Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak s těmi motory se to samozřejmě dalo čekat, to se asi nevyhne ani OIII, zajímavější ale bude ta nabídka nové výbavy (aby nezůstala pozadu za FIII)...

Vloženo

Asi to sem úplně nepatří, ale v rámci oslavné edice EDITION k 120 výročí automobilky jsou na fotce interiéru budíky s novým zvýrazněným světlým podkladem stupnic ciferníků.

post-6633-0-51878800-1424439241_thumb.jp

Vloženo (editace)

Dnes oficiálně vypuštěno, co tady prosakovalo už delší dobu:

1.2/55kW bez nástupce

1.2/63kW > 1.2/66kW

1.2/77kW > 1.2/81kW

1.4/90kW DSG > 1.4/92kW DSG

1.6/66kW > 1.4/66kW

1.6/77kW > 1.6/85kW (zajímavé, že nemá 81kW jako v jiných modelech)

Editováno: , autor: bojler
Vloženo (editace)

To na fotce ale není fotka Rapidu facelift MR 2016!

Je to normální Spaceback Edition ke 120 výročí. Fotka je ze Ženevy 2015. Zřejmě to už má pár věcí co budou v MR2016, ale nikde není řečeno, že to je finální faceliftovaná verze...

Editováno: , autor: Kubis001
Vloženo

ale já tam mám napsáno toto:

"The ŠKODA Rapid/Rapid Spaceback will be fitted with new EA211­series 1.2 TSI petrol engines with more power: 66 or 81 kW (90 PS or 110 PS); a 92 kW (125 PS) 1.4 TSI petrol engine will also be available ---> "

Je to na FB. :)

Vloženo (editace)

Vaclave  nestazuj sa , 

lepsie sa cistia a nikomu neprekaza ze su take hnusne  :kol-46:

paci sa mi novy dizajn radia a climatroniku  :kol-47:

Editováno: , autor: LUKY-007
Vloženo

myslite ze tie senzory pojdu aj do stareho alebo tam bude nova elektronika a nebude to mozne ?

Bude nova eletrika.

Kubis001: ted facelift jeste nebude

Vloženo

Vidím směrovky v zrcátkách (ne že by byly největší) a přední parkovací senzory, ale LED denní svícení nějak nevidím...

LED denní je v těch mlhovkách. Svítí to na ty dvě parabolky na krajích. Vypadá to podobně jako u SIIFL, který to měl v hlavních světlech.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...