Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

O3 má tuším 1300-1650 MPa, ale to je jedno.

Není tomu tak. Podle DUP při zahájení prodeje je to takto, pochybuju, ze by doslo behem vyroby k vylepsovani:

< 200 MPa 31,26 % (47,5%)

220–420 MPa 45,60 % (38% u rozmezi 200-400 MPa)

700–850 MPa 2,5 % (6,3% v rozmezi 400-1000 MPa)

1000–1200 MPa 20,64 % (8,2%)

Ale to uz je silne OT. Octavia samozrejme musi mit mnohem pevnejsi konstrukci, v NCAP jde sama proti sobe a je tusim o cca 200kg tezsi.

Hádat se nebudu, můj údaj může být z jiné situace. Studoval jsem to v němčině - matroš TL 4225. Během výroby už se hodně věcí změnilo, pořád se něco vylepšuje.

• 1 měsíc později...

Fabia za květen 1915 registrací, soused z Izmiru byl již zřejmě nadobro odpískán a dosáhl 205ks. Jeste zajimavejsi je pak rozdil Venga vs. IX20 v pomeru 43ks ku 449ks.

Slušné výsledky, já jim fandím.

To sice jo, ale za 329000kč ve střední výbavě Family+, tak to raději Rapid Spaceback Fresh  :-) a nebo Ford Focus Trend 1.6 Ti-VCT :-), nemluvě o novém Oplu Astra 1.4 nebo Citroen C4 1,2 PureTech 110k Live edition ...

Kia Rio 1.25 NEBRAT!

Zdar chlapi, tak jak jsem psal už někde,  kamarádovi po 4 letech na Kia Rio 1.25 odešel motor a teď to samé mému známému. Oba podobně staré auta, oba najeto něco přes 120000km, tak to už není náhoda.  Navíc: u obou neuznána ZÁRUKA 7 let, protože se o měsíc či dva zpozdili při garanční výměně oleje atd. Chlapi nic se nezměnilo, korejci furt tak trochu podvodníci :-)

Upraveno od bobanHTP

To jako vazne nekdo najede s autem typu Kia Rio s motorem 1.25 30.000km za rok? Masochysti :D

To jako vazne nekdo najede s autem typu Kia Rio s motorem 1.25 30.000km za rok? Masochysti :D

Řekl bych, že úplně v pohodě. Jedničkovou Fabii HTP vozím denně do práce a z práce. Ročně to udělá něco málo přes 20 tisíc kilometrů. Dej k tomu nějakou tu cestu z Cajzlu do Brna, nějaký ten výlet do přírody, nákupy,... a jsi na 30 tisících.

Upraveno od Sabiza

To samé s Fábii II HTP :-) Práce skoro denně 2x37km, o víkednu nějaký ten výlet, v zimě někam zalyžovat, v létě Chorvatsko  a něco u nás a měli jsme běžně těsně pod 30tis.km :-D

Kia Rio 1.25 NEBRAT!

Zdar chlapi, tak jak jsem psal už někde,  kamarádovi po 4 letech na Kia Rio 1.25 odešel motor a teď to samé mému známému. Oba podobně staré auta, oba najeto něco přes 120000km, tak to už není náhoda.  Navíc: u obou neuznána ZÁRUKA 7 let, protože se o měsíc či dva zpozdili při garanční výměně oleje atd. Chlapi nic se nezměnilo, korejci furt tak trochu podvodníci :-)

Ano stále platí pořekadlo - Japonec až nakonec, a Korejec vůbec.

Dobrý magor......

(recnicka otazka) A kolko motorov rady EA111 znicili rozvody? :)

// neobhajujem Kiu, len treba troska objektivny pohlad na vec... dva znicene motory fakt nie su relevantna vzorka... chodim na Kia-Club pravidelne a problem s 1.25l motormi som tam nezaznamenal... to skor 1.4 maju vraj problemove rozvody (ta, ktoru mam aj ja)

Upraveno od melonsvk

• Autor

Tak toto tady řešit nebudeme - to aby bylo hned jasno. To stejné platí pro HTP.

• 1 měsíc později...

Do Corsy nově jde objednat bezdrátové nabíjení mobilu.

• 2 týdny později...

Jinak Ford teď má akci sleva cca 30000kč, jak na Fiestu, tak na Focus ;-) Fiesta sice už končí svůj cyklus, ale je docela vypiplaná, dokonce by stačil i ten motor 1.25 80k :-) Focus 1.6 Trend (mech klima) je cca za 330tis.kc, skladovky budou i levnější.

Neco na odlehceni tematu F3 vs. konkurence - vyhrali jsme ;)

20160828_064150_Alpy-Ankogel.jpg

Vzhledem k tomu, co mi provedla kočka, tak nabrat tohle v 90ti, to by byl vítěz jiný. :)

Na korejce hezký interiér. Jinak z venku když přimhouřím oko vidím i20, nemůžu si pomoct.

Upraveno od Reeshanek

neviem ja v tom vidim hunady i20 restajlovany na kia rio, ale neda mi .... palubka podobna Fabii ;) akurat ten trciaci krabickovy radio navi system posobi ako keby tam nepatril ... nuz asi rio v cz a sk moc fabii do kapusty nepolezie

škodovkám, nikdy nic do zelí nepoleze, ale to jsem myslel že už tady snad každý ví.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.