Mikoho Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 Ja som im vravel že mám kamiq a ide to bez problémov aj bezdrátovo. Odpoveď to je iná kategória auta a iná výbava preto to ide. Že čo chcem od auta a rádia z roku 2014 hoci auto je nové 2021. Ale skúsim kúpiť ten malý kábel.Ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 (editace) Ako odpája telefón? Naskočí apple carplay a hneď sa vypne? A tak dookola? Napadá mi ešte vyskúšať iný iphone, poprípade sa skúsiť pozrieť či nieje ten lightning konektor zaprášený zvnútra v mobile, zvykne sa tam usádzať prach z vrecák nohavíc a potom to rôzne blbne. Odpoveď Škodovky je hodná medaily. 🤦♂️ Editováno: 29. Květen 2021, autor: Thief1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 (editace) zapne sa aj hudba a aj navigácia napríklad skrátka prostredia apple car a asi po 2 km ho odpojí akoby nebol ani pripojený telefón k autu. Keď odpojím kábel a zas pripojím k telefónu tak to nabehne.No je to zas len na určitý čas . Je to dosť individuálne :/ Skúsim teda ete druhý Iphone. Kábel som už objednal ako mi bolo poradené, ale ďakujem aj za túto radu :) Editováno: 29. Květen 2021, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 ešte taká pikoška na predajcu škoda. Dotyčná slečna má služobnú scalu a jej to tiež robí povedala. Má Iphone 12 MAX pro to len pre zaujímavosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Tak auto to prestalo robiť nechápem čím sa to stalo, ale všetkom funguje. Nič sa neaktualizovalo ani kábel som nemenil hoci príde ktorý som objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Zdravím, mám rádio Swing s bluetooth číslo 6V0035871D, bluetooth verzi D460, hard. 052, soft. 7200 a telefon Samsung S21. Po aktualizaci na android 12 mi přestal fungovat import kontaktů do rádia. V telefonu mám zaškrtnuto povolení ke sdílení kontaktů Po každém nastartovaní se objevila na rádiu tabulka nelze importovat kontakty (jako aktualizace stávajících). Po odstranění telefonu z paměti rádia a opětovném spárování už nejdou kontakty nainportovat do rádia vůbec. Na stránkách Škoda Update je podle Vinu pouze verze bluetooth D350, tedy nejspíš ještě starší než je v rádiu. Co teď ? Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Ahoj, sám ešte nemám android 12 vo svojom samsungu, takže vopred píšem že to nemusia byť správne kroky. Skúsil by som v nastaveniach telefónu, v aplikáciách pozrieť appky telefón a kontakty či majú udelené všetky oprávnenia k prístupu. Taktiež v nasteniach Bluetooth v záložke kde máš naparovaný HF profil škoda, po rozkliknutí či tam sú zaškrtnuté povolenia na prístup ku kontaktom a správam. Celkovo mám pocit, že Bluetooth prechádza nejakými zmenami, známy s ios a novým sw má problém s pripojením počas hovoru na jeho amundsene, na predchádzajúcom ios 14 mu to fungovalo korektne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Díky ale jak jsem psal tak v telefonu mám povoleno přístup ke kontaktům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Tak to jediné počkať na nejaký bugfix update. Keď tak pozerám na nete, nie si sám s týmto problémom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Po tom jsem šel jako první ale vzhledem k tomu, že na stránkách Škody je poslední verze D350 a já mám ve 3 roky starém autě verzi D460, tak se Škodovka updatu moc nevěnuje. A jak to řeší na tom netě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Na aktualizácie na webe by som sa vôbec nespoliehal. Oni ich vydávajú, ale už ich nezverejňujú. Ak máš nejaký problém s rádiom, zabehni do autorizáku a oni vedia preveriť, či je pre tvoj ročník rádia vydaná nejaká aktualizácia. Inak ak tie importy šli s Androidom 11 a nejdú s Androidom 12, chybu by som hľadal na strane mobilu - treba hľadať nejaké riešenie na webe alebo čakať aktualizáciu androidu - na S21 chodia aktualizácie každý mesiac, tak snáď niektorá to vyrieši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Zatím jsem měl pocit, že mobil doháněl s BT auto. Podle toho jak se choval s BT hudbou. Telefon překvapivě fungoval vždy oproti řešením s externími jednotkami. Spíš to vidím na telefon a bt modul vněm. Nerad bych hledal update pro můj měněný 69J, v servise asi určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 před 8 hodinami, pizzamann napsal: Po tom jsem šel jako první ale vzhledem k tomu, že na stránkách Škody je poslední verze D350 a já mám ve 3 roky starém autě verzi D460, tak se Škodovka updatu moc nevěnuje. A jak to řeší na tom netě? https://g30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?p=28321378 Napríklad tu to riešia pri bawe. A na Google sa dajú nájsť ďalšie prípady, ktoré sa riešia teraz čerstvo po príchode A12ky. Predpokladám, že samsung už o tom vie a pracujú na tom, keď je to vcelku rozsiahly problém. K rádiu: rádio podporuje všetky aktuálne štandardy. Dôkazom je, že ti to fungovalo korektne pri A11 a teraz až pri A12 nastal problém. Takže ako už bolo spomenuté, chyba v ňom byť nemôže a ani aktualizácia o nejaký rok mladšieho FW by tomu aktuálne asi nepomohla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 (editace) S10 A11 a podobný error poslední měsíc vídám taky. Ale po párování opět naimportovalo. Ještě jsem to moc nezkoumal. Proč se to vrací. Pravá jednou chyběla na BT. Jakoby Android je sebral. Jinak mam Swing+ Editováno: 4. Prosinec 2021, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack2273 Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Zdravím, mám rádio Swing s bluetooth číslo 6V0035871D, bluetooth verzi D460, hard. 052, soft. 7200 a telefon Samsung S21 a nedaří se mi rozběhnout android auto.Četl jsem vlákno a jsem z toho jelen.Je tu někdo kdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Podle označení rádia máš stejné jako já a tyhle rádia AA nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Vymenit radio za Swing+, nechat odblokovat AA. Ina moznost nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Použité rádio swing+ cca 7-8k odblokování třeba 5k a něco za práci a člověk hned zjistí že vlastně ani AA nechtěl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 (editace) Za tyto penize dal byl toto https://allegro.pl/oferta/radio-samochodowe-pioneer-2din-sph-evo62dab-11518547068?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_elktrk_telefony_akcesoria_pla_ss&ev_adgr=akcesoria&ev_campaign_id=14376671485&gclid=EAIaIQobChMI_a6cp83c9AIVfEaRBR2lpABkEAYYASABEgIlofD_BwE Jeste by mi zustalo v kapse trochu. Editováno: 11. Prosinec 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Origo je teda hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 @Ondra16V mozno ze mas pravdu, ale znakove ma vice dobrych aplikaci a funkci 🙂 Vleze taky na misto pruvodniho swinga 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 @TOMUS ten Pioneer že pasuje místo původního Swingu ? vždyt to má úplně jiný tvar ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 @ski1961 podle mne pasuje. Koukni prosim na video https://www.youtube.com/watch?v=DVoryKnogcA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 No jo, jen sehnat díl z holátka fabie. A vyjde z toho ten divnej panel co je teď moderní, nechápu proč. Tedy ano jde namontovat, odpovídá původnímu swingu? Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.