Bikes Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Me u te ibizy trochu vadi skladba benzinovych motoru. Ten litr mi prijde takovy nevim a u te 1.5 bych vzhledem k tomu, ze to bude uplne novy motor a technologie mel trochu obavy jak bude drzet. Co jsem cetl, tak treba misto vlozek tam maji povlak a kdyz porovnam, jak spolehlive reseni to bylo u 2.5 a 5.0TDI tak nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Je to otázka, ale asi bych se toho nebál, myslím že si nedovolí další opakování "1.4 TSI turbo + kompresor"... Mne tam v těch motorech docela zaujala 1.0 TGI 66kW, záleží teda, kolik se za ni bude připlácet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 v dnesni uspechane dobe se obavam, ze se situace muze opakovat ani nevime jak snadno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 fabia vs ibiza? ted jednoznacne ibizu, uz i ten interier je k svetu https://youtu.be/hY-Tys-P83A 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 hm akorát menší leon....ty zadní imitace vejfuků jsou tak ubohy asi jako je těžký poznat z dálky O3 a rapida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 tak leon nevypadá zle tady i tvar svetel vypada vic k svetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 (editace) Tak zase trochu k věci. Co vidíte, děti, nového pro Fabiu/Rapid na obrázku? Označte správné odpovědi. Dvouzonový Climatronic LED světla indukční dobíjení telefonu bederní opěrky vpředu panoramatická střecha sound system nový infotainment osvětlení dolních končetin, výplní dveří a středové konzoly 1.6TDI napříč výkonovými variantami Asistent pro jízdu v kolonách Adaptivní tempomat Vcelku zajímavý vstup hlavně pro nadcházející faceliftu Rapidu. No a vzhledem k rozměrovému skoku Ibizy pikantní pozici Rapidu jako modelu "spodního okraje nižší střední", který bude menší než některé "malé" vozy. Editováno: 31. leden 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 kde je obrázek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Asi pujdu proti proudu, ale musim rict, ze Ibiza me osobne zklamala. Myslim tim vnejsim designem. Cekal jsem, nebo spis doufal, v neco "wow". V tomhle vidim jen zmenseninu Leonu, jakkoliv hodnotim Leon jako hezke auto. Wow efekt se proste nedostavil. O to vic jsem mile prekvapenej z pristrojovky, ta v predchozi Ibize byla dle meho estetickeho citeni vylozene nehezka. BTW, taky vam predel mezi horni a stredni casti pripomina Fiat Stilo? Technicky je to diky MQB A0 pochopitelne krok vpred, o tom neni pochyb. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Interiér až na hranatý sedačky super, vnější design v porovnání s 8 let starým předchozím modelem žádná revoluce. Ale myslím že prostornost díky MQB A0 dá více plusů než samotný vzhled. Za mě zklamání za chybějící stěhovací verzi. A teď co nám teda udělají s tím Rapidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 před 4 hodinami, Maverick napsal: Asi pujdu proti proudu, ale musim rict, ze Ibiza me osobne zklamala. Myslim tim vnejsim designem. Cekal jsem, nebo spis doufal, v neco "wow". V tomhle vidim jen zmenseninu Leonu, jakkoliv hodnotim Leon jako hezke auto. Wow efekt se proste nedostavil. O to vic jsem mile prekvapenej z pristrojovky, ta v predchozi Ibize byla dle meho estetickeho citeni vylozene nehezka. BTW, taky vam predel mezi horni a stredni casti pripomina Fiat Stilo? Technicky je to diky MQB A0 pochopitelne krok vpred, o tom neni pochyb. Tak s tim designem to dnes delaji vsichni, bohuzel. kodiaq je akorat vyssi superb.