a CP, tak by měl mít ve Smartlinku i MirrorLink, ne?
Květen 13, 20169 r Jak poznam, jakou verzi mibu mam? A co to vlastne je? Google rika neco o navigaci, ale to se mi nezda.
Květen 16, 20169 r No typy MIB jsou zde: http://updateportal.skoda-auto.com/cs Jestli mas verzi zde probirane Bolero MIB2 nebo MIB1,5 poznas tak, ze v rolovacim menu mas obrazek SmartLink (verze MIB2) nebo ne (MIB1,5).
Červen 1, 20169 r Co rikate na tento adapter? vypada to velice zajimave http://www.zenec.cz/produkt/navi-multimedia-adapter-skoda-octavia-3-generace/
Červen 7, 20169 r Ahoj, jde nějak zprovoznit video přes ML popř. nějaká appka v AA, která by jej přehrávala?
Červen 7, 20169 r Juice, pri stojacom vozidle mi cez ML zrkadli celý telefón takže sa teoreticky daju hrať aj hry, či pozerať filmy, avšak prenos obrazu nieje plynulý takže človek toho moc nenapozera. Možno s iným telefónom by bola plynulosť obrazu lepšia (mam xperiu z5c). Počas jazdy aj tak nejde nič ine ako Sygic a par sračkoidnych aplikácií. Zoznam podporovaných aplikácií v AA si môžeš pozrieť v obchode, ale nič na prehravanie videí tam nie je.
Červen 12, 20169 r Mě to zrcadlení čistě telefonu nějak nefunguje, buď se zapne hned sygic anebo nabídka aplikací, ale nikdy né samotná plocha telefonu. Tobě při propojení najede hned ta plocha a sygica pouštíš zvlášť?
Červenec 4, 20169 r Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo zatím obdržel jakoukoliv aktualizaci pro Bolero, jestli má vůbec smysl očekávat aktualizace. Mám F3 už 13tý měsíc s verzí MIB2, ale aktualizační portál mi nic neukazuje a na facebooku mi při dotazu dají neurčitou odpověď. Možná je u automobilek normální čekat, ale už jsem nějak zvyklý, že SW podpora bývá na trochu vyšší úrovni. Navíc se poslední dobou bohužel často setkávám se zaseknutím Smartlinku a Android Auto a následným restartem Bolera, tak bádám jestli to ve Škodě vůbec někoho zajímá
Červenec 7, 20169 r Juice, po pripojení mi otvára AA, to používam, Sygic nemám kúpený a tak mi už zrkadliť pravdepodobne nepôjde (neskúšal som odkedy uplynulo 7dni skúšobnej verzie), no keď prepnem do ML tak mi vyskočí obrazovka s kompatibilnými aplikáciami, medzi nimi Sygic, Gmaps, prehrávač, nastavenia telefónu atď. Keď otvorím napr. nastavenia tak z nich sa už dostanem aj na plochu a následne už kam chcem, pustím čo chcem. Pri hraní sa s ML som používal Google Launcher, ten sa dokáže preklopiť "na bok" (základná Xperia plocha je len na výšku), avšak jediná aplikácia fungujúca za jazdy v ML bola Sygic, ktorý mi vypršal takže ML už nepoužívam, je to viacmenej nanič v AA idú Gmaps celkom v pohode, sem tam strata signálu ale inak fajn, Hudbu púšťam z SD z bolera a keď chce navigácia z AA volačo povedať, tak si ju automaticky stlmí. Ak nezabudnem tak ti spravím pár fotiek ako to vyzerá po pripojení cez ML, prípadne natočím video Upraveno Červenec 7, 20169 r od Helmic-Svk
Červenec 8, 20169 r Zdravím, Fóbii zatim jestě nemám ani nakonfigurovanou ale právě proto mně zajímá jestli lze pripojit iphone k Boleru ikdyž nemam smart gate mirror link a kdovi co jestě. CarPlay funguje i bez všelijakých SW vymožeností nebo je potřeba jednu z nich mít? Jak vidíte ani si pořádně nepamatuji jak se vše jmenuje. Toto vlákno jsem pročetl témeř celé, ale spíš než bych neco kloudného zjistil tak jsem se v tom ještě více zamotal. Smart Gate slouží pouze pro všechny ty fičury jako jsou sledování hodnot vozu atd. a SmartLink k propojení a zrcadleni telefonu? Co je tedy potřeba abych mohl eventuelně navigovat z mobilu propojeném s Bolerem přes CarPlay nebo Android Auto? Děkuji mnohokrát
Červenec 8, 20169 r Smartlink http://www.skoda-auto.com/en/experience/product-features/connectivity/#SliderModuleWebPart_1
Červenec 8, 20169 r K zrkadleniu telefónu potrebuješ Smartlink. V Smartlinku je zahrnutá podpora Mirrorlinku, Carplay a AndroidAuto. Všetko potrebné k tomu máš v linku od Blahyka Pre Apple Carplay je podpora od iphonu 5C, AA od verzie androidu 5.0 a Mirrorlink podporované zariadenia sú vypísané na oficiálnej stránke ML. Upraveno Červenec 8, 20169 r od Helmic-Svk
Červenec 8, 20169 r Super děkuji! Má někdo zkušenosti s tím když v konfigurátoru je nutnost k Smart Linku dokoupit i multifunkční volant jestli při osobní konfiguraci přímo u dealera lze různý tyto omezení ukecat? Když jsem se ptal telefonicky tak samozřejmě lidi po telefonu nakecají i to ci člověk nepotřebuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.