dezod Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 nevíte na kolik cca vyjde, (potřeboval bych jen porovnat orig. ceny s použitými díly, díky. - celý spodní nárazník (černá perleť), samořejmně bez světel - stříbrný rámeček kolem mřížky? nebo celá mřžíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ceny nevím, ale mám navíc ten spodní plastovej gril (spodní třídílná mřížka nárazníku) nebo taky od Milotecu tu spodní prostřední mřížku z tahokovu, v černý barvě. A taky mám celej zadní nárazník s bočním rozšířením od Milotecu. A jestli dáváš dohromady nějakou bouračku, tak budeš možná potřebovat volant s bagem a ten mám taky. Koženej. Rád se všeho zbavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ceny nevím, ale mám navíc ten spodní plastovej gril (spodní třídílná mřížka nárazníku) nebo taky od Milotecu tu spodní prostřední mřížku z tahokovu, v černý barvě. A taky mám celej zadní nárazník s bočním rozšířením od Milotecu. A jestli dáváš dohromady nějakou bouračku, tak budeš možná potřebovat volant s bagem a ten mám taky. Koženej. Rád se všeho zbavím. nedávám, jen sem krapet nárazník poškodil, tak mě zajímají ceny..už sem našel v annonci stojí 1tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 co stojí 1000,- Kč, celej nárazník ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 co stojí 1000,- Kč, celej nárazník ? At zijou čorkaři? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 15. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2006 co stojí 1000,- Kč, celej nárazník ? At zijou čorkaři? H. souhlas, těm kšeft neudělám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.