safi288 Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Aha dakujem za informaciu :-( nepotesili ste ma lebo nemam tam tu ikonku Smartlink... Noo problem bol ten ze som bral skladove vozidlo takze tak bolo tam len pisane ze obsahuje bolero a uz som myslel ze tam bude aj tato funkcia no ale prisli sme nato ze to neobsahuje a nejde :-( A ten carplay a android car to je aplikacia do mobilneho telefonu ci ako to presne funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuboBBSK Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Neviem ako je to s Androidom, ale ja som na capplay nemusel nic instalovat. Iba som pripojil telefon cez usb a bolero to rozpoznalo samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Android Auto je podobny, problem je, ze zrovna v nasich zemich neni Googlem oficialne uvolnen, musis ho tedy do telefonu nainstalovat manualne, nikoliv pres PlayStore. Navic potrebujes telefon s verzi 5.0 a vyssi. Ale kdyz tohle zvladnes, je podle me Android Auto lepsi nez CarPlay (kterej sam pouzivam). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 (editace) Smartlink jde dodělat, ať už v servisu říkají cokoli. Řešil jsem to přímo telefonicky se ŠA. Člověk, který to tam má na starost mi během jednoho dne poslal kompletní návod na dodělání. Včetně pokynů pro servis a číslo dílu, který je potřeba objednat. Celá sranda vyjde potom na 5500 Kč, tudíž jsem se na dodělání vykašlal. Ale jde to! Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Editováno: 12. Květen 2016, autor: czab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Cislo dilu? Muzes prosim poskytnout kompletni info, co je tedy potreba, at jen zajedu do servisu a nadiktuji, co chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellou Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Smartlink jde dodělat, ať už v servisu říkají cokoli. Řešil jsem to přímo telefonicky se ŠA. Člověk, který to tam má na starost mi během jednoho dne poslal kompletní návod na dodělání. Včetně pokynů pro servis a číslo dílu, který je potřeba objednat. Celá sranda vyjde potom na 5500 Kč, tudíž jsem se na dodělání vykašlal. Ale jde to! Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Jestli jde tak bych o to měl zájem o kontakt. V servisu mi neporadili s tím, že to prostě nejde a hotovo. Na netu se člověk leda dozví z různých německých nebo ruských diskuzí, že možná snad existují jednotky MIB1.5 a MIB2, kde pokud si človek při objednávání Fabie nebo Rapida nedá funkci Smartlink tak dostane MIB1.5 který vypadá stejně jak MIB2 ale hardwarově to není to samé atd. U Octavii to prý jde vždy, tam se ty "osekané" jednotky nedávájí. Jen mimochodem info z Bolera: číslo: 5Q0035819A Hardware: H25 Software: 0245 V menu nemám funkci SmartLink. S telefonem Galaxy S5 by Android Auto měl fungovat. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Vložím sem citaci nejdůležitější části mailu. Mělo by to stačit. Navíc pán, který to semnou řešil byl velmi ochotný a dal mi kontakt s tím, že pokud nebude servis spolupracovat, mám mu zavolat a bude to s nimi řešit on. "Navštivte prosím nejdříve Vašeho autorizovaného partnera ŠKODA http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/autorizovani-partneri-skoda a požádejte ho, aby pro Vás objednal položku 000 054 830A (v ceníkuhttp://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/nova-fabia-cenik.pdf na straně 4 položka „Funkce SmartLink“). Servis následně za úplatu provede aktivaci této konektivity na Vašem infotainmentu Bolero." Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Jak píše hellou, nejde to díky mib 1.5 které má F3 a rapid. Pan se plete opravdu mirrorlink pokud není z výroby tak dodělat nejde. Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Pokud jsi nevzal mirrorlink z výroby do bolera, nejde dodělat, ani skrze swap příslušenství. Takže využijes maximálně tak carplay a Android auto. No jestli ma AA a CP, tak by měl mít ve Smartlinku i MirrorLink, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Jak poznam, jakou verzi mibu mam? A co to vlastne je? Google rika neco o navigaci, ale to se mi nezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellou Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 No typy MIB jsou zde: http://updateportal.skoda-auto.com/cs Jestli mas verzi zde probirane Bolero MIB2 nebo MIB1,5 poznas tak, ze v rolovacim menu mas obrazek SmartLink (verze MIB2) nebo ne (MIB1,5). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Co rikate na tento adapter? vypada to velice zajimave http://www.zenec.cz/produkt/navi-multimedia-adapter-skoda-octavia-3-generace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 Už jsem to tu psal. Jinak drahá věc!