Přejít na obsah

Zavady po servisu

mike_k

Doporučené příspěvky

Dneska jsem byl v servisu na opravu zatekani pres dvere a vymenu predniho loziska a po vraceni auta nefungoval gong upozornujici na nezapnuty pas. Kdyz jsem to reklamoval, tak se to v servisu hodili na diagnostiku, kde zjistili, ze varovny gong cehokoliv vubec nefunguje, slibili to opravit, at s tim prijedu za tyden, no a pri mem druhem odjezdu pak prestal jeste zcela fungovat posilovac rizeni. Napada nekoho jak mohlo toto vzniknout pri oprave loziska a dveri? B) Servis zatim nebudu jmenovat, prozatim se zachovali seriozne, dali mi nahradni auto na 2 dny a slibili vse opravit, tak uvidime, ale celkem me to teda vydesilo, ze se auto takto rozpada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby jste věděli,co všechno dokáže udělat FABIE nebo nová OCTAVIE za chaos v elektrice a někdy je opravdu poslední možnost odpojit bateri,tak by jste nepsali tak blbě-XP3-A stačí jen třeba odpojit svorkovnici ABS,nebo BSG.I to se někdy stane a s autem nikdo nic jiného nedělá.Kdo nezažil,neuvěří a zákazník nepochopí a pak blbě pindá kydy na mechaniky....

Odkaz ke komentáři

Kdyby jste věděli,co všechno dokáže udělat FABIE nebo nová OCTAVIE za chaos v elektrice a někdy je opravdu poslední možnost odpojit bateri,tak by jste nepsali tak blbě-XP3-A stačí jen třeba odpojit svorkovnici ABS,nebo BSG.I to se někdy stane a s autem nikdo nic jiného nedělá.Kdo nezažil,neuvěří a zákazník nepochopí a pak blbě pindá kydy na mechaniky....

??? :huh::o:unsure::wacko::blink:

Odkaz ke komentáři

mozno keby to bolo len v tom ze odpojit baterku. lenze v servise ti hned zacnu hadzat sumy az ti je zle. po mne chceli 40t za vymenu skrtiacej klapky tak som auto zobral prec a uz ma tam nikdy neuvidia. a moje zistenie co mi bolo povedane autorizovanym servisom nechci vediet ze vymenili dobry diel za zly a zavada bola na svete. pritom tam bola praobycajne banalita.

preto odvtedy PRVY TRENCIANSKY AUTOSERVIS (PTA) :fakac:

Odkaz ke komentáři

Mě se nejvíc líbí, jak dost lidí na autorizovaný servisy nadává, jak maj skvělýho kamaráda v garáži, kterej všechno spraví, ale hned, když se objeví nějaká závada na autě, se kterou si "garážmistr" neví rady, už upalujou do aut. servisu a tam se kasaj, jak to, že aut. servis neví... :kuk: ..kdyby jste tam jezdili pořád, mohla se určitá závada projevit už dřív, třeba jen zaznamenanou chybou a při opravě už by to mohlo pomoct při určení závady... <_< prostě mi to přijde jako šetření na zbytečným místě...a klidně si přece můžete do aut. servisu dodávat díly na výměnu, jako olej, filtry, destičky, tlumiče, prostě všechno.. ;) .a servis vám k tomu ještě drží záruku na práci 6 měsíců... :D

Odkaz ke komentáři

Mám taky jednu záhadu: asi po dvou měsících mi opět odešlo čidlo na tlak oleje, takže auto opět píská, ale k tomu ještě nejdou otevřít dveře řidiče. A navíc se to stalo taky v servisu, když mi měnili blatník a stříkali ho. vysvětlí mi to někdo? Docela mě to děsí...

Odkaz ke komentáři

Mě se nejvíc líbí, jak dost lidí na autorizovaný servisy nadává, jak maj skvělýho kamaráda v garáži, kterej všechno spraví, ale hned, když se objeví nějaká závada na autě, se kterou si "garážmistr" neví rady, už upalujou do aut. servisu a tam se kasaj, jak to, že aut. servis neví... :kuk: ..kdyby jste tam jezdili pořád, mohla se určitá závada projevit už dřív, třeba jen zaznamenanou chybou a při opravě už by to mohlo pomoct při určení závady... <_< prostě mi to přijde jako šetření na zbytečným místě...a klidně si přece můžete do aut. servisu dodávat díly na výměnu, jako olej, filtry, destičky, tlumiče, prostě všechno.. ;) .a servis vám k tomu ještě drží záruku na práci 6 měsíců... :D

Ja bych mel teoreticky taky orodovat za autorizovane servisy, bohuzel nemuzu. Pravdou ale je, ze do nich jezdim, do garaze s Fabii nejdu.

Je pravda, ze si clovek muze vzit svuj vlastni material, jenze to neni vse. Vzdy se mi vyplatilo kontrolovat i praci mechanika a vzdy jsem uporoznil na nejake drobnosti - nejsem zadnej puntickar, ale chci aby vse bylo tak, jak ma byt.

Byl jsem vseho vsudy s Fabii na dvou planovanych (po 15 a 30 tis. km) a jedne neplanovane navsteve servisu - nic strasnyho.

Bohuzel, prejimaci technik byl nadmiru arogantni, odmital jakoukoliv diskusi pri urcovani zdroje problemu, a vyustilo to ve zbytecny servisni ukon (nakonec se ukazalo, ze jsem mel pravdu, stacilo tomu venovat malinko vic casu a vyslechnout me - coz je mimochodem soucasti kazdeho skoleni o pristupu k zakaznikovi). Nakonec to byla vicemene banalita.

A to ze mi mechanik autorizovaneho servisu natahl spatne (spatnou drahou) drazkovej remen pres kladky u motoru HTP, kterych dela denne milion, to mi prijde na autorizovany servis dost slabej vykon.

Proste je to v lidech, nehazim vsechny do jednoho pytle, ale kdyz mi nekdo rekne, tady jsou fakt dobry, budu tam jezdit a budu jim za to klidne i vice platit. Zadnej takovej servis jsem ale bohuzel zatim nenasel...

HOWGH na tohle tema.

Editováno: , autor: Maverick
Odkaz ke komentáři

To zamykání by mohla být patice ve dveřích-sloupku a čidlo?Tot otázka,asi vadné....

Teď mě napadlo, táta řeší něco podobného. Auto se mu nepravidelně při jízdě samo zamyká. Odemknou jde pouze DO. Nevíš, co by to mohlo být, jestli taky v patici dveří? Ještě uvede, že v servisu se nepodařilo Vagem dostat do komfortu. Mechanik tvrdil, že je potřeba jíd drát po drátu, což může být docela časově i finančně náročné. Díky.

Odkaz ke komentáři

Ja mel problem s fabkou, kdy nebylo jasny co to zpusobuje.

Prejimaci technik se me na nic neptal, delal machra jakoze oni na to urcite prijdou.

Kdyz jsem mu rikal kdy se zavada projevila atd. a chtel s nim o tom podiskutovat tak me ignoroval. No a za par dni volal ze si s tim nevedej rady a resej to s boleslavi.

Nerikam ze bych jim to pomohl vyresit ale asi by se sluselo to se zakaznikem probrat jak pise maverick.

Odkaz ke komentáři

Jo dobry autorizovany servis, na ktery se budu moct spolehnout, kam se nebudu bat auto dat a po kterem nebudu muset auto 10x kontrolovat, kde neco zdrbali, to je i muj sen, bohuzel asi nesplnitelny. Uz jsem v Ostrave vyzkousel asi 4 a vsude mam nejakou mensi ci vetsi spatnou zkusenost.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...