Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Viete poradit co odislo? Teplota ukazuje 90°C - snimac teploty by mal byt OK, termostat skontrolovany, odskusany, je v poriadku. Chladic sa zohrieva len vymenou tepla, hore teply, dolu studeny, takisto aj hadice - horna tepla, spodna studena, voda v nadrzke studena, vodna pumpa bola menena cca pred 10-mi mesiacmi len koly netesnosti na spojoch, inak bola funkcna. Ventilator na chladici sa nespusta, kedze chladic zohriaty nie je. Motor sa neprehrieva (aspon podla rucicky na budikoch - po zohriati stale drzi na 90°C) ani po prejdeni 100km. 

Typujem spravne ze to bude vodna pumpa, ked sa nespusti obeh chladiacej kvapaliny? 

Ako sa da skontrolovat jej cinnost bez toho aby sa musela demontovat?

Fabia I, 1,4 MPi, 44kW, r.v. 2001, 

Dik za typy, rady

tak top asi nijak nezkontrolujes, nez ze ji musis vyndat ;)

nicmene muze to byt treba i ucpany chladic,.. a proto to nechce treba poustet,.. kazdopadne je to zajimavy ;)

• Autor

Chladic ma ani nenapadol, bol meneny asi pred rokom, odvtedy bol sice unik oleja do vody, ale hadam ked menil tesnenie pod hlavou, vyplachol okruh od sajrajtu. Hodim do servisu, uvidim co tam na to, dik

asi nejjednodussi reseni a budes mit aspon na to zaruku ;)

:kol-27: Auto sa ti neprehrieva co vlatne riesis?? kuri ti....

• Autor

Kúri, ale slabsie. Neprehrieva, drzi stabilne 90'C ...aspoň tak ukazuje. Skúšali sme to v servise, tam sa okruh zopol, doma prejdem 100km a chladič dopolovice studený. Trochu pobeham, povytacam ho a uvidím ako to pojde.

Nějak nerozumím tomu, kde je problém. Myslím, že chlazení funguje tak jak má. Když je teplá horní hadice a polovina chladiče, tak se termostat otevírá. Za jízdy, než voda doteče do spodní poloviny chladiče, tak se ochladí. Když necháš motor běžet na místě delší dobu, tak se chladič ohřeje celý (nebude se chladit proudícím vzduchem), proto to v servisu zafungovalo.

• Autor

Aby sa okruh nespustil ani po prejdení 100km? 130-140 po diaľnici pred mesiacom, to ešte nebolo tak chladno aby sa stíhal ochladzovat za jazdy

rasto tak potom je jasny problem termostat na to staci zdravy sedliacky rozum :kol-28: ja som mal problem ze aj novy termostat zn vernet bol  zly niekde som to tu pisal. Zistis to upne jednoducho rano ked nastartujes auto sa ti zacne zohrievat za termostatom musi byt hadica chladna ake je aj za nim tepla je KO

Upraveno od stukator

• Autor

Termostat bol prvý typ, odskúšany, funkčný. Dik za rady, povytacam ho večer cestou domov z roboty a uvidím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.