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUICE. Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Ahoj, jde nějak zprovoznit video přes ML popř. nějaká appka v AA, která by jej přehrávala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Juice, pri stojacom vozidle mi cez ML zrkadli celý telefón takže sa teoreticky daju hrať aj hry, či pozerať filmy, avšak prenos obrazu nieje plynulý takže človek toho moc nenapozera. Možno s iným telefónom by bola plynulosť obrazu lepšia (mam xperiu z5c). Počas jazdy aj tak nejde nič ine ako Sygic a par sračkoidnych aplikácií. Zoznam podporovaných aplikácií v AA si môžeš pozrieť v obchode, ale nič na prehravanie videí tam nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUICE. Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Mě to zrcadlení čistě telefonu nějak nefunguje, buď se zapne hned sygic anebo nabídka aplikací, ale nikdy né samotná plocha telefonu. Tobě při propojení najede hned ta plocha a sygica pouštíš zvlášť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo zatím obdržel jakoukoliv aktualizaci pro Bolero, jestli má vůbec smysl očekávat aktualizace. Mám F3 už 13tý měsíc s verzí MIB2, ale aktualizační portál mi nic neukazuje a na facebooku mi při dotazu dají neurčitou odpověď. Možná je u automobilek normální čekat, ale už jsem nějak zvyklý, že SW podpora bývá na trochu vyšší úrovni. Navíc se poslední dobou bohužel často setkávám se zaseknutím Smartlinku a Android Auto a následným restartem Bolera, tak bádám jestli to ve Škodě vůbec někoho zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 (editace) Juice, po pripojení mi otvára AA, to používam, Sygic nemám kúpený a tak mi už zrkadliť pravdepodobne nepôjde (neskúšal som odkedy uplynulo 7dni skúšobnej verzie), no keď prepnem do ML tak mi vyskočí obrazovka s kompatibilnými aplikáciami, medzi nimi Sygic, Gmaps, prehrávač, nastavenia telefónu atď. Keď otvorím napr. nastavenia tak z nich sa už dostanem aj na plochu a následne už kam chcem, pustím čo chcem. Pri hraní sa s ML som používal Google Launcher, ten sa dokáže preklopiť "na bok" (základná Xperia plocha je len na výšku), avšak jediná aplikácia fungujúca za jazdy v ML bola Sygic, ktorý mi vypršal takže ML už nepoužívam, je to viacmenej nanič v AA idú Gmaps celkom v pohode, sem tam strata signálu ale inak fajn, Hudbu púšťam z SD z bolera a keď chce navigácia z AA volačo povedať, tak si ju automaticky stlmí. Ak nezabudnem tak ti spravím pár fotiek ako to vyzerá po pripojení cez ML, prípadne natočím video Editováno: 7. Červenec 2016, autor: Helmic-Svk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Zdravím, Fóbii zatim jestě nemám ani nakonfigurovanou ale právě proto mně zajímá jestli lze pripojit iphone k Boleru ikdyž nemam smart gate mirror link a kdovi co jestě. CarPlay funguje i bez všelijakých SW vymožeností nebo je potřeba jednu z nich mít? Jak vidíte ani si pořádně nepamatuji jak se vše jmenuje. Toto vlákno jsem pročetl témeř celé, ale spíš než bych neco kloudného zjistil tak jsem se v tom ještě více zamotal. Smart Gate slouží pouze pro všechny ty fičury jako jsou sledování hodnot vozu atd. a SmartLink k propojení a zrcadleni telefonu? Co je tedy potřeba abych mohl eventuelně navigovat z mobilu propojeném s Bolerem přes CarPlay nebo Android Auto? Děkuji mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Smartlink http://www.skoda-auto.com/en/experience/product-features/connectivity/#SliderModuleWebPart_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 (editace) K zrkadleniu telefónu potrebuješ Smartlink. V Smartlinku je zahrnutá podpora Mirrorlinku, Carplay a AndroidAuto. Všetko potrebné k tomu máš v linku od Blahyka Pre Apple Carplay je podpora od iphonu 5C, AA od verzie androidu 5.0 a Mirrorlink podporované zariadenia sú vypísané na oficiálnej stránke ML. Editováno: 8. Červenec 2016, autor: Helmic-Svk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Super děkuji! Má někdo zkušenosti s tím když v konfigurátoru je nutnost k Smart Linku dokoupit i multifunkční volant jestli při osobní konfiguraci přímo u dealera lze různý tyto omezení ukecat? Když jsem se ptal telefonicky tak samozřejmě lidi po telefonu nakecají i to ci člověk nepotřebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Jako multifunkční volant rozhodně ber, komfort ovládání je někde úplně jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Souhlas MF volant určitě vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanovnik Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.