Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidi,

přestal mi troubit klakson,pouze cvaká někde v relé.Může to být pojistkou nebo je to vážnější problém?Děkuji za odpověď.

Cau zkontroluj pojistku v motorovem prostoru pozice f17 15A jestli bufe ok tak pak bud mrizkou u mlhovky tam se dostanes blbe ke klaksonu nebo shodit spodni dekl a zmerit napajeni jestli tam jde jsou tam 2 klaksony na kazdej starane jeden . Uz jsem menil oba ko

• Autor

Děkuji za radu,mrknu na :) .Mohu se podelit o jednu vec taky,prestal svitit xenon,ale xenonem to nebylo.Takze ridici jednotka,vsude jsem tu cetl ze musi jit naraznik dolu atd.Neni tomu tak,staci vzdy jen sundat kolo a podbeh :) 

ak cvaká relé tak by som šiel priamo po klaksonoch a zmerať to tam , resp. vyskúšať iné ... 

• Autor

Díky lidi,pokusím se najít závadu a uvidíme :)

• 2 měsíce později...

Ahojte chlapci. Ako je mozne ze mi klakson zmenil zvuk? Trubi jak ford transit z 95teho. Ako citam vyssie su tam 2? je asi dost mozne ze jeden z nich odisiel co? teda ako k nim? treba vybrat hmlovky?

Dakujem

odišiel ti jeden klaxón,preto ten "hnusný" zvuk ...áno cez mlhovku

• 1 měsíc později...

Ahoj- ty klaksony časem odcházejí, měnil jsem oba dva.

Dostává se do nich voda a v zimě sůl. Celé to oxiduje a potom, když se delší dobu nepoužívají celé to zatuhne a netroubí.

Ve Škoda servise leželi 15 minut na klaxonu aby se to uvolnilo, ale mečelo to jako koza tak vyměnili za nové a je to OK.

Stojí to pár stovek - vyměnit za nové a je to..:-)

A taky je třeba občas si pro radost zatroubit, v létě třeba na mouchu co proletí těsně před autem :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.