epo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Jj, ja mam ten starsi, navic uplne nejvic low-end, bez bt a hf. SD karty ale umi, hlasky zelene vlny taky a vic od nej vlastne ani necekam. Mozna jeste tak, kdyby u nej sel dokodovat Green mode, ale obavam se, ze to je taky nad moznosti tohoto radia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Ten green je blbustka. Vcelku nanic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 A co usb? To jede dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Ja vim. Vsak jen tak pro srandu.. Hm. Samotne usb jsem nezkousel. Zkusim nejake vyhrabat a testnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Dneska jsem znova vyzkousel pripojit telefon. Zapnul jsem auto, zapnul Swing, odemknul telefon a pripojil pres USB. Jedine, co se mi podarilo dosahnout, byla hlaska "Chyba USB". Kabel jsem pouzil stejny, co pouzivam pro pripojeni do PC. Vyzkoušíme u mě a budeme chytřejší jestli to je MR nebo verzí SW. Zkusil bych můj u tebe, ale ten Apple funguje všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Ted jsem zkoušel usb a bohužel - je to ale NTFS a mám pocit, že Swing zná jen FAT32. Musím najít jinou klíčenku a naformátuju jí do fatky a uvidíme... každopádně trochu jiná hláška než s telefonem, i když bych hádal, že sd karta v telefonu bude taky naformátovaná do ntfs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Swing opravdi NTFS neumí: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 To by vysvětlovalo, iOS jede na FAT32, Windows NTFS. Samsung má FAT32 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 (editace) Samsung S4 - FAT32. Jako OTG veme i exFAT. Swing mi bere FAT32 i exFAT. Ještě musím zkusit přes BT jestli swing uvidí i kartu připojenou OTG. Ale to bude spíš akce mobilu, přes BT je mobil media player. Kolegova lumia mi hrála z paměti mobilu, na kartě nic k přehrátí neměl ale kartu swing detekoval NFTS se hodí pro disky a rozchodí ho spíš jen pc neboli windows Editováno: 7. Březen 2016, autor: mpiotrovsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 iOS je HFS+ je to unixovy systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 iOS je HFS+ je to unixovy systém Já když chtěl Mac, tvrdili mi že externí HDD nepřipojím na Win ( FAT32 a NTFS). I NTFS flash disk nahraný hudbou i obrázky ve Win na MR2016 běží. No ať neutíkáme od tématu, uvidí se, až to odzkoušíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 No, tak klíčenku ve FAT32 a s hudbou to skutečně přečíst a přehrát umí. Telefon Lumia820 s Win8.1 Denim ani ťuk (nepomohl ani jiný kabel) - chyba USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Může někdo potvrdit jestli Swing MR2016 bez BT, připojí Win 8.1 Lumia telefon ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wax Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 (editace) Ahoj pánové má už někdo skušenost s přendaváním swing na bolero ? případně u swing doplnění BT. Editováno: 24. Březen 2016, autor: wax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Resi se to tady: http://forum.skodahome.cz/topic/134092-vym%C4%9Bna-infotainmentu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Může někdo potvrdit jestli Swing MR2016 bez BT, připojí Win 8.1 Lumia telefon ? Děkuji. Nevím jestli mám špatný telefon nebo rádio, ale Lumia 925 se nepřipojí, Nexus 5 se nepřipojí. iPhone 5S se připojil v pořádku, iPad taky funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Jestli to má BT je jedno, stačí aby to umělo Mass Storage přes kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 No nevím jestli je to jedno, protože mpiotrovsky tady píše, že se mu Lumia připojila a má Swing s BT a mě Lumia 735 WP10/8.1/ na Swingu bez BT nejde, klasická hláška chyba usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Naprosto čistě teoreticky by USB nemělo mít nic společného s BT. Spíš vidím problém s MR. HW verze 2015 a 2016 jsou úplně jiné po HW stránce. Třeba to může vyzkoušet někdo s Blues. Anebo nastavení profilu USB v telefonu. Kolegovu Lumii sem bafl na stole frk do auta zkouška a když to fungovalo už jsem dál nepátral. Ani sem nevyzkoušel spojení přes BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 HW i SW je u MR1015 a MR2016 jiný, navíc (aspoň moje Lumia 820) se neumí tvářit jako Mass Storage (i po připojení do compu se snaží nainstalovat si svůj vlastní driver, přes který pak jede) a kartu má formátovanou na NTFS, takže i v tom je problém. MR2015 Swing ntfs neumí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 NTFS podle návodu neumí ani Swing MR2016, proto mě zajímaly praktické zkušenosti s připojením Lumie u tohoto modelového roku a konkrétního Swingu "holého" bez BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 (editace) Naprosto čistě teoreticky by USB nemělo mít nic společného s BT. Spíš vidím problém s MR. HW verze 2015 a 2016 jsou úplně jiné po HW stránce. Třeba to může vyzkoušet někdo s Blues. Anebo nastavení profilu USB v telefonu. Kolegovu Lumii sem bafl na stole frk do auta zkouška a když to fungovalo už jsem dál nepátral. Ani sem nevyzkoušel spojení přes BT. Nastavení profilu v telefonu nepomohlo (Nexus 5). Ale co, zrovna tohle je mi celkem fuk - karta v rádiu je stejně pohodlnější. A kdybych náhodou telefon připojovat chtěl, tak to půjde, protože Lumia jde z domu a v úterý se objedná iPhone. (Swing MY2015) Editováno: 26. Březen 2016, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 No já kvůli tomu svoji Lumii určitě vyhazovat nebudu, protože máš pravdu karta je pohodlná. V modelovém roku bude jistě rozdíl, ale rozdíl bude možná i ve verzích s a bez BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Pánové nemáte na webu škody updateportal nějaký zapomenutý update? Já tam měl jen na BT a na radio nic. Jabko je dobrý, to má podporu snad ve všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Bohužel aktualizace žádné nejsou k dispozici škoda, ale není to žádná tragédie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.