Březen 7, 20169 r Jj, ja mam ten starsi, navic uplne nejvic low-end, bez bt a hf. SD karty ale umi, hlasky zelene vlny taky a vic od nej vlastne ani necekam. Mozna jeste tak, kdyby u nej sel dokodovat Green mode, ale obavam se, ze to je taky nad moznosti tohoto radia...
Březen 7, 20169 r Ja vim. Vsak jen tak pro srandu.. Hm. Samotne usb jsem nezkousel. Zkusim nejake vyhrabat a testnout...
Březen 7, 20169 r Dneska jsem znova vyzkousel pripojit telefon. Zapnul jsem auto, zapnul Swing, odemknul telefon a pripojil pres USB. Jedine, co se mi podarilo dosahnout, byla hlaska "Chyba USB". Kabel jsem pouzil stejny, co pouzivam pro pripojeni do PC. Vyzkoušíme u mě a budeme chytřejší jestli to je MR nebo verzí SW. Zkusil bych můj u tebe, ale ten Apple funguje všude.
Březen 7, 20169 r Ted jsem zkoušel usb a bohužel - je to ale NTFS a mám pocit, že Swing zná jen FAT32. Musím najít jinou klíčenku a naformátuju jí do fatky a uvidíme... každopádně trochu jiná hláška než s telefonem, i když bych hádal, že sd karta v telefonu bude taky naformátovaná do ntfs
Březen 7, 20169 r Samsung S4 - FAT32. Jako OTG veme i exFAT. Swing mi bere FAT32 i exFAT. Ještě musím zkusit přes BT jestli swing uvidí i kartu připojenou OTG. Ale to bude spíš akce mobilu, přes BT je mobil media player. Kolegova lumia mi hrála z paměti mobilu, na kartě nic k přehrátí neměl ale kartu swing detekoval NFTS se hodí pro disky a rozchodí ho spíš jen pc neboli windows Upraveno Březen 7, 20169 r od mpiotrovsky
Březen 7, 20169 r iOS je HFS+ je to unixovy systém Já když chtěl Mac, tvrdili mi že externí HDD nepřipojím na Win ( FAT32 a NTFS). I NTFS flash disk nahraný hudbou i obrázky ve Win na MR2016 běží. No ať neutíkáme od tématu, uvidí se, až to odzkoušíme.
Březen 8, 20169 r No, tak klíčenku ve FAT32 a s hudbou to skutečně přečíst a přehrát umí. Telefon Lumia820 s Win8.1 Denim ani ťuk (nepomohl ani jiný kabel) - chyba USB.
Březen 12, 20169 r Může někdo potvrdit jestli Swing MR2016 bez BT, připojí Win 8.1 Lumia telefon ? Děkuji.
Březen 24, 20169 r Ahoj pánové má už někdo skušenost s přendaváním swing na bolero ? případně u swing doplnění BT. Upraveno Březen 24, 20169 r od wax
Březen 24, 20169 r Resi se to tady: http://forum.skodahome.cz/topic/134092-vym%C4%9Bna-infotainmentu/
Březen 24, 20169 r Může někdo potvrdit jestli Swing MR2016 bez BT, připojí Win 8.1 Lumia telefon ? Děkuji. Nevím jestli mám špatný telefon nebo rádio, ale Lumia 925 se nepřipojí, Nexus 5 se nepřipojí. iPhone 5S se připojil v pořádku, iPad taky funguje.
Březen 24, 20169 r No nevím jestli je to jedno, protože mpiotrovsky tady píše, že se mu Lumia připojila a má Swing s BT a mě Lumia 735 WP10/8.1/ na Swingu bez BT nejde, klasická hláška chyba usb.
Březen 24, 20169 r Naprosto čistě teoreticky by USB nemělo mít nic společného s BT. Spíš vidím problém s MR. HW verze 2015 a 2016 jsou úplně jiné po HW stránce. Třeba to může vyzkoušet někdo s Blues. Anebo nastavení profilu USB v telefonu. Kolegovu Lumii sem bafl na stole frk do auta zkouška a když to fungovalo už jsem dál nepátral. Ani sem nevyzkoušel spojení přes BT.
Březen 24, 20169 r HW i SW je u MR1015 a MR2016 jiný, navíc (aspoň moje Lumia 820) se neumí tvářit jako Mass Storage (i po připojení do compu se snaží nainstalovat si svůj vlastní driver, přes který pak jede) a kartu má formátovanou na NTFS, takže i v tom je problém. MR2015 Swing ntfs neumí...
Březen 24, 20169 r NTFS podle návodu neumí ani Swing MR2016, proto mě zajímaly praktické zkušenosti s připojením Lumie u tohoto modelového roku a konkrétního Swingu "holého" bez BT.
Březen 26, 20169 r Naprosto čistě teoreticky by USB nemělo mít nic společného s BT. Spíš vidím problém s MR. HW verze 2015 a 2016 jsou úplně jiné po HW stránce. Třeba to může vyzkoušet někdo s Blues. Anebo nastavení profilu USB v telefonu. Kolegovu Lumii sem bafl na stole frk do auta zkouška a když to fungovalo už jsem dál nepátral. Ani sem nevyzkoušel spojení přes BT. Nastavení profilu v telefonu nepomohlo (Nexus 5). Ale co, zrovna tohle je mi celkem fuk - karta v rádiu je stejně pohodlnější. A kdybych náhodou telefon připojovat chtěl, tak to půjde, protože Lumia jde z domu a v úterý se objedná iPhone. (Swing MY2015) Upraveno Březen 26, 20169 r od mp390
Březen 27, 20169 r No já kvůli tomu svoji Lumii určitě vyhazovat nebudu, protože máš pravdu karta je pohodlná. V modelovém roku bude jistě rozdíl, ale rozdíl bude možná i ve verzích s a bez BT.
Březen 27, 20169 r Pánové nemáte na webu škody updateportal nějaký zapomenutý update? Já tam měl jen na BT a na radio nic. Jabko je dobrý, to má podporu snad ve všem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.