Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

USB se dá použít i k nabíjení.

Aspoň to, teď mám DVD pioneer 2013 a USB iPhone nenabíjí.

jinak BT stream taky funguje

Dnes mi to řekl i prodejce v jednom autosalonu, ale nějak už jim nevěřím.

Jenom pak při navigaci v mobilu vypnout v něm stream. Pak mobil mlčí a zvuk je v radiu, U androidu ale nelze z radia projíždět úložiště v mobilu. Obráceně to samo funguje.

Mám Nokia Lumia 1320 a Fabia mi telefon přes USB nabíjí.

Mám iPhone 5S, stačí mi jen aby to bezdrátově telefonovalo a hrálo ze složky hudba a kdybych ho chtěl dobít, tak abych nemusel hrabat adaptér. Tak si nechám objednávku změnit na Swing s BT za 7500,- stejně budeme asi měnit i barvu :). Dík za rady

• 5 měsíců později...

nahranie z SD karty umoznuje len bolero

Mám SWING bez BT a nahrál jsem tam z SD karty loga stanic vpoho. Ale musí být ta loga datově strašně malá. Tuším kolem 5-8kb :-(

Upraveno od Hasicarna

A můžeš prosím popsat postup, případně co ti menu nabízelo? Já měl na SD kartě nějaký obrázek, nešlo teda o logo stanice, ale vůbec žádnou možnost nahrání loda stanic jsem nenašel...

Jaký máš modelový rok? Swing u MR2015 tuhle možnost nemá, má jí jen MR2016.

V menu musí být nabídka na logo stanice. A to i bez vložené sd nebo usb. A novinka po reinstalaci mobilu funguje listovani v mobilu pres radio. Driv mi i pres puštěné internetové radio pustilo nekdy muziku z karty. Škoda že nejdou ale dát obrázky ke kontaktům. Zato ale zvládá oblibene po připojení 2 rúzných telefonů se stejnými kontakty.

Jaký máš modelový rok? Swing u MR2015 tuhle možnost nemá, má jí jen MR2016.

2015, tak jsem mimo... Ale napadá mě, nebude to něco jako s Androidem, kdy stačí aktualizovat a jsou nové funkce? Ty šedé čtverce mě docela štvou, pokud mám na displeji rádio :)

Už to tady někde bylo. Jsou to jiné hw. A pro 2016 web škody loga nenabidne. Proto je stahuju z vw.

• 2 týdny později...

půjde, když připojím mobil přs USB na Swing bez BT a přehraje se mi na SWINGU třeba sygic nebo film v mobilu???

Ne nelze. Navigaci umi až Bolero a to jen přes aplikaci. Forum bolera je toho plne, jak to fuguje nebo spis nefunguje. A bt s tim nema nic spolecneho.

Upraveno od mpiotrovsky

ne myslel jsem použít swinga jen jako monitor, ale to je asi blbost že?? :kol-28:

Ne, to bys po nem chtel moc... zkusil jsem jednou pripojit winphone pres kabel a nestalo se vubec, ale vubec nic. Mam mr2015 swing bez bt, podpory telefonie a vsemoznych linku...

No kdyby tohle šlo tak by ty sarapatičky bolera byly nanic. Ale zase jde listovat v mobilu jako na počítači. Adresare vidi všechny a pak zobrazí jen ty soubory co dokàžě přehràt

Ne, to bys po nem chtel moc... zkusil jsem jednou pripojit winphone pres kabel a nestalo se vubec, ale vubec nic. Mam mr2015 swing bez bt, podpory telefonie a vsemoznych linku...

Widows Phone (Lumia 925) mi to nepoznalo. Kolegyně připojila svůj iPhone 5s a přenost hudby fungoval nádherně - prohlížení alb atd. I základní Swing totiž umí Apple Connectivity.

Jo pravda, zalezi na platforme telefonu. Win nepodporuje nikdo a nic..

Proto už pomalu přecházím na iOS.

Mě to s iP5S komunikuje perfektně, jiný OS nikdy nechci a nemusím řešit p....

díky za odpověď jen mě to napadlo, že by to šlo obejít, když tedy nemám BT jestli to chápu správně, tak mobil můžu propjit přes kabel a bude mi hrát hudba co mám v mobilu???

zvládne tedy jen MP3 nebo i jiné soubory přes mobil??

Já myslím, že to půjde to zkus

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.