Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jenom pak při navigaci v mobilu vypnout v něm stream. Pak mobil mlčí a zvuk je v radiu, U androidu ale nelze z radia projíždět úložiště v mobilu. Obráceně to samo funguje.

Vloženo

Mám iPhone 5S, stačí mi jen aby to bezdrátově telefonovalo a hrálo ze složky hudba a kdybych ho chtěl dobít, tak abych nemusel hrabat adaptér. Tak si nechám objednávku změnit na Swing s BT za 7500,- stejně budeme asi měnit i barvu :). Dík za rady

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

nahranie z SD karty umoznuje len bolero

Mám SWING bez BT a nahrál jsem tam z SD karty loga stanic vpoho. Ale musí být ta loga datově strašně malá. Tuším kolem 5-8kb :-(

Editováno: , autor: Hasicarna
Vloženo

A můžeš prosím popsat postup, případně co ti menu nabízelo? Já měl na SD kartě nějaký obrázek, nešlo teda o logo stanice, ale vůbec žádnou možnost nahrání loda stanic jsem nenašel...

Vloženo

V menu musí být nabídka na logo stanice. A to i bez vložené sd nebo usb. A novinka po reinstalaci mobilu funguje listovani v mobilu pres radio. Driv mi i pres puštěné internetové radio pustilo nekdy muziku z karty. Škoda že nejdou ale dát obrázky ke kontaktům. Zato ale zvládá oblibene po připojení 2 rúzných telefonů se stejnými kontakty.

Vloženo

Jaký máš modelový rok? Swing u MR2015 tuhle možnost nemá, má jí jen MR2016.

2015, tak jsem mimo... Ale napadá mě, nebude to něco jako s Androidem, kdy stačí aktualizovat a jsou nové funkce? Ty šedé čtverce mě docela štvou, pokud mám na displeji rádio :)

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Ne nelze. Navigaci umi až Bolero a to jen přes aplikaci. Forum bolera je toho plne, jak to fuguje nebo spis nefunguje. A bt s tim nema nic spolecneho.

Editováno: , autor: mpiotrovsky
Vloženo

Ne, to bys po nem chtel moc... zkusil jsem jednou pripojit winphone pres kabel a nestalo se vubec, ale vubec nic. Mam mr2015 swing bez bt, podpory telefonie a vsemoznych linku...

Vloženo

No kdyby tohle šlo tak by ty sarapatičky bolera byly nanic. Ale zase jde listovat v mobilu jako na počítači. Adresare vidi všechny a pak zobrazí jen ty soubory co dokàžě přehràt

Vloženo

Ne, to bys po nem chtel moc... zkusil jsem jednou pripojit winphone pres kabel a nestalo se vubec, ale vubec nic. Mam mr2015 swing bez bt, podpory telefonie a vsemoznych linku...

Widows Phone (Lumia 925) mi to nepoznalo. Kolegyně připojila svůj iPhone 5s a přenost hudby fungoval nádherně - prohlížení alb atd. I základní Swing totiž umí Apple Connectivity.

Vloženo

díky za odpověď jen mě to napadlo, že by to šlo obejít, když tedy nemám BT jestli to chápu správně, tak mobil můžu propjit přes kabel a bude mi hrát hudba co mám v mobilu???

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...