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Kdo by nechtěl Ibizu která vypadá jak Leon žejo vvovotom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Mne podobnost vzhledu nevadi. Kdyz je to hezke. A srovnavat vzhled Superbu s Kokodakem? No radsi bez komentare. V konecnem dusledku u nas asi Ibiza (opet) nepujde proti Fabii nijak zvlast aktivne. Uz soucasna byla ve vetsine konfiguraci i pres zastaralost o neco drazsi. Su hodne zvedavy na zive setkani. Podle tiskove zpravy Seatu opravdu konci 1.4TDI a vsechny vykonove varianty budou 1.6TDI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Mozna ze ustup od 1.4 TDi maji na svedomi nove metodiky mereni emisi, ktere se blizi. Posledni dobou je vubec cim dal vice videt ustup od downsizingu, ktery byl dusledkem predevsim nesmyslnych metodik mereni na hony vzdalenych realite. Netvrdim, ze se budeme hojne vracet k 3.0 V6, ale napriklad litrovym foukanym trivalcum to muze zlomit vaz... No, zadna skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 S 77kW verzi jsem nejel, ale soucasna 81kW varianta 1.6TDI jede na svou vykonovou kategorii hodne dobre a ctyrvalec misto trivalce asi potesi kazdeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Divam se, ze k Ibiza dostala i tlacitko pro zapnuti/vypnuti parkovacich senzoru a tlacitko pro nastaveni "modu". No a svete div se, vyplne v kufru nejsou plastove. Trochu mne to pripomina prvni generaci Octavie a Fabie - nove platformy a vybavy jako prvni v ramci koncernu. Editováno: 1. Únor 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tlačítko na zapnutí/vypnutí senzorů je myslím u všech koncernových aut co mají senzory vpředu i vzadu. Jen u zadních se aktivují "na zpátečku". Jinak s těma výbavama a technologiema souhlas, dostává je první. Každopádně mne se tam líbí ta CNG verze, s tou ve Fabii/Rapidu asi počítat nemůžem, platforma asi nedovoluje zástavbu tlakových nádrží... Ale taková Fabia/Ibiza/Polo v kombíku s 1.0TGI by mohl být docela trhák... (aspoň u nás v ČR) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Jo, tlačítko při předních senzorech je u Fabie taky. Bude záležet na velikosti nádrže. Pokud bude mít jako u Octavie 50 litrů na benzin a jen zlomek na plyn a ještě k tomu menší kufr, tak je to k ničemu. Dojezd 300-500km může být zajímavý ještě u auta do města. Editováno: 1. Únor 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tak jasně, Právě že Fabia/Polo/Ibiza jsou auta spíš do města a okolí a tam těch 500km dojezd stačí uplně v pohodě... Rozhodně to dává větší smysl než TDI v takovém autě. Ale uvidíme, necháme se překvapit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 http://www.auto.cz/novy-seat-ibiza-zive-maly-leon-to-nakonec-uplne-neni-102997 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Interiér vypadá úplně jinak než na tiskových fotografiích, musím říct že na tiskovkách se mi líbil více než ve fabii, na těch živých fotografiích beru názor zpět. Měkčený neměkčený, stejně vypadá obyčejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan tsi Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) Tak sem koupil po pul ročnim maratonu autosalonu KIA Ceed SW Comfort MR2017 skladovku za 290tisic+plna nadrž paliva,7let zaruka Cena super za hotove 1.4cvvt. Měnim za fabia 1.2Tsi(2011) novy motor 2 roky 5X prokousane kabely ale nikde mě auto nechalo.Bude mě smutno po Škoda (FABIA+TURBO) i přes tolik problemu auto je fajn. Editováno: 17. Únor 2017, autor: Jan tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Nevybral jsi zle, ale ta 1,4 cvvt to je tragédie. To jede zcela podprůměrně. Já osobně bych to nebral ani vzhledem k ceně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan tsi Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) To vim že je pod pruměrny motor vykonem ale ono ani 1.2 Tsi v Olii neni žadna slava. Editováno: 17. Únor 2017, autor: Jan tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Ibiza Cupra pry v nove generaci nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.