Lukajs007 Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Ahoj, nestává se vám někomu, že když jedete na "konstantní" plyn, čas od času vám to auto cukne - jakoby naráz nejde nafta a hned zase jde, prostě takový vteřinový výpadek. Pouze ale za podmínky konstantní jízdy - bez tempomatu. Díky, L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Zkusil bych update software na 7635 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinSatek Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Ahoj, stává, ale nevím čím to je. Zatím je to po 3500 km samá záhada a rachot. Pořád něco vrže, klepe, no zatím hrůza. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzza Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Já teda nic podobného nepozoruji, motor 66kw verze. Teď mám 33tkm a motor jede od samého začátku plynule.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwik Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Mám motor 77 kW cca 11.000 km najeto a nic podobného nepozoruji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Ahoj,povedlo se někomu vyřešit tady popisované cukání... trápí mne úplně stejný problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 kód motora CLHA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 (editace) 46000 km, r.v. 11/2014 1.6 TDi 77kw Combi... jízda plynulá bez cukání... Kód motoru ale neznám... Editováno: 7. Prosinec 2015, autor: Pro_man 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Ahoj, bohužel se mi to stává taky, verze 66kw, funglovka, nyní najeto 1800km. Myslel jsem, že tu najdu i odpověď... Já mám vypozorováno, že mi to dělá při studeném motoru, dokud se nezahřeje na provozní teplotu (dle teploměru chladící kapaliny) a zkusím pohodovou jízdu na tempomat, tak je zle, škubání jako sviňa, jakoby vynechával válec nebo nešla nafta... Po zahřátí vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza123321 Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 No cca 2500km na 4ku volnej plyn a cukacka taky...taky mam pocit ze jen za studena. Myslel jsem ze se to uklidni, ale prd... Resil jiz nekdo se servisem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 (editace) Ahoj, řešil jsem to už 2krát se servisem a poprvé mi vyměnili vstřikovač a podruhé vstřiky seřídili, problém ale dále přetrvává. Řešil jsem to už i s odborníkem na diesely a ten mi řekl, že se jedná o konstrukční vadu nějaké součástky a proto to nemůže výměna vyřešit, neboť by nová součástka měla stejnou vadu jako ta stará a o "vlastnost" se rozhodně nejedná. Jediná možnost jak problém vyřešit je hromadná reklamace na tuto vadu, která by Škodu donutila součástku přepracovat. Editováno: 12. Listopad 2016, autor: Hlouchyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrsvk Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Ahoj, nové 81kw (06/2016), při studeném motoru cuka taky. Uvidím jak se to bude chovat až budu mít více najeto, zatím cca 2000. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 (editace) Ahoj, já mám 15 000km a dělá to pořád i po 2 reklamacích jak jsem psal výše, takže by nečekal, ztrácíš jen čas. Editováno: 7. Srpen 2016, autor: Hlouchyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 64000Km, 1.6 TDI 77kw r.v. 2014 stále nic necuká.... Trochu offtopic ale kamarád má 1.2TSi a cukání vyřešila aktualizace SW řídících jednotek... Musel tam auto nechat na 2 dny....Zezačátku se taky tvářili že neví co s tím... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 No, ale nejhorší na tom je, že při těch dvou neúspěšných reklamací už na autě dělali práci za 15 000Kč na účet výrobce a nic a až skončí záruka a oni na to nepřijdou, tak to budu muset cálovat že svého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Tak jsem se v servisu zeptal a mám nejaktuálnější software, takže tím to nebude. Spíš prý lambda sondou nebo jinými snímači, které za studena ukazují špatné informace a když se ohřejí je vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 myslím si, že závada byla nahlášena před koncem záruky a pokud poruchu nevyřeší... tak i po konci záruky by jí měli díle bezplatně řešit... To už se nebavím o tzv. kulanci automobilky... Z vlastní zkušenosti výměna (ano dílu který se sral na Fábiích pořád) celých rozvodů na Fabii 1.2 TSi ve 105000km.... zdarma... Záruka byla standardní bezpříplatková... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Uvidím co bude dělat teď v mrazech, které pomalu přichází. Auto totiž zase už asi 2krat cuklo. Nicméně vada byla ohlášena v půlce záruky a auto je v záruce do konce května 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjja Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Řešil jsem dlouho u RS TDI. Nakonec výměna komplet AGR ventilu i s chladičem a již klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoier Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Dělá mě to taky asi do teploty 60 stupnů, pak to přestane.Motor jakoby občas zakopne. Známy automechanik říkal, že to je velkým snížením základních otáček,ale když zvednu otáčky na 1000 tak se mi zdá,že to taky dělá i když ne tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Tak dnes jsem si zkusil testovací jízdu na mém "testovacím" okruhu a zase cukala. Zítra volám do Bolky tak uvidím s čím přijdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoier Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Včera jsem byl v bazaru měli tam stejnou 1.6 tdi najeto 170000km, tak jsem si ji zkusil nastartovat a žádné cukání se nekonalo tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Ahoj, Tak jsem pozorováním přišel na zajímavé skutečnosti. Motor mi totiž cuká jen na 3 r.s. při 50km/h, při teplotě okolí 0-3°C a 4-8km od startu. Nevíte jaká závada by potřebovala všechny tyto podmínky. Stačí totiž 4°C a motor necukne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 (editace) u starší verze TDI kde byl EGR a chladič spalin dohromady všechny druhy cukání motoru co jsem pozoroval způsoboval EGR nebo odcházející DPF filtr pokud byly vstřiky ok. Editováno: 21. Prosinec 2016, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 A nemůže to být chyba SW Řj motoru? U 4x4 pomohlo přehrát na novou verzi softwaru viz dokument. electric_2015_podzim1.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.