rudlus Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 (editace) zdravim...mam problem s motorom AZQ 2003NAJ125000KM...rano v pohode na prvy sprng..aj ked stoji par dni...potom idem do mesta,par krat zaparkujem a nastartujem..a zrazu nejde nastartovat...uz neviem co dalej robit..vymenil som cievky,sviecky benzin len 95maxx....musim pockat pat minut a potom to naskoci...cerpadlo v nadrzi ide...cim viacej Teplo vonku tym horsie...dakujem za rady... Editováno: 1. Listopad 2014, autor: rudlus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 teplotní čidlo ? http://www.skoda-dily.cz/eshop/06a919501b-cidlo-teploty-chladici-kapaliny.html mě to dělalo taky, přijel jsem s horkým motorem (90°C )a vypnul ,po par minutach jsem chtěl někam jet a nechtělo to chytnout - bylo to "přechlastané" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudlus Vloženo 1. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 (editace) tak ak to robi naozaj takato kravinka za par korun...tak budem veeelmi nasr...deny...diky...v pondelok kupim vymenim... Editováno: 1. Listopad 2014, autor: rudlus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 doufám že to pomůže , na vagu byly nějaké chyby? Já měl na autě taky tyhle příznaky sice mám 1.4 16V 55kw (4válec), potom se stávalo že jsem jel asi 20 minut a teplota z 90° klesla na 45°C nebo 0°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudlus Vloženo 2. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 to se mi stalo jednou...sel sem uz byla tma tak pred tydnem...zastavul sem...jdu se vymocit...ostrikam predni a zadni okna..protoze z niceho nic mi vytekla voda v ostrikovacich...a jdu nastartovat...za 5 minut byla nulova teplota chaldici kvapaliny...a ne a ne nastartovat...mam jenom takovou uni diagnostiku a ta nic...za to nic nedam kdyz to vymenim..aspon mne to neprepkvapi v tuhe zime... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudlus Vloženo 5. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 tak pani...keby som mal drevo-teda okrem hlavy mojej-zaklopal by som veru niekolko krat----ale po vymene sviecok/dal som Brysk-su supeeer/a toho snimaca blbeho 100korunoveho zatim vsechno klape jak ma...teda ak to bola chyba tej plastovej kraviny,tak klobuk dole pred tymto motorom..veeeelka skola... dakujem za rady...a snad to vydrzi...este vymenit tycky stabilizatora riadenia obe...hadam uz aj olej...aj ked nie je ani 7tis..ale ked to uz bude hore...a opravit tu nadrzku ostrekovacov,co mi sama od seba vytiekla...a nemrzlo...a budem veeery happy man....diky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.