Tyler Durden Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) Ahojte, mam jeden stupidny dotaz. Manzelka dnes dostala sluzobnu octaviu ii 2012. Ked som sa ju pokusal nastartovat neslo mi otocit kluc do polohy 2 ani po zoslapnuti spojky. Robim nieco zle a som taky idiot ze neviem nastartovat octaviu, alebo by to malo ist lahko otocit a chyba je niekde inde? Ide mi hlavne o to aby zajtra ked to budeme reklamovat sme neboli za blbcov. Dik za odpoved. Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Nemůže být zamčený volant? V tom případě trochu pootočit ( povolit volant) a zkusit znovu nastartovat. Toto jediné mě napadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Durden Vloženo 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Ten som skusil otocit ale bol zamknuty a nijak to nepovolilo skusim zajtra trocha viac silou a ak nie tak to reklamujeme. Dakujem ti za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 To bude tím, je to napružné. Povol volant proti směru kde táhne a otoč klíčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.