Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Napište jak byste si to cca. představovali a zkusím nad tím přemýšlet.. :-)

zkusenost jak dostat ikony radaru ci jinych POI do AID (display misto budiku) nekdo ma?

• 1 měsíc později...

Je tu někdo kdo spravuje https://www.poi-radary.eu/? 

Už delší dobu je ve Stráži nad Ohří úsekový radar který posílá dosti výškově pokuty i za překročení o 1km/h (po odečtení tolerance 3km/h). 

V poi radarech však stále není zaveden.

Musíš ho přidat na www.poi.cz a pak se to sesynchronizuje s poi-radary. eu ;-)

Zdravím, jsem tu nový a jako první věc bych si rád dal do svého Amundsena r.v. 2017 radary. Stáhl jsem si balík ze stránky poi-radary.cz v tom formátu USB/SD. Rozzipoval na SD kartu kde byl v rootu a jediný soubor. Karta byla FAT32. V autě pak ve správě paměti import zvláštních cílů. Ale je tam mnoho složek a vlastně u žádné mi nejde nic importovat. 

Může mi někdo prosím poradit jak to udělat? Jde mi hlavně o to zvukové upozornění. 

EDIT: Tak nyní mám tento problém. USB se stále načítá a načítá. 

Díky předem :)

image.jpg

Upraveno od František Budinský

• 2 měsíce později...

Ahoj Wobat můžeš aktualizovat prosim poi-radary.eu. Par úsekových radaru  k včerejšimu datu jsem zadal na poi.cz. Tak, abych to mohl naprat do karůčka. Diky

Upraveno od Vendys88

Ok, force update, je to tam. Ale jinak se to děje samo :-)

• 7 měsíců později...
  • 1 měsíc později...

Moje zvláštní cíle (POI) byly ŠA podporovány do 08/2020.

• 2 měsíce později...

Ahoj Wobat můžeš aktualizovat prosim poi-radary.eu. Par úsekových radaru  k dnešnímu datu jsem zadal na poi.cz. Tak, abych to mohl naprat do karůčka. Myslel jsem, že se to aktualizuje samo, ale nic. Diky

Upraveno od Vendys88

Ahoj,

ok, máš to tam.

• 4 týdny později...

Ahoj,

nefunguje mi pípání na POI ....mám Columbuse v O3 rv.2015 předFL.

Vůbec tam nemám položku k zaškrtnutí v sekci zvuky.

Pomůže update Columbuse (ale netuším jak, jen jsem dělal update map a přidával POI)? nebo někde něco přes VCDS povolit?

Díky za pomoc

• 1 rok později...

Ahoj,

nenačítá se mi stránka https://www.poi-radary.eu/

Vyzkoušeno z různých PC a připojení.

Měsíc zpět byl web ještě funkční.

Má někdo podobný problém?

• 2 týdny později...

Zdravim, pokud Wombat jeste toto forum cte, mohl by site nakopnout zpet, prosim? Je to velmi zasluzna cinnost.;)

stačí se podívat na jeho profil @wombat zde byl naposledy 6. února, na konkurenčním fóru dokonce 24. května 2021

• 2 měsíce později...

Zdravím, není tady někdo, kdo má stažené radary z https://www.poi-radary.eu  ještě předtím než byla stránka zrušená a kdo by byl ochotný je poskytnout ke stažení? Díky

Skoda ze skoncila... :(

Díky wirer aspoň za toto. Vypadá to, že nikdo nic mladšího nemá.  V každém případě je to velká škoda, že stránka https://www.poi-radary.eu už neexistuje.

• 1 měsíc později...

Vážení,

psal jsem si s "wombat" a stránku www.poi-radary.eu by neměl být problém obnovit a nadále provozovat ku prospěchu nás všech. 

Je ovšem potřeba podělit se o náklady na chod webu, jste ochotni se na tomto projektu finančně spolupodílet?

Podle dat používalo stránku poměrně dost lidí (za 8 měsíců roku 2023, vygenerováno přes 3.000 archivů)

Na samotný provoz webu je potřeba +/- 1.000,- Kč/rok 

Co vy na to?

Za mě souhlas, jde o to, jak to zpoplatnit... 

asi jednorazovy poplatok za registraciu? alebo potom jedine poplatok za kazde stiahnute. alebo skusit len DONATE, ale to nie kazdy zaplati a nemusi sa vyzbierat dostatok

@wirer donate už tam bylo od začátku, ale očividně se na to každý po stažení souboru vyprdnul. 

• 5 týdnů později...

Vážení čekal jsem větší ohlas!

Například jsem doufal, že se tu najde alespoň 20 lidí, kteří budou ochotni poslat 50,- Kč/ rok na chod webu

To i jedno pivo v hospodě stojí víc.

Bohužel jsem se spletl,

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.