Risar Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Zdravím, zde přikládám výsledek mého snažení o dodatečnou úpravu interiéru. V mém případě vlastním MR 2013, tedy bez okrasných lišt. Už jsem to nevydržel,objednal 3D folie karbon a pokus vyšel. Samozřejmě můj názor . Trochu to ožilo. 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 No musím pochválit, mě se to líbí ale na takovou piplačku bych nervy neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) No dnes jsem procházel Shoping parkem v Ostravě a zrovna tam měla firma předváděčku na polepy aut http://www.wrapstyle.cz Editováno: 15. Listopad 2014, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Moc pekny. Premyslel sem taky nad tim, ale ja bych si to nechal nekde nalepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risar Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Začal jsem dnes ve 12:00 a skončil ve 14:30 => 2 a půl hodiny práce. Byl jsem překvapen jak snadno se s fólii pracuje. Fén nebo horkovzdušná pistole je nutnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ty lišty ve dveřích jsi sundával, nebo lepil na místě. Vypadá to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risar Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Lepil jsem na miste, mam MR2013, takze zadne listy nemam. Od vyroby jsou tam je vylisky. Okrasne listy na palubni desku a do prednich dveri zacli dodavat az pozdeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Vypadá to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Lepil jsem na miste, mam MR2013, takze zadne listy nemam. Od vyroby jsou tam je vylisky. Okrasne listy na palubni desku a do prednich dveri zacli dodavat az pozdeji. Jo to vím, jen jsem myslel jestli se to nedá nějak oddělit od tapece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Odkial si ze by si nam to tiz olepil :-) Super pracicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Kúpil som Rapida pred dvoma mesiacmi MR 2013 na inzerát, presne túto fóliu tam mal predávajúci auta. V teple a pri kúrení v aute sa fólia začala odliepať, presne na rámiku autorádia, vpredu na prístrojovke...začali sa robiť bubliny, tak som ju chcel dať dole a išla dolu ako po masle, lepidlo pod fóliou bolo ako med, ťahalo sa, všetko zostalo na prístrojovke a paneloch. Tak som to pol dňa umýval technickým benzínom. Nikdy viac takúto fóliu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Jsi šikovněj, to se musí nechat! Něco takovýho js chtěl taky, ale mám obavy, aby to nevypadalo moc jako tuzing. Já mám zálusk spíš na broušený hliník. Jak si vyndaval ofuky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 ono dost zalezi na druhu folie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risar Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Kúpil som Rapida pred dvoma mesiacmi MR 2013 na inzerát, presne túto fóliu tam mal predávajúci auta. V teple a pri kúrení v aute sa fólia začala odliepať, presne na rámiku autorádia, vpredu na prístrojovke...začali sa robiť bubliny, tak som ju chcel dať dole a išla dolu ako po masle, lepidlo pod fóliou bolo ako med, ťahalo sa, všetko zostalo na prístrojovke a paneloch. Tak som to pol dňa umýval technickým benzínom. Nikdy viac takúto fóliu. Neni to prvni auto s foli od 3M. Stejne jsem vytunil v minulosti i Fabii a pred tim Felici --> vse bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risar Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) Jsi šikovněj, to se musí nechat! Něco takovýho js chtěl taky, ale mám obavy, aby to nevypadalo moc jako tuzing. Já mám zálusk spíš na broušený hliník. Jak si vyndaval ofuky? Ofuky jsem nevyndaval. Aplikoval jsem na primo, folii lze tvarovat. Editováno: 16. Listopad 2014, autor: Risar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 sice mi fake carbonový doplňky a polepy lezou krkem, ale musím opravdu přiznat, že si to nalepil pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risar Vloženo 16. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) Jsi šikovněj, to se musí nechat! Něco takovýho js chtěl taky, ale mám obavy, aby to nevypadalo moc jako tuzing. Já mám zálusk spíš na broušený hliník. Jak si vyndaval ofuky? Hlinik dobra volba: http://www.carbon3d.cz/carbon3d/eshop/14-1-SPECIALNI-3D-FOLIE/58-3-BROUSENY-HLINIK Brouseny cerny kov taky neni k zahozeni: http://www.carbon3d.cz/carbon3d/eshop/14-1-SPECIALNI-3D-FOLIE/111-3-BROUSENY-KOV-CERNY/5/1045-152cm-x-50cm-3D-FOLIE-BROUSENY-KOV-CERNY Jedine co jsem demontoval byl ramecek radia a volantu. Vse ostatni jsem delal naprimo, horkovzduskou aktivoval lepidlo, prstem nebo sterkou zduraznil okraje (napr. kolem ofuku) a lamacim nozem pak seriznul. Chce to opatrnost a pevnou ruku Editováno: 16. Listopad 2014, autor: Risar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Skvely vysledek. Vypada to fantasticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Velmi pekne, inak som videl MR2014 a nemal tie ozdobne listy, je to mozne? Asi su od MR 2014 len za priplatok? Ja mam MR2013 a viac sa mi paci palubovka co mam ako tie s tymi okrasnymi listami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 najnizsia vybava predsa nema listy ani v sucasnosti ... tie folie su super ale ako spomina miklisek skor bruseny hlinik by vynikol... toho karbon faku je tam vela .. pokombinoval by som to s lesklou ciernou napr okolo radia ako aj na casti madla dveri ... ale inak pekna praca a snad to tam bude dobre drzat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Activ lištu nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Risare ,hodně dobrá práce.Já se taky pokoušel polepit palubovku,ale někde se stala chyba .Po čas se to odlepovalo na krajich.Folii jsem koupil na autoburze v Ostravě a asi nějaká stará nebo šmejd ,nechtěla držet ani na odmaštěném laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Pekna arbait. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Jsi šikovněj, to se musí nechat! Něco takovýho js chtěl taky, ale mám obavy, aby to nevypadalo moc jako tuzing. Já mám zálusk spíš na broušený hliník. Jak si vyndaval ofuky? Nezkoušel jste někdo ten broušený hliník? Docela mne to láká :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaJ. Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Chlapi a da sa niekde tato lista palubovky objednat original? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.