Přejít na obsah

Zlé teplé štarty

rudlus

Doporučené příspěvky

zdravim...mam problem s motorom AZQ 2003NAJ125000KM...rano v pohode na prvy sprng..aj ked stoji par dni...potom idem do mesta,par krat zaparkujem a nastartujem..a zrazu nejde nastartovat...uz neviem co dalej robit..vymenil som cievky,sviecky benzin len 95maxx....musim pockat pat minut a potom to naskoci...cerpadlo v nadrzi ide...cim viacej Teplo vonku tym horsie...dakujem za rady...

Editováno: , autor: rudlus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to se mi stalo jednou...sel sem uz byla tma tak pred tydnem...zastavul sem...jdu se vymocit...ostrikam predni a zadni okna..protoze z niceho nic mi vytekla voda v ostrikovacich...a jdu nastartovat...za 5 minut byla nulova teplota chaldici kvapaliny...a ne a ne nastartovat...mam jenom takovou uni diagnostiku a ta nic...za to nic nedam kdyz to vymenim..aspon mne to neprepkvapi v tuhe zime...

Odkaz ke komentáři

tak pani...keby som mal drevo-teda okrem hlavy mojej-zaklopal by som veru niekolko krat----ale po vymene sviecok/dal som Brysk-su supeeer/a toho snimaca blbeho 100korunoveho zatim vsechno klape jak ma...teda ak to bola chyba tej plastovej kraviny,tak klobuk dole pred tymto motorom..veeeelka skola...

dakujem za rady...a snad to vydrzi...este vymenit tycky stabilizatora riadenia obe...hadam uz aj olej...aj ked nie je ani 7tis..ale ked to uz bude hore...a opravit tu nadrzku ostrekovacov,co mi sama od seba vytiekla...a nemrzlo...a budem veeery happy man....diky

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...